Close
Faqja 23 prej 118 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga cribocop Lexo Postimin
    per tre dit ju vuri perpara sllobo si delet

lutju allahut te bekoj americen
    Dhe ti mikrob mbete pa babin sllob
    Ne lutemi vetem per herojet e UQK-se dhe martiret e kosoves.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    O vëllezër të nderuar në protestë kishte rreth 20 mijë qytetar, Top Channeli e minimizoi në 10 mijë ndërsa ketu e shohë se po minimizohet në 5 mijë

http://www.youtube.com/watch?v=YbuES...watch_response
    Dhe kush jan vllezerit e tu shqiptaret apo talibanet na e sqaro se ketu te njohim si nje taliban zdrolan

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    a jemi mjekrrosha a jo nuk ka rendsi me rendsi eshte se ne luftuam per ket vend ky vend eshte i yni dhe ketu do jetojm deri ne vdekje sepse jemi vendas nuk jemi te ardhur dhe nuk ka bir nane qe do naj imponon jeten ton ska bir nane qe do na ndaloj shamin jemi te gatshum me dhan gjithqka ashtu siq kemi qen gjithmon dhe siq kemi dhen gjithmon per trojet shqiptare nuk jemi tuca dhe sjemi njerz qe fshihemi pas te tjerve dhe jemi te aft te mbrojm fen kombin gjuhen atdheun kulturen dhe moralin ne qdo moment sepse per ne keto jan me te vlefshme se jeta ne do jetojm ketu keshtu siq jemi ja do vdesim rrug tjeter ska sjemi te gatshum te shesim fen kulturen dhe atdheun
    Po ku ke luftu ti o taliban,po pse po rren,ai qe ka luftu dhe lufton per kosoven nuk merren me shamia o lahper

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Nuk luftuam per t'i heqe mjekrroshat cetnike serbe, e t'i sjellim mjekrroshat talibane, JO! Luftuam qe te jemi njerez sic jane evropianet tjere!

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kaq di dhe kaq flet ti!!

Djal i mire "Nuk ka popull ne botë qe gjat nje periudhe te kohes te mos e kete pasur si pjes te kultures se vetë shamin"

Pavarsisht qe te krishteret shamin e kan zevendesu me minifunda sa qe edhe neper kisha shkojn ashtu
    O ti student muti,hup prej ketu shko atje ku e kini venin,ky eshte forum shqiptar,talibanet e kan forumin e vet

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Dhe ti mikrob mbete pa babin sllob
    Ne lutemi vetem per herojet e UQK-se dhe martiret e kosoves.
    Meso si shkruhet UCK qe te mund te lutesh sakte.

Trego per biseduesit se nuk e ke kryer as foshnjoren ne Kosove se ndryshe mendojne keta se ne Kosove klaset shkollore kane kaluar dhe njerez si ti.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O ti student muti,hup prej ketu shko atje ku e kini venin,ky eshte forum shqiptar,talibanet e kan forumin e vet
    Ku te dhemb oj lop budallaqe

Plak skizofren i cili eshte braktisur edhe nga asistenca sociale
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Po si 20 mijë protestues pakicë?! je çmend apo si e ke hallin?!
    I bie 1%-shi i popullsise.
    Neve qe nuk na eshte demtuar logjika nga Kurani, kete e shohim si mini-pakice.

E lere me nese i marrim parasysh demonstruesit e paguar nga pakistanezet, per te cilet flet ky biseduesi (me nofken Seleuekia apo dicka te tille) qe paska marre pjese drejtperdrejt ne protesta.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Nuk luftuam per t'i heqe mjekrroshat cetnike serbe, e t'i sjellim mjekrroshat talibane, JO! Luftuam qe te jemi njerez sic jane evropianet tjere!
    edhe une e kam ket deshir te jetojm si evropian mirpo ti dhe shoket e tu kete nuk e deshironi me diskriminim ne evrop nuk mundesh me hy o shokkk

ne shtetet e evropes feja islame ka rrespekt te madh shamia eshte e lejuar ne shkolla ne fakultete dhe ne te gjitha vndet tjera publike ata nuk e urrejn fen islame siq e urreni ju ju jeni te prapambetur nje njeriu qe i pengon shamia ai njeri per mu eshte njeri i humbur i prapambeturrrrrrrrr

me evropjan jan qeta mjekrroshat se sa ti dhe shoket e tu te premtoj kete gje qe ne muslimanet jem 100% me evropjan se sa ju sepse neve nuk na pengon feja kryqi kisha ne nuk ja ndalojm askuj shkollen siq tentoni ju ne jemi njerz qe deshirojm qe te gjith te jemi te barabart nuk jemi si ju qe tentoni te jeni mbi te tjeret edhe pse nuk keni kaqik

Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Shihe pasqyrimin e shtypit boteror: A jane keta evropianet e rinj, me shamia te arabeve te vjeter?

Faqja 23 prej 118 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •