Close
Faqja 12 prej 118 FillimFillim ... 210111213142262112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Kshire!!!
    Shko more zdrolani i thiut e meso me shkru shqip e pastaj eja e debato ketu,ti nuk po din me shkru e kishe po them diqka phu
    kshire t i drenice qe gjysa katunev tu kan ba katerlik, une skum ardh ktu me msu me shkru se un di boll,po kshiri ata zdralanat e tu te drenices qi tu kan ba sdi sa cop katune katerlik,a nuk mujt ni hogj duken me majt si lake qikat mu halit e ti bani kejt namuzli,e u qut ju katerlikt e e perzut far mislimani je hup zdrali i shkavi se me te shti niher ner dajak shurren ta qes pis.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Seneka Lexo Postimin
    o te nderuar nuk eshte kultur aziatike e as imponim nga dikush kjo mos propagandoni gjera te paverteta ketu ngase nuk mundem pa reaguar
    kjo qe ndodhi dje ishte nje shprehje e lir e qytetareve te prishtines dhe une personalisht i perkrahi kerkesat e tyre ngase jan legjitime.
    Kurse sa i perket elaborimeve te mehershme te disa individeve ketu ne forum une do te ju thosha keep your faith dhe mos nderhyni ne punet qe nuk ju perkasin juve ngase nuk keni kapacitet me shum ju qe te dini per fen ISLAME dhe per kete me vjen keq shum vertet po ju them jeni per keqardhje
    respekt per mikun
    fishek per armikun

E ligjshme po Legjitime me sa po duket jo.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

turp..

sinqerisht ndihem i turperuar me ate cka me pane syte dje..dy here i turperuar pse jam edhe musliman..ata thirrjet e mjeraneve '' allahu akbarr '' me bene te dyshoj a jane bashkombasit e mi apo jane arabe te ardhur ne trojet e mia..mu duken si palestinezet qe kur vdiq jaser arafati qirreshin dhe ja coptuan kufomen duke vrapuar rrugeve palestineze..e njejta gje me dukej dje ne rruget e prishtines..njerez me mjekra cjepsh qe qirreshin me thirrje bajate a thua ishin ne palestine apo ne vendet arabe..

turp per popullin tim te nderuar dhe me kulture..por gjithsesi nje funderrine ishin dhe asesi nuk do e njollosin dot figuren e paster te shqiptareve ne pergjithesi dhe te muslimaneve shqiptare ne veqanti...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Si bre Turp

Allahu-Ekber - Allahu eshte ma i madhi (As Thaq, as amerik, as dell, as majmun as dexhall, as internet, ) por ALLAHU

LA-İLAHE-IL -ALLAH - Ska zot tjeter perveq Allahut. (As Thaq, as amerik, as dell, as majmun as dexhall, as internet, ) Po ALLAHU eshte NJE ska me lart

Kjo eshte mesazhi

Ata qe e kuptojn gjuhen Angleze shum ju kisha sugjeru per te shikuar ket Dokumentar. Kta vertet jan kohrat e Dexhallit

Invisible Empire A New World Order Defined (2010)
    http://seventorrents.com/Movies/Invi...Z.1002160.aspx
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 19-06-2010 më 08:43
    BAC, SU KRY

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    o vlla kejt shyptar jemi kan se di vlla ku i ka marr agimi qata syreta ai ka nejt me do te nalte te pakistani e do te aneshit se ata shkepshin dishka per neve qe ishum ne dumustrat po agimi neve sna dha kurgja veq dove ma tnaltiv ju dhake nashti naj shkepin masanej te gjamija.
    Po ti thua vete se ka patur pakistaneze.

Cka mendon se ju shkepin masanej te xhamia?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Si bre Turp

Allahu-Ekber - Allahu eshte ma i madhi (As Thaq, as amerik, as dell, as majmun as dexhall, as internet, ) por ALLAHU

LA-İLAHE-IL -ALLAH - Ska zot tjeter perveq Allahut. (As Thaq, as amerik, as dell, as majmun as dexhall, as internet, ) Po ALLAHU eshte NJE ska me lart

Kjo eshte mesazhi
    Nuk besoj qe nuk e ka kuptu biseduesi Malsori kete mesazh, por e ka refuzu. Ashtu si une qe e kam refuzu edhe pse e kam kuptu. Ka milarda njerez ne bote qe e refuzojne kete mesazh. Pse te mos jemi edhe ne te tille?

Puna eshte qe brohoritjet e tilla nuk kane c'te gjinden ne nje proteste, e cila eshte bere kinse kunder ndalimit te shamise. Nese del ne protesta dhe bertet la-ilahe-bla-bla, tregon se ti ke dalur aty per propagande islame, jo per proteste kunder shamise. Protesta nuk ishte pasoje e ndalimit te Allahut apo Islamit, por ndalimit te shamise. Eshte dashur te brohoritet "shamia eshte e drejte e jona" apo keso gjera.

Shemull ilustrues: Po e zeme qeveria e ka ndaluar lojen e futbollit ne rruge dhe une kam dalur ne rruge me 5000 veta dhe bertasim "pa sport nuk ka jete". Ti kur te degjoje kete bertitje, do te me thuaje "nuk ta ka ndalu kush sportin, por futbollin ne mes te rruges." Me te drejte do te me thoje.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Po ti thua vete se ka patur pakistaneze.

Cka mendon se ju shkepin masanej te xhamia?
    Po na apin naj sen per idare de naj pare a naj tesh a naj sen me hanger, po gimshe me ata te mdhajt pi marrin per veti ata te drzhavav tjera po jav apin ktyne tmdhajve me fucion tnalt e tana kta neve naj apin ka pak sa mos me than qi sju dham hiq

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Si bre Turp

Kjo eshte mesazhi

Ata qe e kuptojn gjuhen Angleze shum ju kisha sugjeru per te shikuar ket Dokumentar. Kta vertet jan kohrat e Dexhallit

Invisible Empire A New World Order Defined (2010)
    http://seventorrents.com/Movies/Invi...Z.1002160.aspx
    AAAAA qeky po doke me kan i shtir veq un pi tham jo burrat me vnu shamija po grat o gjalo se na per ty skemi dal dje na u asht qa germazi tu bertit

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Nuk besoj qe nuk e ka kuptu biseduesi Malsori kete mesazh, por e ka refuzu. Ashtu si une qe e kam refuzu edhe pse e kam kuptu. Ka milarda njerez ne bote qe e refuzojne kete mesazh. Pse te mos jemi edhe ne te tille?

Puna eshte qe brohoritjet e tilla nuk kane c'te gjinden ne nje proteste, e cila eshte bere kinse kunder ndalimit te shamise. Nese del ne protesta dhe bertet la-ilahe-bla-bla, tregon se ti ke dalur aty per propagande islame, jo per proteste kunder shamise. Protesta nuk ishte pasoje e ndalimit te Allahut apo Islamit, por ndalimit te shamise. Eshte dashur te brohoritet "shamia eshte e drejte e jona" apo keso gjera.

Shemull ilustrues: Po e zeme qeveria e ka ndaluar lojen e futbollit ne rruge dhe une kam dalur ne rruge me 5000 veta dhe bertasim "pa sport nuk ka jete". Ti kur te degjoje kete bertitje, do te me thuaje "nuk ta ka ndalu kush sportin, por futbollin ne mes te rruges." Me te drejte do te me thoje.
    Po tipat si ju jan ata hipokrit te cilet e kundershtojn heqjen simbolit te Lidhjes Prizrenit e me shiten Shqiptar.

Kundershtojn Shamiat kurse shiten m'burret veshe kombtare.

Kundershton Komunizmin kurse ligjet kumuniste i perkrah (Qka tjeter dot mundoni xhamiat ti mbyllni, Dot ndaloni shitjen e librave fetare, Mjekren, Besa edhe Emrat dot mundoni ti ndroni )

Ne jemi ne Kosov 95 % Musliman e tash ti nuk dot lejon ti kryejm obligimet fetare?

Por ne si mysliman i kemi te pritur keta gjera jan te paralajmruar.

E sa i perket disa pseudo-myslimanve as qe din te bien shahadet jan vetem arama e juve ata.

http://www.youtube.com/watch?v=kinCU...yer_embedded#!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 19-06-2010 më 09:04
    BAC, SU KRY

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Cfare mendon qe tregojne keto video apo keto protesta?

Une mendoj se ka disa gjera qe i tregojne dhe disa qe nuk i tregojne.
    Tregojn qe ISLAMI eshte ardhmeria, dhe gjeja me e shenjt qe kan shqiptaria.

Krishterizmi dhe Ateizmi mos te mendojn qe do te bejn vend ndonjehere ne Kosove e Shqiperi.

Jemi duke perjetuar kohen e zgjimit, boll më me laicizma e krishterizma anti-shqiptare !

Islami eshte feja e Shqiptarit !

Per hir te 1.3% te katolikeve ardhacak, nuk do e fshehim fejën Ton !,.. perkundrazi, do ta ekspozojm dhe do ta bejm ligje Shtetëror !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •