Asnjëherë nuk kam thënë 5 mijë, ishte propagandë e një gazeteje, numri real dihet, ngase nga Xhamia e Qarshisë (tek Parlamenti) rradha ka qenë e gjat gjër tek Ministria e Arsimit, për çdo rresht leja 20 persona dhe në fund shihe se çfarë shifre po nxjerr
P.S Edhe ky është minimizim:
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
A thua Ortodokset jan duke protestuar, e kta thon Talibanet![]()
Ne Islam debati dhe kerkimi i dituris per te mir ka nje term specifik, me duket qe quhet "ixhtihad", dhe un te enkurajoj dhe te mbeshtes per çdo kundershtim qe ke ndaj atyre qe te duken si te devijuar, tua thuash me argumente, e jo me hamendje.
Sa per info, talibanet e afganistanit jan njerez te pashkolluar qe kan lindur e jan rritur ne luftera kunder Rusis komuniste, ata me dijen qe kishin, kan dashur ta ruajn dhe ta vendosin ligjin e sheriatit me diturin dhe njohjet e kufizuara qe i posedonin.
Nje me mjekerr ne kosove/shqiperi/maqedoni,. nuk eshte njesoj si nje me mjekerr ne Afganistan.
Kjo eshte katedralja e dyt e ndertuar per shqiptaret : Njera eshte ndertuar ne oborrr te Gjimnazit Shqiptar, e tjetra ne Oborr te Universitetit Shqiptar.
Arsyet : Politike, sot pas 15 viteve, eshte e zbrazët.
Do te mendoj e do te leshoj nje peticion dhasht Zoti, qe kesaj katedrale ti hiqet Kryqi, dhe te shendrrohet ne xhami per studentët e universtitetit qe falen nëpër koridore e podrume te shkolles.
Pse ere te duket cudi,shumicen e ateisteve i ke myslimane,te dhemb apo jo,une nuk jam anit-islamik,jam anti-taleban beje dallimin,nuk kam pse te te genjej ty apo nje tjeter se as nuk me leverdis,keto kundershtimet qe bej une nuk i bej qe te kenaq te tjeret e bej sepse dua ta bej sepse keshtu mendoj
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Krijoni Kontakt