Deri tashti nga te gjitha fotot, as nje person te rregullt, i shkolluar, dhe i paster nga pamja skam pare. Te gjith duken si gabele dhe rrace Aziatike.
Deri tashti nga te gjitha fotot, as nje person te rregullt, i shkolluar, dhe i paster nga pamja skam pare. Te gjith duken si gabele dhe rrace Aziatike.
Il Club Più Titolato Al Mondo
Interesant kjo Zonja i ka marr Leket dhe del ne Protest i vnon Syzat(me mir Ftyreza) qe mas protestave mos ta njohin. Athua sa njarez kan paguar keta Arabotalibanoafganoindianoegjyptomagjypet.
Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 18-06-2010 më 19:54
Për hir të disa antarëve të ndërgjegjshëm...
Suhejbi - I nderuar vëlla, nëse ke lexuar literaturë Islame (gjë që besoj se e ke bërë) jam i bindur se ndër to ke lexuar edhe sprovat që ka pasur Profeti dhe se sa janë tallur me të e sa e kanë perqeshë, ani pse sot dalin botime ku në mesin e 100 personave më të famshëm, zgjidhet Muhammedi si numer një. Fjala bie kur me të janë tallur kush jam unë që të tjerët të mos tallen, fundi i fundit a tallja e të tjerëve e ngrit ose e ulë këtë fe?! Jo i nderuar vëlla, sepse kjo fe nuk është imja, as e jotja, e as e Myftisë, mirpo kjo fe është e All-llahut.
Hillirian-zo - Të respektoj që nga fillimi, ngase prej fillimit je sjellur mirë me mua andaj të njejtën gjë ta kam obligim, më herët me pyete çka po thotë ky antari "seleukeia", i nderuar ky nuk ka lidhje me Islam, ky tallet me Islam sa që ne duhet të mendojmë se cili mund të jetë ky nga ata që tallen me fe?! "sdi-gja"???!!! apo kush???!!! andaj të ftoj që të mos bëjnë përshtypje postimet e tij ngase janë postime të kualitetit të injorantëve sa që sja vlen të merrësh me to, unë personalisht as nuk i lexoj.
uvejsa - Prej nga kjo lidhje e jote (miqësore) me "seleukeia-n", për keso pseudo-Musliman nuk kemi nevojë të merremi me ta, prej nga e gjithë kjo miqësi me një pseudo-Musliman
P.s Për të gjithë emri im nuk është Agim Avdiu siç pretendojnë disa, mirpo emri im është Agim Rrahmani
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Kosovë, manifestim kundër ndalimit të mbulimit
Mijëra persona kanë manifestuar në Prishtinë për të protestuar kundër ndalimit të mbajtjes së shamisë islamike në shkollë.
Demonstruesit mbanin në duar pankarta ku kërkonin të drejtat e tyre.
Ata kërkuan edhe tërheqjen e vendimit për përjashtimin e disa vajzave që kishin refuzuar të hiqnin shaminë. /top-channel/
Ti je hija e Kastriotit
o zot sa kam qesh me keta me gisht lart sikur kerkojn banane :?
ca jan keta talibane kamikaz ??? se shqipo sma ha mendja te jen
po si ka mundesi arixhinjte protestojn me te tjeret ne nje vend turp
ndersa per ty o hapsi i temes ti je ndonje idiot ose injorant se ndryshe nuk shpjegohet
boll na cat koken me teorite e arabit sikur te jeni mysliman te arabis
jeni shqiptar mysliman shqiptar silluni si shqiptar jo si kamikazer ???
ca jan ata bura me mjeker apo ven fshin banjat me mjekren ?????
keta jan turpi i shqiptarit
vet jam i fes kristiane po kam shum shok mysliman edhe jan cuna persembari
jo si keta legenat dalin me gishtin lart
posht legenat si keta edhe keta qe i mbrojn keto gjera
un personalisht e pergezoj ligjin e kosves per shamin
cau ben shkollat shqiptare kamikaze vajzat te mbuluara kemb e kok me shami i duken vetem syt pfffff
kosova duhet te vej ne nje rrangull me shqiperin sot
ketu ne ket forum ndodhin shum idotesira kur vin puna tek feja islame
beni sikur te jeni kamikaz o burra jeni shqiptar edhe reagonisi shqiptar
FEJA E SHQIPTARIT ESHTE VETEM NJE EDHE ESHTE SHQIPTARIA
Rrespekte vajza ene djema![]()
Partizoni
Kta nuk jan musliman me plot bindje.
lexoni se ka diskutime edhe ne tjera tema
http://www.forumishqiptar.com/showth...=125770&page=6
Ja edhe video materiali nga Top Channel
Ti je hija e Kastriotit
a nanen e protestes na u kan gju krej antishqiptaret,e shtire eshte rruga drejt bashkimit kombetar,nje lufte do te ket ne Kosove,lufta e shqiptareve me spermen turkoaziatike dhe spermen krsitosllavo aziatike
Krijoni Kontakt