Close
Faqja 66 prej 101 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 1005
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    lol

Oh my God!
    Mir D&G une u mundova te ta shpjegoja,me quaj njeri te paqarte po kshu eshte realiteti shqiptar. whatever
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Nuk tashe kete Infinity,nuk eshte se cdo pacient i jep leket doktorit pasi e ka vizituar,shumica as qe nuk e falenderojne mjekun e jo me ti japin lek,nuk ke pse i zmadhon gjerat kaq shume,pse kujton ti se jam pro rryshfetit une ???? aspak !!!!!!! ata njerez qe i kane dhene lek pasi i ka ndihmuar mjeku i kane dhene per ti falenderuar dhe jo se ishin te detyrruar,
    Geri,

Ai qe ka leke, nuk e con anetarin e familjes ne nje spital shteteror kur e di se cfare sherbimi ofrohet atje. Shkon te nje klinike private ku ai mjeku aty dihet qe do te kerkoje leke per sherbimin qe po te ofron. Jane pikerisht ata qe nuk e perballojne dot nga ana financiare qe shkojne te nje spital shteteror ku mjeku paguhet nga shteti dhe me ligj eshte i detyruar te te mjekoje ty pa asnje detyrim financiar. Prandaj te lutem, mos na trego kot keto falenderimet e shqiptareve se nuk ja vlen.

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Geri,

Ai qe ka leke, nuk e con anetarin e familjes ne nje spital shteteror kur e di se cfare sherbimi ofrohet atje. Shkon te nje klinike private ku ai mjeku aty dihet qe do te kerkoje leke per sherbimin qe po te ofron. Jane pikerisht ata qe nuk e perballojne dot nga ana financiare qe shkojne te nje spital shteteror ku mjeku paguhet nga shteti dhe me ligj eshte i detyruar te te mjekoje ty pa asnje detyrim financiar. Prandaj te lutem, mos na trego kot keto falenderimet e shqiptareve se nuk ja vlen.
    Vij nga nje familje doktoresh qe punojne ne QSUT prej shume vitesh dhe shumicen e doktoreve qe ndodhen atje i njoh,jane njerez te respketueshem dhe doktora te shkelqyer,si prinderit e mi ashtu dhe doktorat e tjere u ka rastisur qe te ''falenderohen'' nga pacientet e tyre dhe jo se ja kerkonin ata absolutisht qe jo,por thjeshte aq menjde kane ata persone dhe ne fakt kshu funksionon ketu,nuk ke se cfare ti besh,ne fund ata do i pranojne,duke pare edhe rrogen e ulet qe marrin doktorat shqiptare qe arrijne deri tek 500 mije lek te vjetra,per ta ardhur turp,une mendoj se eshte nje problem madhor,duke pare dhe gjendjen e veshtire ku punojne keta mjeke.Nuk kane fund te metat
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Mjeket e ē'do qyteti jane posedues te pasurive te konsiderueshme, aq me teper ata te QSUT.
    Mos mendon Ti Geri se i kane me rrogen qe marin ne shtet?

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Mjeket e ē'do qyteti jane posedues te pasurive te konsiderueshme, aq me teper ata te QSUT.
    Mos mendon Ti Geri se i kane me rrogen qe marin ne shtet?
    Jo mer Station se nuk eshte ashtu,mjeket me te pasur i ke ata te klinikave private mor burr,po ka edhe ca horra te spitaleve publike te cilet shfrytezojne postin e tyre,po me se shumti kta i ke mo,kudo i kemi jo vetem ne shqiperi,ne nuk kemi cfare ti bejme

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Gjobe?!
    Turp!!

Me ket gjykata i thot horrave si puna e Pangos qe: Vazhdoni "punen", se ju mbrojm neve...

Gjykata ket radh ka gabu shum rand, na ka ēu shum vite mbrapa.....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    E di c'fare i ndodhi nje shqiptari kur erdhi ketu ne Amerike ne fillim te 90's! Vete nje te shtune per te marre birre ne nje dyqan pijesh. Aty po rrinin nja dy goca te veshura si "prostituta"! Siduket njera nga ato i ben provokim, edhe ky mavria si djale i ri e pranon... Sapo e hyp ne makine, i ve prangat zonja..e con ne burg. Dmth keto gjera per te vene njerezit ne kurth behen kodo, puna eshte sesa i rreziston ti si person, aq me teper kur je teper ne vezhgim sespe je figure publike. Nuk po shajme moralin e Pangos, nuk ka mbi 1 milojn dashnore, puna e tij, puna ketu eshte si si Pango dhe Pangot e tjere te kene kudjes mos te shfrytezojne postin, sepse kjo mund ti kishte ndodh edhe dikujt ne te vertete dhe mund ti kete ndodh por nuk flasin sepse sic e kemi ne shoqerine nuk i hedh kurre faj atij qe abuzon, por te abuzuarit. Nuk po e bejme keto gazetari se jane te kulluara, por ja pra keshtu fillojne keto investigime atje ku e shikon perin pak me te dobet, sidomos ne Shqiperi. Them se partiake jane ata qe e mbrojne veprimin e Pangos edhe te ishte i sajuar qe ta conin ne kurth, e jo i shoqerise e cila po te thote qe nuk eshte dicka e hijshme qe epshet personale ti kalosh ne vendin e punes!

Me duket se nuk e ke lexuar mire komentin tim ne kete teme ose nuk e ke kuptuar mire .. Une nuk po mbroj Pangon dhe nuk me intereson ca eshte Pango Nuk kam ndermend ta perseris ate qe kam thene ne komentin e pare

Ato qe vishen si "prostituta" jane agjente policie qe merren me kete pune dhe nuk mund te behen paralelizma me rastin e Pangos sepse kurthi policor eshte detyre profesionale per te goditur njerez qe shkelin ligjin ..
    Une jam kundra Fiks-sit sepse nuk eshte kjo menyre per te goditur korrupsionin dhe abuzimeve te postit ..

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    [..
    Gazetaria investigative nuk eshte te marresh nje prostitute ne rruge duke e paguar qe ta provokoje nje mashkull . .
    Ca gjykimi i dobet!!
    Nese ajo vajza do ishte prostitute dhe Pango do ta paguante per sherbimet e saj, mbase mund t'i thoje keto ( ne rast se prostitucioni do ishte legal) .
    Po Ministri Pango po e merte kete vajze ne interviste per nje vend pune ne ministri, dhe po i kerkonte te zhvishej qe ta shihte si dukej me rroba banjo per panairet imagjinare qe do na organizonte ministria. A e kupton qe nuk mund te kerkosh favore seksuale duke premtuar pune shteterore?[/QUOTE]

Une jam dakort qe kto abuzime me postin duke ofruar pune ne kembim te seksit te marrin denime qe i takon por jam kunder atyre qe sulmojne nje njeri me qellim perfitimi..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 20-06-2010 mė 18:26

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Sulmet e Top-channel nuk e e zbehin dot meritat e gjykatesit ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 20-06-2010 mė 18:45

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Me duket se nuk e ke lexuar mire komentin tim ne kete teme ose nuk e ke kuptuar mire .. Une nuk po mbroj Pangon dhe nuk me intereson ca eshte Pango Nuk kam ndermend ta perseris ate qe kam thene ne komentin e pare

Ato qe vishen si "prostituta" jane agjente policie qe merren me kete pune dhe nuk mund te behen paralelizma me rastin e Pangos sepse kurthi policor eshte detyre profesionale per te goditur njerez qe shkelin ligjin ..
    Une jam kundra Fiks-sit sepse nuk eshte kjo menyre per te goditur korrupsionin dhe abuzimeve te postit ..
    Nqs policia vishet si te doje per te bere investigime, atehere edhe gazetat investiguese kane po te njejten metode qe te zbulojne problemin qe po ndodhte! Me duket se e pe qe ai gazetari investigator ishte paraqitur si biznesman Sares e nuk kishte marre leje ta filmonte. Llogjiko te lutem, nuk ka gje per te konfuzuar.

Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Une jam dakort qe kto abuzime me postin duke ofruar pune ne kembim te seksit te marrin denime qe i takon por jam kunder atyre qe sulmojne nje njeri me qellim perfitimi..
    Te gjitha gazetarite i bejne nje per te perfituar e para, dhe e dyta te nxjerrin ato qe i quajne se po abuzohet!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _AuLoNa_ : 20-06-2010 mė 21:01
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Faqja 66 prej 101 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Skandali qė shoqėroi ministrin rus nė Tiranė
    Nga shigjeta nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •