me gjermanet sepse edhe gjermanet ishin merak ne leke..,
me gjermanet sepse edhe gjermanet ishin merak ne leke..,
FIERI89 aty ne ate text nuk kam has ne emrin IRMJ.
Po arbnoret dhe epirotet qamet athinjotet mund te flasin vete per veten dhe pse te shiten per grek apo te jan loder e grekut apo sllavit .
Sa i perket njohurive ne kete lami se besoj se ketu kemi profesionist siq po i cilesoni ju.
Kjo puna e menyres se analizimit te haplogrupeve dhe e kromozomeve te dna se njeriut ka filluar per her te pare nga ,,Geografik National Genetiks"me analiza te tipit te tille , nese nuk gaboj jam une ai qe ka postue nder te paret per kete menyre identifikimi te perkatsis gjegjsisht lashtesis se genit te tema piramid Yllire ne bosnje duke perkthyer punimin e Semir Osmanagiqit po ti lexo pake me shume .
KUSH ESHTE AJ PERSON QE E PASNA QUAJT MINORITAR .
SA DI UNE NE GREQI SKA MINORITARE SE LEJON KUSHTETUTA GREKE SE PO TE KISHTE ARBNOR ,ARVANIT, QAM KAHER I KISHTE DAL FLAKA GREQIS APO KA NDONJE GJUHE TJETER DYTESORE SHTETNORE PERVEQ GREQISHTES E QE UNE NUK E KAM IDEN.
EDHE ALI SHUKRIU ISHTE SHQIPTARE ME DO RRAHMANA KOLA ETJ TE CILET NE FAKT ISHIN TRADHTARET E KOMBIT SHQIPTARE .
Po turqit pse nuk jane ne liste ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Une them me italianet sepse,per nga e folmja dhe muhabeti te lajme e te lyejme si italianet,te kemi dhe te pasurohemi vetem ne(dhe ata),dhe nga moda me shume ndjekim moden italiane.....
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
hmmm edhe une mendoj se me ITALIANET ,GREKET ngjajme me shume nga shume pjese te karakterit edhe nga fiziku..
po sa per moden besoj se e ke llafin per nje shifer njerez qe jetojne jashte shqiperise mundohen te ndjekin moden e tyre e jo per ata qe jetojne ne shqiperi.....
sepse Italianet jane te lindur ne qytetin e modes edhe besoj se e kan ne gjak guston e tyre nje gje qe shumica tone akoma nuk besoj se e ka aritur
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
E po sa injorante e te mjere ka ky forum, shpresoj qe moderatoret ti fshijne ca shkrime si puna maratomak e te tjere, nuk e dijne fare qe jemi ne forumin e Antropologjise.
Xh.Gashi tash nuk po te kuptoj ku po don me dal? a pyete qe sa e vertete eshte ai shkrim/studim?, si Fieri ashtu edhe une te tham qe eshte qesharake dhe propagande.
Alelet HLA nuk percaktojne origjinen e personit por haplogrupi i kromozonit X.
Aty me e forta eshte se thote qe Hebrenjet, Turqit dhe Sirianet jane mesdhetar si Maqedonet kurse greket nuk qenkan...ca don me shume detaje?, si ka mundesi ato 3 popuj me shekuj historikisht kane pasur kontakt me etiopianet dhe nuk paskan asnje influence etopianet?
Plus pretendojne qe jane te njejte me Italianet dhe Basket kur dihet qe gjenetikisht (ne baze haplogrupeve) keto dy popuj jane si nata me diten krahasim me maqedonet dhe gjithe sllavet pergjithesi.
Po pate sado pak njohuri antropologji do ta kuptosh se sa qesharake eshte.
Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 11-06-2010 më 18:28
Unë kam folur me ata, edhe nuk e shesin veten për grekë. Por janë të frikësuar nga politikat shtet-terrori të Greqisë edhe NUK KANË FARE mbështetje nga shteti shqiptar.
-
Tjetër: Vetëm se ata nuk i jepet e drejta e tyre etnike, nuk do të thotë se janë grekë!
-
Vetëm shiko Gruevski-n që duhet si kinez, edhe e kupton vetë sesa serioz mund të jetë ai studim!
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
La verita' ti rendera' libero!
Krijoni Kontakt