Close
Faqja 29 prej 118 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 1175
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Pse ere te duket cudi,shumicen e ateisteve i ke myslimane,te dhemb apo jo,une nuk jam anit-islamik,jam anti-taleban beje dallimin,nuk kam pse te te genjej ty apo nje tjeter se as nuk me leverdis,keto kundershtimet qe bej une nuk i bej qe te kenaq te tjeret e bej sepse dua ta bej sepse keshtu mendoj
    Ok, ok,.. un thash, shpresoj sincerisht qe ftohesh ne debate tek komuniteti islamik, dhe ti shpalosësh mendimet e tua. Nese je musliman, atehere e din qe Zoti urdheroi gruan qe te mbulohet. Pra ky urdher nuk duhet disktuar as nga talebanet, as nga ateistet apo nga ti e un. Eshte thjesht urdher Hyjnor ku vetem personat e bindura e kryejn, qe ne kosove, jan minoritet. Te tjerat nuk jan ateiste, jan muslimane i mungon shkenca teologjike, shkaku : rendesis qe i dham çlirimit te vendit. Sot jemi te lir, dhe dal nga dal, njerezit po vetëdijsohen, po mesohen ta njohin veteveten duke qen ne kerkim te se vertetes.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Dhe kush jan vllezerit e tu shqiptaret apo talibanet na e sqaro se ketu te njohim si nje taliban zdrolan
    Qyky zdrali ty varg e vi ti ** krejt qa te pshurren ulur, sdisa here mu drejtove, nuk ta ktheva, a nuk e kupton qe sdu me debatu me krijesa shtazore a? Po e shoh qe te paska djeg që antarëve të forumit shqiptar (sepse ktu u ba postimi) ju kom drejtu me "Vëllezër të nderuar" e di qe ti sje pjesë e tyre, shko tek ultras Beograd te ata e ki venin kjo nuk osht per ty kjo fjali e jemja osht per shqiptar
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    O gimshe pas save ti i merr informatat tjera,
    kam nji pyetje ndoshta mundesh me ju pergjegj real-a po te duket qe ban debat te mirefillt musliman (muslimanizmit te sektit tuaj) ky zotri RPOSA,pasi mu me duket shume i dyshimt qe eshte nje i krishter dhe po mundohet qe sektit tuaj ti baj dam.
    PS.une nuk pash deri tash qe dikush prej sektit tuaj musliman te qfaq haptas luft ne mes te shqiptareve islam dhe shqiptareve te krishten deri sa ky ne te gjitha postimet e ti kete nxitje e ban. flm.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Ok, ok,.. un thash, shpresoj sincerisht qe ftohesh ne debate tek komuniteti islamik, dhe ti shpalosësh mendimet e tua. Nese je musliman, atehere e din qe Zoti urdheroi gruan qe te mbulohet. Pra ky urdher nuk duhet disktuar as nga talebanet, as nga ateistet apo nga ti e un. Eshte thjesht urdher Hyjnor ku vetem personat e bindura e kryejn, qe ne kosove, jan minoritet. Te tjerat nuk jan ateiste, jan muslimane i mungon shkenca teologjike, shkaku : rendesis qe i dham çlirimit te vendit. Sot jemi te lir, dhe dal nga dal, njerezit po vetëdijsohen, po mesohen ta njohin veteveten duke qen ne kerkim te se vertetes.
    Nese zoti ka detyruar gruan qe te mbulohet ateher pse meshkujt dalin e protestojne ne vend qe te protestojne grate????ka gra myslimane sa te duash qe nuk mbulohen,veshja e shamise eshte nje zgjedhje personale dhe jo se i ka thene zoti,se i bie qe ai ti kete thene qe edhe ta mos veshin shamine
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    I bie 1%-shi i popullsise.
    Neve qe nuk na eshte demtuar logjika nga Kurani, kete e shohim si mini-pakice.

E lere me nese i marrim parasysh demonstruesit e paguar nga pakistanezet, per te cilet flet ky biseduesi (me nofken Seleuekia apo dicka te tille) qe paska marre pjese drejtperdrejt ne protesta.
    Hahahahaa çfar krahasimi banal, 1% po ne nuk dolem me familje të gjithë ishim thuajse nga një maksimumi dy antar për familje, pjesa tjetër punoni si kujton ti dikush duhet të punoj.
    Sa i perket atij antari, ai as qe me njeh dhe as qe e njoh
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

rifat1
    Anëtarësuar
    07-04-2010
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    21
    Me keqardhje dua edhe un të hy në këtë debat.kombi Shqiptar e ka vshjen e vetë kombëtare si për meshkuj njashtu edhe për femra por shum pak përdoret ajo veshë ndër ne si te mashkujt e si te femrat.Sot rinia jon po degjenerohej me lloj lloj veshje si femrat ashtu edhe mashkujt, as një shtet në botë nuk e ka këtë veshje si ne,nuk them për të gjitha por ne një shumic po. Ju kisha lut të gjithëve dhe të gjitha vajzave që mos të vishen si prostituta se krejt botën e kemi sidomos ne në Kosovë dhe mos të na shofin si një popull i degjeneruar,por të ju tregojm se me të vertet jemi Shqiptar pa dallim feje. dhe i kisha lut ata djem te ri që bartin mjekrra koha e tyre ka kalu. Mjekrrat jan bart nga ata djem qe i dualen zot këti vendi në kohrat më të vështira gjatë luftës së UÇK-s. Atyre ju kishte hije se nuk e duronin më qizmen e okupatorit,po ku ishin këta të sotit në atë kohë.Shqiptarëve nuk ju duhej veshja arabe nese doni kemi veshjen tonë Kombëtare,mos ti sjellim këti populli edhe një rrezik në këto kohra edhe jo fort të mira për ne. Më falni nese dikend e kam ofendu

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Nese zoti ka detyruar gruan qe te mbulohet ateher pse meshkujt dalin e protestojne ne vend qe te protestojne grate????ka gra myslimane sa te duash qe nuk mbulohen,veshja e shamise eshte nje zgjedhje personale dhe jo se i ka thene zoti,se i bie qe ai ti kete thene qe edhe ta mos veshin shamine
    Ato vajza per te cilen flitet, jan adoleshente qe perjashtohen nga shkollat dhe u ndalohet te punonsohen ne instuticionet publike vetem pse besojn Zotin e tyre.

Ato vajza per te cilen tash po flasim, jan motrat e dikujt, vajzat e dikujt.

Un po te pyes ty, a do kishte me qen e ndershme nese vajzave pa-shami, do t'ua kishim ndaluar mesimin e emancipimit duke ua imponuar izolimin ndaj shoqeris ? Sigurisht qe jo, kjo çeshtje do t'ju kishte revoltuar ju, qe jeni mashkull dhe te tjereve qe kan motra e qe kan vajza jo te mbuluara.

Askush s'po kerkon sheriatin ketu, thjesht te respektohen te gjithe njesoj, pa dallim fetar !

A eshte kjo e tepert ????

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Qyky zdrali ty varg e vi ti ** krejt qa te pshurren ulur, sdisa here mu drejtove, nuk ta ktheva, a nuk e kupton qe sdu me debatu me krijesa shtazore a? Po e shoh qe te paska djeg që antarëve të forumit shqiptar (sepse ktu u ba postimi) ju kom drejtu me "Vëllezër të nderuar" e di qe ti sje pjesë e tyre, shko tek ultras Beograd te ata e ki venin kjo nuk osht per ty kjo fjali e jemja osht per shqiptar
    A ke nis me u idhnu shej i keq eshte, si ke ba detyrat mire para eproreve.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Ato vajza per te cilen flitet, jan adoleshente qe perjashtohen nga shkollat dhe u ndalohet te punonsohen ne instuticionet publike vetem pse besojn Zotin e tyre.

Ato vajza per te cilen tash po flasim, jan motrat e dikujt, vajzat e dikujt.

Un po te pyes ty, a do kishte me qen e ndershme nese vajzave pa-shami, do t'ua kishim ndaluar mesimin e emancipimit duke ua imponuar izolimin ndaj shoqeris ? Sigurisht qe jo, kjo çeshtje do t'ju kishte revoltuar ju, qe jeni mashkull dhe te tjereve qe kan motra e qe kan vajza jo te mbuluara.

Askush s'po kerkon sheriatin ketu, thjesht te respektohen te gjithe njesoj, pa dallim fetar !

A eshte kjo e tepert ????
    Tek kjo fjalia e pare qe the nuk jam dakort,nuk eshte e vertete,nuk e di a ke ndegjuar per nje grua nga Pakisatni e cila u be ministre ne Angli,ajo nuk vishte shami,keni pastaj dhe ''zonjat e para te kosoves'' gruaja,e hashim thacit, te Presidentit Sejdiut,gruaja e Ramush haradinaj,edhe shum e shum gra te tjera ne Shqiperi,me beso nuk jam duke folur kot,po te jene prinderit besimtare edhe femijet e tyre ashtu do behen,kam un kusheriren qe e ka burrin besimtar mysliman ndersa ajo nuk vesh shami,ti mos fol duke u bazuar ne fjale veshi apo ne televizor,persa i perkete pjeses se tjeter se cfare ke shkruajtur jam dakort me ty
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ca jane keto perralla se jemi ne shekullin e 21 e jo ne shekullin e 14! Zoti nuk e ka urdheruar asnjehere gruan te mbulohet, dhe nese bazohesh ne disa thashetheme qe disa njerez me mjekrra perhapin, atehere je gabim. Bibla dhe Kurani jane manipulime te njerezve, te cilet kryejne blasfemi duke luajtur me fjalen e Zotit. Nese Zoti eshte i pagabueshem, si ka mundesi qe si ne Bibel ashtu dhe ne Kurani Zoti na beka shume gabime dhe nderroka mendje sa andej sa kendej? Pse Zoti urdheroka gruan te mbulohet e nuk urdheroka burrin? Qe ketu e sheh mashtrimin e madh qe disa burra ketu e 20 shekuj me pare kane bere me njerezimin.

Faqja 29 prej 118 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •