une nuk mbaj shami por jam i gatshum te sakrifikohem per bashkombasit dhe bashkvendasit e mi dhe une sdo lejoj qe une te jetoj ne lluks e te tjeret te vuajn jam njeri qe do ti mbroj dhe do ti ndihmoj gjithmon bashkombasit dhe bashkvendasit e mi nuk do lejoj kurr qe ti mohohet shkollimi nje femre per shkak te shamis
edvin nese viziton qdo shpi te kosoves do veresh se pothuajse ne qdo shtepi ka nga nje qe bart shami
edvin ne shqiptarët musliman ne tokat tona shqiptare jemi autokton nuk jemi emigrant e ardhacat që t'i përgjerohemi asnjë shteti dhe askujt të na lejoj shamin xhamitë apo ezanin. Por ne jemi ata që vendosim dhe duhet të vendosim për vendin tonë, për Shqipërinë tonë, për Kosovën tonë,per shamin ton, për xhamitë tonë, për ezanin tonë dhe se sa te lartë do ta ketë zërin. atyre qe ju pengon shamia dhe feja islame, le te ngujohen nëpër manastiret e tyre e të bëhen kallugjerë, t'i ndëgjojnë këmbanat shurdhuese që tingëllojnë greqisht, serbisht apo italisht.
edvin edi se ti bashk me skllavet dhe greket keni deshir te na largoni nga keto vende mirpo te kisha then se kjo nuk do ndodh kurr kurr ska mund te na largon shkau sdo mund te na largoj asnje fuqi botrore
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
askush nuk ka te drejt tia heqi ximit shamin nga koka pik !
O vëllezër të nderuar në protestë kishte rreth 20 mijë qytetar, Top Channeli e minimizoi në 10 mijë ndërsa ketu e shohë se po minimizohet në 5 mijë
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Megjithate shamia ka qen obligim per te gjith popujt duke perfshire ketu edhe neve shqiptareve dhe si te krishteret ashtu edhe muslimanet shamin e kan pasur si identitet fetar.
Edhe tjetra morali eshte moral dhe nuk varet prej shekujve dhe perparimit te teknologjis sepse fundi i fundit skemi te bejme me windowse ketu por kemi te bejme me diqka qe obligohet me libra hyjnore, keshtu qe ky obligimi vlen perjetesisht derisa rron njeriu dhe nuk varet prej datave dhe perparimit te teknologjis sepse njeriu perfundimisht nuk eshte materie e ngurt qe te perparon si teknologjia.
Njeriu mund te beje ndryshime, mirpo vetem keshtu: Te keqesohet moralisht dhe te permisohet moralisht.
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Ti nuk mban shami, por je gati te vrasesh bashkombasit e tu qe nuk duan te mbajne shami e nuk duan dhune e diskriminimin ndaj femres. Te thashe edhe nje here, ju jeni 5000 vete, qe doni t'u imponoheni 2.1 milione veteve te tjere...Ju mund te vendosni per ndonje katun a lagje, por jo per krejt Kosoven.
O Xim, a e kupton qe eshte nej lufte ku disa burra pa tru ne koke, po luftojne kundra te gjitheve sepse duan te ruajne dhunen qe ata ushtrojne ndaj femrave? Si nuk pashe nje femer duke fole per shamine, por vetem burra talibane! Une jam shqiptar dhe habitem se ku me dolen arabe ne shtepine time, se deri para ca viteve nuk kam pasur...
Krijoni Kontakt