Nuk luftuam per t'i heqe mjekrroshat cetnike serbe, e t'i sjellim mjekrroshat talibane, JO! Luftuam qe te jemi njerez sic jane evropianet tjere!
I bie 1%-shi i popullsise.
Neve qe nuk na eshte demtuar logjika nga Kurani, kete e shohim si mini-pakice.
E lere me nese i marrim parasysh demonstruesit e paguar nga pakistanezet, per te cilet flet ky biseduesi (me nofken Seleuekia apo dicka te tille) qe paska marre pjese drejtperdrejt ne protesta.
edhe une e kam ket deshir te jetojm si evropian mirpo ti dhe shoket e tu kete nuk e deshironi me diskriminim ne evrop nuk mundesh me hy o shokkk
ne shtetet e evropes feja islame ka rrespekt te madh shamia eshte e lejuar ne shkolla ne fakultete dhe ne te gjitha vndet tjera publike ata nuk e urrejn fen islame siq e urreni ju ju jeni te prapambetur nje njeriu qe i pengon shamia ai njeri per mu eshte njeri i humbur i prapambeturrrrrrrrr
me evropjan jan qeta mjekrroshat se sa ti dhe shoket e tu te premtoj kete gje qe ne muslimanet jem 100% me evropjan se sa ju sepse neve nuk na pengon feja kryqi kisha ne nuk ja ndalojm askuj shkollen siq tentoni ju ne jemi njerz qe deshirojm qe te gjith te jemi te barabart nuk jemi si ju qe tentoni te jeni mbi te tjeret edhe pse nuk keni kaqik
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Shihe pasqyrimin e shtypit boteror: A jane keta evropianet e rinj, me shamia te arabeve te vjeter?
![]()
Krijoni Kontakt