Geri,
Ai qe ka leke, nuk e con anetarin e familjes ne nje spital shteteror kur e di se cfare sherbimi ofrohet atje. Shkon te nje klinike private ku ai mjeku aty dihet qe do te kerkoje leke per sherbimin qe po te ofron. Jane pikerisht ata qe nuk e perballojne dot nga ana financiare qe shkojne te nje spital shteteror ku mjeku paguhet nga shteti dhe me ligj eshte i detyruar te te mjekoje ty pa asnje detyrim financiar. Prandaj te lutem, mos na trego kot keto falenderimet e shqiptareve se nuk ja vlen.
Vij nga nje familje doktoresh qe punojne ne QSUT prej shume vitesh dhe shumicen e doktoreve qe ndodhen atje i njoh,jane njerez te respketueshem dhe doktora te shkelqyer,si prinderit e mi ashtu dhe doktorat e tjere u ka rastisur qe te ''falenderohen'' nga pacientet e tyre dhe jo se ja kerkonin ata absolutisht qe jo,por thjeshte aq menjde kane ata persone dhe ne fakt kshu funksionon ketu,nuk ke se cfare ti besh,ne fund ata do i pranojne,duke pare edhe rrogen e ulet qe marrin doktorat shqiptare qe arrijne deri tek 500 mije lek te vjetra,per ta ardhur turp,une mendoj se eshte nje problem madhor,duke pare dhe gjendjen e veshtire ku punojne keta mjeke.Nuk kane fund te metat
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Mjeket e ē'do qyteti jane posedues te pasurive te konsiderueshme, aq me teper ata te QSUT.
Mos mendon Ti Geri se i kane me rrogen qe marin ne shtet?
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Gjobe?!
Turp!!
Me ket gjykata i thot horrave si puna e Pangos qe: Vazhdoni "punen", se ju mbrojm neve...
Gjykata ket radh ka gabu shum rand, na ka ēu shum vite mbrapa.....
paqen, e sjell vetem drejtsia
Me duket se nuk e ke lexuar mire komentin tim ne kete teme ose nuk e ke kuptuar mire .. Une nuk po mbroj Pangon dhe nuk me intereson ca eshte Pango Nuk kam ndermend ta perseris ate qe kam thene ne komentin e pare
Ato qe vishen si "prostituta" jane agjente policie qe merren me kete pune dhe nuk mund te behen paralelizma me rastin e Pangos sepse kurthi policor eshte detyre profesionale per te goditur njerez qe shkelin ligjin ..
Une jam kundra Fiks-sit sepse nuk eshte kjo menyre per te goditur korrupsionin dhe abuzimeve te postit ..
Ca gjykimi i dobet!!
Nese ajo vajza do ishte prostitute dhe Pango do ta paguante per sherbimet e saj, mbase mund t'i thoje keto ( ne rast se prostitucioni do ishte legal) .
Po Ministri Pango po e merte kete vajze ne interviste per nje vend pune ne ministri, dhe po i kerkonte te zhvishej qe ta shihte si dukej me rroba banjo per panairet imagjinare qe do na organizonte ministria. A e kupton qe nuk mund te kerkosh favore seksuale duke premtuar pune shteterore?[/QUOTE]
Une jam dakort qe kto abuzime me postin duke ofruar pune ne kembim te seksit te marrin denime qe i takon por jam kunder atyre qe sulmojne nje njeri me qellim perfitimi..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 20-06-2010 mė 18:26
Sulmet e Top-channel nuk e e zbehin dot meritat e gjykatesit ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 20-06-2010 mė 18:45
Nqs policia vishet si te doje per te bere investigime, atehere edhe gazetat investiguese kane po te njejten metode qe te zbulojne problemin qe po ndodhte! Me duket se e pe qe ai gazetari investigator ishte paraqitur si biznesman Sares e nuk kishte marre leje ta filmonte. Llogjiko te lutem, nuk ka gje per te konfuzuar.
Te gjitha gazetarite i bejne nje per te perfituar e para, dhe e dyta te nxjerrin ato qe i quajne se po abuzohet!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _AuLoNa_ : 20-06-2010 mė 21:01
Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .
Krijoni Kontakt