Close
Faqja 10 prej 118 FillimFillim ... 891011122060110 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Oh gimche Stop me ato foto oh vella.

Ps. Uvejsa ne protesta muslimanet kurr skan dalur, besoj se e din rastin e Ahmedit kur e kane burgosur per arsye se ska pranu se Kurani eshte i krijuar dhe me pas muslimanet kane kerkuar qe te dalin ne protest por Ahmedi i ka ndaluar.

Selam.
    Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 19-06-2010 më 05:13
    Burri 1 X flet !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Suhejbi Lexo Postimin

Ps. Uvejsa ne protesta muslimanet kurr skan dalur, besoj se e din rastin e Ahmedit kur e kane burgosur per arsye se ska pranu se Kurani eshte i krijuar dhe me pas muslimanet kane kerkuar qe te dalin ne protest por Ahmedi i ka ndaluar.

Selam.[/B]
    Als

Po Suhejbi, por ne kohen e Imam Ahmedit ka qene si te protestohej ne kohen e Enverit. Dmth s'ka pase efekt protesta, por vetem ka shkaktuar dhune e percarje. Kurse sot protesta ka ndikim shume, sepse jetojme ne demokraci.

i/e regjistruar Maska e Seneka
    Anëtarësuar
    25-05-2007
    Vendndodhja
    anes malit
    Postime
    51
    o te nderuar nuk eshte kultur aziatike e as imponim nga dikush kjo mos propagandoni gjera te paverteta ketu ngase nuk mundem pa reaguar
    kjo qe ndodhi dje ishte nje shprehje e lir e qytetareve te prishtines dhe une personalisht i perkrahi kerkesat e tyre ngase jan legjitime.
    Kurse sa i perket elaborimeve te mehershme te disa individeve ketu ne forum une do te ju thosha keep your faith dhe mos nderhyni ne punet qe nuk ju perkasin juve ngase nuk keni kapacitet me shum ju qe te dini per fen ISLAME dhe per kete me vjen keq shum vertet po ju them jeni per keqardhje
    respekt per mikun
    fishek per armikun

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Për hir të disa antarëve të ndërgjegjshëm...

Suhejbi - I nderuar vëlla, nëse ke lexuar literaturë Islame (gjë që besoj se e ke bërë) jam i bindur se ndër to ke lexuar edhe sprovat që ka pasur Profeti dhe se sa janë tallur me të e sa e kanë perqeshë, ani pse sot dalin botime ku në mesin e 100 personave më të famshëm, zgjidhet Muhammedi si numer një. Fjala bie kur me të janë tallur kush jam unë që të tjerët të mos tallen, fundi i fundit a tallja e të tjerëve e ngrit ose e ulë këtë fe?! Jo i nderuar vëlla, sepse kjo fe nuk është imja, as e jotja, e as e Myftisë, mirpo kjo fe është e All-llahut.

Hillirian-zo - Të respektoj që nga fillimi, ngase prej fillimit je sjellur mirë me mua andaj të njejtën gjë ta kam obligim, më herët me pyete çka po thotë ky antari "seleukeia", i nderuar ky nuk ka lidhje me Islam, ky tallet me Islam sa që ne duhet të mendojmë se cili mund të jetë ky nga ata që tallen me fe?! "sdi-gja"???!!! apo kush???!!! andaj të ftoj që të mos bëjnë përshtypje postimet e tij ngase janë postime të kualitetit të injorantëve sa që sja vlen të merrësh me to, unë personalisht as nuk i lexoj.

uvejsa - Prej nga kjo lidhje e jote (miqësore) me "seleukeia-n", për keso pseudo-Musliman nuk kemi nevojë të merremi me ta, prej nga e gjithë kjo miqësi me një pseudo-Musliman

P.s Për të gjithë emri im nuk është Agim Avdiu siç pretendojnë disa, mirpo emri im është Agim Rrahmani
    Po bukur shume zotri propagandues antishqiptar,si guxon qe ti ne emer te shqiptaris dhe te islamit ti paraqet keta gjypsa i shkep ne forumin shqiptare pa fije marre,qysh nuk te vjen turp qe ende pa i largu mire shkit prej kosoves ju bani thirrje ndjellakeqe per perqamje dhe vllavrasje.
    Ky fare seleukeia nuk eshte per tia hudh mendimet e ti,ai shkruan me nji forme te vjeter,por megjithate bukr tregon se si ju me serbomagjypoaziatiket mundoheni me pages qe te shkaktoni vllavrasje,ai te njef bukur,ashtu me sa e kuptova une ju jeni nje mercenare i sllavomagjupeve qe per pak pare e shet edhe familjen tane,ti je nji person qe mund lirisht ,pa frig me te krahasu me milloviqin,mirpo po te jete milla gjall e talexon kete postim do te me kundervihet ashper,"Zotni sharr une kam luftu per kombin tim seb,te lutem mos me ofendo duke me krahasu me gimshen se ai po lufton per pak pare per me naj ndihmu kauzen ton,e mu po me turpron ky krahasim qe ke ba ne mes meje(miloshit) dhe gimshes ne do fitojm gjithnji per deri sa ne radhet tuaja dhe ne emer te shqiptareve punojn gimshe me shok" turp,turp.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    E mbeshtes 10000000 % Enver HOXHAJ, shpresoj qe nuk do te leshon pe.

Kur i kam pare do gra me do shamia te Arabise dhe do mjekrosha, jam trondit.

Feja isklame n Ballkan i ka karakteristikat qe e veqon ndaj rrymeve tjera, si qdo shtet. Kam pershtypjen qe disa qarqe te caktuar per interesa shume te caktuar perdorin besim e njerzve ne Kosove per interesa krejt tjera ...

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Protestë masive kundër ndalimit të shamisë

Parullat e ngritura gjatë protestës: “Ka mbaruar koha e komunizmit”, “Jemi krenarë që jemi shqiptarë e myslimanë”.

Mijëra qytetarë nga vende të ndryshme të Kosovës u mblodhën në Prishtinë për të protestuar kundër vendimit për ndalimin e shamisë në shkollat e mesme, nën organizimin e rreth njëzet organizatave.

Masa e protestuesve filloi marshimin para Qeverisë së Kosovës, duke vazhduar më pas para Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë duke shprehur revoltën, me ç’rast përfaqësues të zgjedhur nga organizatorët kërkuan konsultim të drejtpërdrejtë nga zyrtarët e ministrisë. Pas një konsultimi të shkurtër, zyrtarë nga kjo ministri thanë se ministri Hoxhaj është jashtë vendit në një udhëtim zyrtar dhe se s’mund të japin përgjigje. Organizatorët morën premtimin nga zyrtarë të kësaj ministrie se pasi të kthehet ministri, do të realizojnë një takim për çështjen e kësaj kërkese.

Ndërsa, për një fjalë rasti, me dëshirën e saj u prononcua edhe një qytetare amerikane, Dr. Rachel Louise Matiennez, aktiviste e një misioni humanitar në Kosovë, e cila tha se shpreh përkrahjen e saj për të drejtat e nxënësve që bartin shaminë, ngase qeveria nuk mund të imponojë se çka duhet të veshin qytetarët e saj.

Protestuesit më pas, vazhduan rrugën për te Kuvendi Komunal i Prishtinës, duke shprehur pakënaqësinë e tyre, duke kërkuar edhe një konsultim me zyrtarët komunalë, nga ana e përfaqësuesve të zgjedhur nga organizatorët. Por edhe kjo kërkesë, pas një konsultimi të shkurtër përfundoi pa përgjigje konkrete, ngase kryetari Isa Mustafa ishte jashtë vendit.

Në fjalën e rastit organizatorët thanë se kjo është një shkelje e të drejtave themelore, dhe se shteti me këtë na mohon të shfaqim identitetin tonë.

Në këtë protestë u shpreh kundërshtimi rreth udhëzimit administrativ të nxjerrur nga MASHT që ndalon nxënëset të bartin uniformë fetare – mbulesë.

Thirrjet dhe parullat e ngritura ishin me mesazhe kundër vendimit në fjalë me mbishkrimet: “Ka mbaruar koha e komunizmit”, “Jemi krenarë që jemi shqiptarë e myslimanë”, etj.

Protesta përfundoi e qetë, me premtimin nga ana e organizatorëve se, nëse edhe pas realizimit të takimit me zyrtarë të MASHT-it dhe të Kuvendit Komunal nuk hasin në përgjigje pozitive, protesta e radhës do të jetë e një niveli më të lartë. /mesazhi/
    Faqja islamiste Mesazhi paska treguar se nuk ka njohuri mbi termet themelore qe i perdor e lere me per normat juridike, te cilat jane ne fjale. Nje proteste prej 5000 personash nuk eshte masive. Kjo tregon se ose Allahu nuk e ka ndaluar genjimin apo ekzagjerimin ne emer te tij ose ata qe flasin ne emer te tij e shperfillin kete ndalese.

Ndalimi i shamise ne objekte publike nuk eshte ne kunderthenie me normat ekzistuese juridike. Nuk eshte ne kunderthenie per shume arsye. Nje nder arsyet eshte kjo: Islamistet protestues guxojne te thirren ne vlera univerzale dhe ato te Kushtetutes se Kosoves vetem atehere kur i kane deklaruar keto si valide edhe per vete. Ne njeren ane sulmo vlerat univerzale (p.sh. te drejtat e njeriut) dhe Kushtetuten e Kosoves (p.sh. laicitetin), e ne anen tjeter kerko te mirat qe japin keto jurisdiksione, paraqet sjellje qe kunderthote veteveten. Pasi qe ka deklaruar Islami veten si perkrahes dhe pranues i normave te tilla, mund te bisedohet per definimin e ketyre te drejtave.

Shembull ilustrues:
    Nese une mohoj se nena ime eshte nena ime, nuk mund te kerkoj pastaj nga ajo te me trajtoje njejte si femij te saj.

Kur te kemi demtuar analfabetizmin qe ka shperndare Islami per 7 shekuj nder shqiptaret do te kuptohen keto gjera edhe tek besimtaret muslimane.

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga guri79 Lexo Postimin
    E mbeshtes 10000000 % Enver HOXHAJ, shpresoj qe nuk do te leshon pe.
    ..
    A vertet ju mer mendje se eshte vendim i ketij, Jo jo Delli ktu eshte ai i cili i ka pejt mbi kta kukulleza.

A e dikutut qe lajmi per arestimin E Bajram Asllanit del dy dit para ksaj proteste. Mandej pas protestes del lajmi i me poshtem.

Kjo eshte qe ta shti nji Fitne fetare ne kosov (qe miloshi nuk mundi ta bej) e mandej te poshtroj muslimanet. Ata paten qe nepermes jo-moralitetit ta zhdukin islamin nga Kosova mbranda nje dekade po deshtuan e kjo eshte Faza e Dyt

DELL: AS KOSOVA NUK ËSHTË E KURSYER NGA TERRORIZMI NDËRKOMBËTAR

Ambasadori amerikan në Prishtinë, Kristofer Dell, tha se asnjë vend në botë, përfshirë edhe Kosovën nuk është i kursyer nga rreziku i terrorizmit ndërkombëtar....
    Postuar: 11:32:27 / 19.06.2010
    Ndërkohë, Ministri i Brendshëm, Bajram Rexhepi, tha se Kosova do t’i luftojë me forcë të gjitha celulat terroriste në vend.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 19-06-2010 më 06:03
    BAC, SU KRY

Citim Postuar më parë nga Kënga Lexo Postimin
    Ne kohen kur Kosova ka nevoje per shume gjera me te rendesishme.Probleme ekonomike,sociale ,shendetesore .Keta kerkojne shami ne shkolla .Pthuuuuuuuuuuuu pthuuuu s'popull jemi ne !!!
    Sa krenar dukeshin dje,per turp!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    A vertet ju mer mendje se eshte vendim i ketij, Jo jo Delli ktu eshte ai i cili i ka pejt mbi kta kukulleza.
    Kosova eshte shtet laik, ne qoft se nuk te pelqen, kerkoje azilin n Arabie Saudite a n Pakistan, atje mundesh me shku me shami ne shkoll.

Ne vend se mu marr me reformimin e Islamin, ju na shurdhoni rakin me keto shamia qe jan dal ne mode ne vitin 2001 per llogari te Mbretit Abdallah.

Qarqet qe organizojn kesij lloj protestash e bejn per uniformizimin e fes islame si dhe per shkatrimin e diverzitetit te saj.

Faqja 10 prej 118 FillimFillim ... 891011122060110 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •