eshte mire qe ne kete ti je minoritar dhe keshtu si monoritet qe je rri rehat mbylle gojen se demokraci do te sthote shumica vendos.. ne po iu bejm thirrje edhe en referendum me dal...............po nuk u respektua vullneti shumices do revoltohemi ku protestat e ardhshme do jene te dhunshme
Besoj qe numri i protestusve deshmon me se miri se kush eshte minoritar ketu ...eshte mire qe ne kete ti je minoritar
Cfare mendon qe tregojne keto video apo keto protesta?
Une mendoj se ka disa gjera qe i tregojne dhe disa qe nuk i tregojne.
Tregojne se afro 5000 persona qe jane kunder ndalimit te shamise. Nuk tregojne se cfare njerezish gjenden brenda ketyre 5000 personave. Nuk tregojne a ka arabe, turqe, boshnjake, gorane e tjere magjypo-gabele te tille. Nuk tregojne a ka shqiptare qe marrin pjese ne keto protesta si pasoje e ngecjes arsimore apo si pasoje e manipulimit apo si pasoje e profitit material nga organizuesit e protestes. Por me e rendesishma qe protestat tregojne eshte se prej nje popullsie afro 2-millioneshe qe jeton ne Kosove jane 5000 qe jane kunder ndaleses se shamise. Tregojne se shoqeria shqiptare e Kosoves eshte demokratike, sepse lejon te drejten per protestim kunder ligjeve komunale apo ministeriale, gje qe ne shoqerite islame nuk lejohen. Tregojne se shoqeria shqiptare e Kosoves ne shumice mbi-mbi-mbi-absolute eshte demokratike. Ky njeherit eshte refuzimi me i madh qe mund t'i behet Islamit ndonjehere.
Kjo njeherit eshte arsyeja qenesore, perse organizatoret shohin nevoje per protesta. Arsyeja e protestave pra nuk eshte ndalimi i shamise, por refuzimi qe po i behet per cdo dite te vetme Islamit ne shoqerine shqiptare te Kosoves. Jane ofshamat perfundimtare te Islamit para se te rrenohet ky definitivisht ne Kosove.
kshire ti mos u ban shum i dishem,se ktu boll mir pe shohim kush asht misliman e kush po ban propagand kunra mislimaneve,agimi i ka pru kta sireta pa lidhje me kallxu qi ne dumustrata ka pas veq magjup edhe do te pakistani qi na nimojshin mi ba dumustratat, e une nuk jam mu ba misliman si po thot agimi,me marr adetet te kqia me ja kthi shpinen mislimanit,tu ba munafikllik per ata katerlikt une besoj se agimin e ka shti kisha katerlike me ba kete propagand me kto dumustrata tu marr sireta te huj tu shti ktu e tu than qe fare dumustrate kan ba mislimant shiptare,kta allahu ka me gjumhaz se po punon kunra allahut.
o vlla kejt shyptar jemi kan se di vlla ku i ka marr agimi qata syreta ai ka nejt me do te nalte te pakistani e do te aneshit se ata shkepshin dishka per neve qe ishum ne dumustrat po agimi neve sna dha kurgja veq dove ma tnaltiv ju dhake nashti naj shkepin masanej te gjamija.
jo valla si ke pa ata te pakistani te veshte kejt me fistana te gate e te pucit e te bardh si bora,ti mos e kshir qet grun kjo qysh nita sot agimi ja kish dhan 10 evra veq me qit nsyret ni her se kjo ish kan tu i fshi axhakin e ish ba pak zi. se per shkolla kejt nejshin me musaf ndor
ja valla ti svjen ne gjami me ngu ders te hogjes se edhe vet e sheh shka thot sa mir kallxon,qysh mi rujt grat e qikat bile thojke tash edhe na duhet mja nis mu martu me kusherina e tni shpi bile njani i tha qysh hogj mu martu me qik te vllavit asht gjyna nashti e hogja i bertiti tha ma mir e merr qiken e vllavit per djal se e di far robi ki se ta bje djali turli naleti pi jashtit e se di a asht katerlik a shuptar, kshtu e ki gat tban zjajret ma shum se te neron si agj tana i bahesh edhe agj edhe vjeherr,e me pru pi jashti tjeter katuni se di shka merr se a pe sheh qi shum po kthehen ne fe te kaurrav e veq kur po kallxoj ma von,valla un ja katerlik po skum kallxu.e qeshtu valla shum mu ka begenis qyky llafi i hogjes shko ngo knaqesh. bile djali po me vet a ti tham asj qikes vllavit se po gjan naj nja e tana sun e marr une,i thash jo ni her mos ta bajm na tpart te presmi pak se hogja tha shpejt duhet me ba kta kush e ban i pari allahi kejt gjynahet ja fal me ni her.
Krijoni Kontakt