Pse nuk e heqin ate pike kufitare, per ca duhet?
Pse nuk e heqin ate pike kufitare, per ca duhet?
Ah bre e dim valla boll mire qe ti vran sytty e disave si ti flamuri i
Republikes se Kosoves
po qa mej ba kie me kup e plas si thiu
e kush ska me te pyet ma per ni milion vite ne jetofsh
te hiku koha e juaj e heeeeee
beligradi e flamuri i kojshive ty te pelqen e te ka mbet ne zemer
po shum po me dhimesh bre shpiertin ma kpute
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Kjo tregon pa-aftesin e shqiperis per ti dal ball disa mijera turist kosovar. Po sikur te ishte Shqiperia me e zhvilluar dhe fluxi i turizmit te ishte edhe 5x me i madhe ?
Në vend që të përshëndesim një vendim të till ju e politizoni atë. Kjo është një politik për t'ja bllokuar rrugët kosovarve që mendojn me shku drejt Ulcinit. Kush e kupton punën e kësaj policis do të thot.
Në kohën e qeveris së Nano-s ka patur shumë shkelje të ligjit dhe mafia në pushtet atëherë i dha fund turizmit në shqiperi dhe frika që e kishin kosovarët se nqs ne shkojm në Pushim na plackisin dhe policia duhet marr fund.
Një kosovar (jo të gjithë) që nuk e ka vizitu shqiperin asnjëherë prej vitit 2005 ai ende mendon se aty mbretron mafia shqiptare në polici/rrugë , e kjo ka bërë shtetin që
- Të mendon kosovari se në rrugë do të jenë polic Kosovar dhe nuk do të ketë shkelje të ligjit në komunikacion.
- Do të kuptohen me një gjuhë më ndryshe dhe do të ndihen më të lirë kur në rrugë e ndal një polic nga Kosova.
Dhe gjith kjo do të thot se , nqs ai (kosovari) njëherë vjen dhe e shef se në Shqiperi tani më është njësoj si në Gjermani/Zvicerr dhe po dole në 2..3 të natës siguria në vend është e nivelit të një vendi Europian , ai (kosovari) tani më e ka më të leht që në vitin tjetër të shkoj pa asnjë medim të keq dhe të kaloj pushimet si është më së miri.
Dhe unë këtë gjë e përshëndesi sepse është dicka shumë e mirë dhe më pëlqen shumë , pse? Sepse kështu do ti jepet fund dërgimit të lekut në Malin e zi por ato lek me gjithë zemër i jepet vllaut tonë nga SHQIPERIA. Po ashtu asnjëherë nuk e quaj "dështim të policis shqiptare" sic po e quajn disa të tjerë.
Gjithmonë dua të shof shqiperin e bashkuar dhe të përzier në këtë mënyr "Kosovar - Shqipetar" sepse jemi një (vetëm që kufinjët na ndajn).
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Tash edhe pak ka ardh kohe te bashkohen Kosove e shqiperi.
Per kete arsye duhet Policia e Kosoves te patrulloj ne rruget e shqiperis, per arsy pervoje, sepse ata duhet te mesohen me temperamentin e popullit te shqiperis ne rrug dhe sjellje me Police. Ata te shqiperis nuk ka nevoj. Kan mbledh pervoj sa te duash gjith vere e kan gjysen e Kosoves neper plazhe e neper vende antike![]()
pikesepari eshte gje e mire bashkepunimi shume i mire midis dy shteteve dhe nje kombi,anet e tjera jane shume shkembim eksperience etj etj
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Krijoni Kontakt