Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    Pse nuk e heqin ate pike kufitare, per ca duhet?

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ah bre qi po ma vran syrin qaj flamuri i kosoves,o shqiptar te shqipris a i ndrrojna flamurat se i juaji eshte shume me i mire e ky i yni katastrof,veq ka dasht zoti e kush nuk po e perdor perveq qeveris
    Ah bre e dim valla boll mire qe ti vran sytty e disave si ti flamuri i
    Republikes se Kosoves
    po qa mej ba kie me kup e plas si thiu
    e kush ska me te pyet ma per ni milion vite ne jetofsh
    te hiku koha e juaj e heeeeee
    beligradi e flamuri i kojshive ty te pelqen e te ka mbet ne zemer
    po shum po me dhimesh bre shpiertin ma kpute
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Kjo tregon pa-aftesin e shqiperis per ti dal ball disa mijera turist kosovar. Po sikur te ishte Shqiperia me e zhvilluar dhe fluxi i turizmit te ishte edhe 5x me i madhe ?

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Kjo tregon pa-aftesin e shqiperis per ti dal ball disa mijera turist kosovar. Po sikur te ishte Shqiperia me e zhvilluar dhe fluxi i turizmit te ishte edhe 5x me i madhe ?
    do kishte me shum fonde or cull(per policine)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    do kishte me shum fonde or cull(per policine)
    Jo mer jahu, cfar fonde deshe ti ? Shteti duhet te jet i gatshem te mirpret gjithmon me teper se c'eshte nevoja.

Ky eshte nje deshtim per Shqiperin, dhe nje e arritur per Kosoven.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Në vend që të përshëndesim një vendim të till ju e politizoni atë. Kjo është një politik për t'ja bllokuar rrugët kosovarve që mendojn me shku drejt Ulcinit. Kush e kupton punën e kësaj policis do të thot.
    Në kohën e qeveris së Nano-s ka patur shumë shkelje të ligjit dhe mafia në pushtet atëherë i dha fund turizmit në shqiperi dhe frika që e kishin kosovarët se nqs ne shkojm në Pushim na plackisin dhe policia duhet marr fund.

Një kosovar (jo të gjithë) që nuk e ka vizitu shqiperin asnjëherë prej vitit 2005 ai ende mendon se aty mbretron mafia shqiptare në polici/rrugë , e kjo ka bërë shtetin që

1. Të mendon kosovari se në rrugë do të jenë polic Kosovar dhe nuk do të ketë shkelje të ligjit në komunikacion.
    2. Do të kuptohen me një gjuhë më ndryshe dhe do të ndihen më të lirë kur në rrugë e ndal një polic nga Kosova.

Dhe gjith kjo do të thot se , nqs ai (kosovari) njëherë vjen dhe e shef se në Shqiperi tani më është njësoj si në Gjermani/Zvicerr dhe po dole në 2..3 të natës siguria në vend është e nivelit të një vendi Europian , ai (kosovari) tani më e ka më të leht që në vitin tjetër të shkoj pa asnjë medim të keq dhe të kaloj pushimet si është më së miri.

Dhe unë këtë gjë e përshëndesi sepse është dicka shumë e mirë dhe më pëlqen shumë , pse? Sepse kështu do ti jepet fund dërgimit të lekut në Malin e zi por ato lek me gjithë zemër i jepet vllaut tonë nga SHQIPERIA. Po ashtu asnjëherë nuk e quaj "dështim të policis shqiptare" sic po e quajn disa të tjerë.

Gjithmonë dua të shof shqiperin e bashkuar dhe të përzier në këtë mënyr "Kosovar - Shqipetar" sepse jemi një (vetëm që kufinjët na ndajn).
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Tash edhe pak ka ardh kohe te bashkohen Kosove e shqiperi.
    Per kete arsye duhet Policia e Kosoves te patrulloj ne rruget e shqiperis, per arsy pervoje, sepse ata duhet te mesohen me temperamentin e popullit te shqiperis ne rrug dhe sjellje me Police. Ata te shqiperis nuk ka nevoj. Kan mbledh pervoj sa te duash gjith vere e kan gjysen e Kosoves neper plazhe e neper vende antike

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    pikesepari eshte gje e mire bashkepunimi shume i mire midis dy shteteve dhe nje kombi,anet e tjera jane shume shkembim eksperience etj etj
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Pse nuk e heqin ate pike kufitare, per ca duhet?
    kur te vish heren tjeter ne Pr nuk do ket kufi ta premtoj une

Citim Postuar më parë nga E*m*A Lexo Postimin
    kur te vish heren tjeter ne Pr nuk do ket kufi ta premtoj une
    I vetmi kufi do jete qielli!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •