Close
Faqja 9 prej 118 FillimFillim ... 78910111959109 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 1175
    ♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anëtarësuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Vallaj per ty e vej i her , e ke eksluzivitetin e fotos me shami ....
    Hello Walchiria ! You don't know me and I don't know you , but if I follow my lead or my intuition and you are as beautiful as your maske , you don't need nje shami ne koke , you really look sexy in that maske !!! In a contrary ca foto qe kam pare sot me kane tromaksur to death , jo vetem qe donte nje shami ne koke ,por nje ferexhe do ishte the best choice .
    Viva la ferexhe ! You never know when you really need one !
    $ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ka dal moda tash..
    shami-ferexhe ne krye e bethet zblue.. e shal e cica krejt ekspozue..

feja asht ne mendje.. jo ne vesh e tesh or shoqa..

fetari mir i sejciles fe kjoft.. .. i ka 3 kile mill.. i ndan me kojshin fukara..
    mashtrusi..hajni kasapi tregtari.. e zyrtari.. i keq.. vjedh tan javen e te dielen shkon ne kish e xhami me la gjynahet..

ktu kuptohen njerzit..

.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ja si e paraqet Klan Kosova protestën:

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Protestat nuk lejohen ne Islam jane te ndaluara dhe padiskutim keta qe marshojne jane te padijshem nga feja e tyre
    O gimce po ik o kalamak se ska lidhje kjo ngjarje ketu, o llum te duket sikur e ben te ndihmosh islamin, por ne te vertet ndihmon shejtanin.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ja si e paraqet Klan Kosova protestën:

http://www.youtube.com/watch?v=VmHFYIZFaW0
    Ato thirrjet qe benin ne ate proteste, me kujtojn filmin "Liri a Vdekje" te Cerciz Topullit, kur Turqit vinin per te vrare ata dhe Shqiptaret, kur donin te pergjakeshin mbasi kishin lexuar dhe frymezuarme librin e so quajtur, te shenjt.

Tju rroft feja Turke!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2007
    Postime
    99
    pershendetje per gjith lexuesit!
    lexova thuja te gjitha shkrimet per ket teme, un do thoja qe kjo se q´po ndodhe ne emer te fese tek ne, nuk eshte gje tjeter veq mjerim per gjith kombin shqiptar. eshte ma se e vertete qe njeriu i shendoshe me kuptimin e plote te fjales edhe duhet te kete lirine e shprehjes, duhet te jete i lire ashtu si edhe drejten e mendimit ndryshe. por ktu dhe ne ket rast eshte per te ardhur keq qe ne emer te nji kulture qe nuk i perket fare kombit tone, qe nuk i perket edhe as rajonit qe neve dhe shtetin tone qe e rrethojne, ku dhe mendoj qe edhe kjo thirrje ne demonstrate per ket gjest ku nuk ka te bej fare as me traditen e nderin shqiptar por edhe eshte krijuar nji molle sherri ku kam besim te plote tek populli im qe do ja dal me te mire dhe do ti shkoj tradites se paster te tije. un i perkas besimit islam, jam i gjinise mashkullore, rrespektoj qdo fe, rrespektoj edhe mendimin ndryshe edhe qe nuk pajtohem, por kjo qe te protestohet per nji gje qe simbas mendimit tim qe se pari e rendon, dhe jo vetem kaq, por edhe e shemton gjinine femrore... dhe kjo eshte feregjeja apo mbulesa e fetyres. eshte nji befasi per mua se si mudet sot nji femer shqiptare te dal dhe te kerkoj nji gje qe ne nji menyre e perkufizon qenjen e vet, e mjeron vetevehten. un nuk kam studjuar psikologjine, as neorologjinedhe as psihjatrine... por kjo qe po ndodhe ka te bej me keto tri lami... ku edhe jam i mendimit qe nji pjese e popullit ju ka shfaqe kjo dukuri (smundje)... dhe me ket duhen te mirren institucionet perkatese dhe at sa ma pare deri sa nuk eshte von. un mendoj qe njeriu i shendoshe nuk ben vetevrasje... as nuk vret njeri, por ata qe vetevriten kan qene njerz te smuar, ata qe mirren me gjera te keqija jan njerz te smuar dhe te ligj. per at edhe egzistojne spitalet... mjeket... dhe burgjet. se fundi doja te deshiroja qe edhe mjetet e informimit duhet te mirren me ket virus... qe nuk eshte edhe fare i lete... por edhe fatkeqesisht eshte perhape ne mase te gjer tek ne shqiptarte. mendoj qe duhet te kete programe te shpeshte edhe ne mediat e shkruara (televizione), te ndigjuara (radio)... me njerz te specializuar, keshtu qe ti dal ndihem kesaj popullate qe eshte infektuar me ket virus.
    po si mundet te dal nji femer sot dhe te kerkoj qe te mbulohet.... te qoroditet...! prandaj duhet ndihem e institucioneve qe mos te vihet deri tek nji gjendje ma e rende qe pastaj edhe eshte shum veshtire per ta ndale. ne jemi te gjith njerz, kemi edhe mjaft raste qe na rrethojne, si per shembull; gjelozija, fanatizmi, ku edhe ne shumten e rasteve edhe jan rastet e ma te shumta qe edhe qojne tek ndarja... e qiftave (ndarja, shkonorizimi). un kerkoj falje prej atyre qe edhe ndoshta qe nuk ju pelqen mendimi im. por un kam bindje te thelle ashtu edhe besim tek populli im dhe besim te thelle tek zoti qe eshte per te gjith, dhe eshte krijues dhe msherues per te gjith qe ket virus do e perballoj dhe njiher dhe pergjithemone te shporret prej qenjes sone kombetare.
    nderimet e mija... burimix.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Qindra vetë protestuan në Prishtinë kundër një vendimi të Ministrisë së Arsimit të Kosovës, i cili ndalon bartjen e shamive në shkollat publike. Protestuesit nga qytete të ndryshme të Kosovës i bënë thirrje Ministrisë së Arsimit që të tërheqë vendimin e saj, në të kundërtën kërcënuan me vazhdimin e prostetave deri në realizimin e kërkesave të tyre.

"Duam drejtësi”; “Mos e përdorni shtetin kundër nesh”; “Ka mbaruar koha e komunizmit”, ishin disa nga parrullat e kësaj proteste, e cila kaloi pa ndonjë incident dhe që erdhi si rezultat i largimit nga shkollat publike të disa vajzave myslimane të cilat kanë filluar të bartin shami. Protestuesin e konsiderojnë të paligjshëm vendimin e Ministrisë së Arsimit dhe në kundërshtim me Konventat ndërkombëtare për të drejtat e njeriut dhe me Kushtetutën e Kosovës. Protestuesit marrshuan deri tek godina e Ministrisë së Arsimit, ku kërkuan takim me Ministrin Enver Hoxhaj, takim i cili nuk u realizua pasi ai ndodhej jashtë vendit.

ALSAT

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ajo qfar me iriton eshte qeveria,si eshte e mundur qe te mos e luftoi ket dukuri aziatike qe po na imponohet hapur ne kosove.
    Keta lesh palar qe per para te serbis bejn protesta ndalojn komunikacionin prishin rendin dhe qierren si kafsh ne rruget e prishtines,as nuk e kemi paramendu.
    Perse nuk organizohen ne serbi edhe atje ka mysliman,po atje shkau i likfidon si qenet,edhe ketu duhet urgjentishte shteti te ju tregoi vendin ku e kan.
    Kjo kope kafsherie duhettregu se ne shkolla dhe ne institucione ka rregulla dhe ato duhet respektu,nese nuk ju pelqen keshtu le te shkojn ne avganistan atje mund te bejn qfar te duan.
    Ne kete forum sidomos kur eshte ne pytje feja me se shumti ka shqipetar te maqedonis qe e perkrahin gjihadin shifen nga drejt shkrimi.
    Ku jan studentet ku jan intelektualet qe jan struk,ku jan akademiket qe ne kohen e serbis ngritnin zerin kurse sot kur kosova po rrezikohet nga kafshet aziatike heshtin turp per ta.
    Kam frigen se shqiptaret tani luften duhet ta bejn me hordhit aziatike te cilet kan fut paran dhe kan shtri rrjetin taliban ne kosove.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

uvejsa - Prej nga kjo lidhje e jote (miqësore) me "seleukeia-n", për keso pseudo-Musliman nuk kemi nevojë të merremi me ta, prej nga e gjithë kjo miqësi me një pseudo-Musliman
    Upss sa afer zemres e paske marre.
    Nuk kam miqesi me te, por thjesht po doja t'i tregoja qe po e njohim dhe s'mund te shitet si musliman injorant.

Pastaj nuk ka nevoje qe ai t'me tregoi se kush eshte musliman ketu e kush jo, sepse e DI vete, nuk jam e verber. E tera shaka ishte, dalloje.

Pajtohem me Mr.Z. qe thote qe ti me keto foto ke dale keq ne syte e muslimaneve.
    Une nuk e di pse i ke vendosur dhe po me sillen ne koke dy mendime.
    Ti ose je aq naiv e s'i kupton tendencat gazetareske ku ne mbi 10.000 protestues kane zene ne foto dy-tre rome dhe ti i ve ketu per t'u tallur me ta, ose ke dashur vete te behet kjo tallje.
    Cilado qe eshte s'po me intereson, se une nuk jam mesuar te pajtohem me ty.

Mr. Zeid, pse thua qe protestat nuk jane te lejuara ne Islam??!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga uvejsa : 19-06-2010 më 04:56

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ajo qfar me iriton eshte qeveria,si eshte e mundur qe te mos e luftoi ket dukuri aziatike qe po na imponohet hapur ne kosove.
    Keta lesh palar qe per para te serbis bejn protesta ndalojn komunikacionin prishin rendin dhe qierren si kafsh ne rruget e prishtines,as nuk e kemi paramendu.
    Perse nuk organizohen ne serbi edhe atje ka mysliman,po atje shkau i likfidon si qenet,edhe ketu duhet urgjentishte shteti te ju tregoi vendin ku e kan.
    Kjo kope kafsherie duhettregu se ne shkolla dhe ne institucione ka rregulla dhe ato duhet respektu,nese nuk ju pelqen keshtu le te shkojn ne avganistan atje mund te bejn qfar te duan.
    Ne kete forum sidomos kur eshte ne pytje feja me se shumti ka shqipetar te maqedonis qe e perkrahin gjihadin shifen nga drejt shkrimi.
    Ku jan studentet ku jan intelektualet qe jan struk,ku jan akademiket qe ne kohen e serbis ngritnin zerin kurse sot kur kosova po rrezikohet nga kafshet aziatike heshtin turp per ta.
    Kam frigen se shqiptaret tani luften duhet ta bejn me hordhit aziatike te cilet kan fut paran dhe kan shtri rrjetin taliban ne kosove.
    A i del zot kush ketij vendi ?
    A ka me Adem Jashar, Gjergj Kastriot, Ismail Qemail.
    Apo ata ishin nje here, dhe tash NENAT SHQIPTARE nuk dine te lindin dhe te rrisin me , femije qe mbrojne vendin e vete.
    Shqiptaret nuk i shfarosi 500 vjete Turku. Sot ka shqiptar.
    Shqiptaret nuk i shfarosi 100 vjete Serbi , Greku. Sot ka shqiptar.
    E sot shqiptaret me duket se jan lodhur. Jane te rrezikuar me shfarosje. Nga kush ?
    Jo nga serbi, greku, por nga nje virus qe nga pa pastertija dhe nga mos kujdesi i ka hyre ne trup. Dhe do ta shkaterroj nese nuk e largon.
    Nuk ka qene lehte te mbrohet vendi. Te luftohet me turkun , serbin, grekun.
    Por ne ate kohe i fali zoti shqiptareve djem dhe vajza, qe e mbrojten vendin. Dhe sot e kane. Apo ndoshta jan pajtu. Te bahet qka te bahet. Une sdij . Une smuj. I mbajne ***** per rand.
    Tash a do na fal zoti me djem e vajza qe e mbrojne atedheun e tyre. Une them po.
    Sepse eshte ligj i natyres. Gjithekund i thuhet njeriut. Mbroje vendin tend. Edhe Keshtu i thote edhe kombi por edhe feja. Me dhimbesh shume o vendi im. Me ty kam nje marraveshje. Nuk te la te shkaterrohesh. Eshte derdh gjak i madh gjate historis qe te jemi sot me kombe dhe dhe emere. Forca dhe dija ime jane ne sherbim tendin. DO E KESH DOREN TIME, E MERITON . O VENDI IM I BEKUM.
    O ZOT MBROJE SHQIPERIN NGA SHQIPTARET.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bardhi : 19-06-2010 më 05:16
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Faqja 9 prej 118 FillimFillim ... 78910111959109 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •