Nuk i pashe kund vellezerit tone Arabe ne liste
Nuk i pashe kund vellezerit tone Arabe ne liste
Ate shkrim qe ke sjellur, eshte propagande e paster e fyromsllaveve ndaj grekeve.
Dhe eshte totalisht genjeshter.
Dhe eshte fakt ne baze studimeve gjenetike jo vetem grekerit por edhe shqiptaret, italianet etj na lidhin qe parardhesit tane para 12-15.000 vjeteve kane jetuar ne Egjiptin e Lashte.
Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 11-06-2010 më 08:11
Cfare ka lidhje ketu gjatesia apo floket ne percaktimin e races?,
Nqs nuk e din shqiptaret jetojne ne mesdhe dhe shumica (normalisht qe kemi pasur perzierje me popuj tjere) i takojne races/fenotipit Dinarik (75-80%) qe eshte tipik per malesoret ose njerezit qe kane jetuar ne male dhe e kane marr ate formen racore.
Po ti marrim italianet dhe grekerit, keta jane shume te perzier fenotipikisht dhe jane shume heterogjen, i kane gjitha fenotipet evropiane pothuajse % te barabarta.
Ose po e marr shembull Gjermanet jane pothuajse 90% bjond por fenotipikisht jane te ndryshem dhe elementi kryesor prezent eshte fenotipi nordik, pastaj vjen fenotipi Alpine, Dinarid e me pak Baltid etj, me nje fjale dua te them qe shqiptaret jane me homogjen se gjermanet panvarisht keta te fundit ty te duken gjithe bjonde por ne pamje/race jane te perzier dhe heterogjen.
Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 11-06-2010 më 08:25
Gl branch k'te tekstin-materialin studimor nuk e kam mare ne forume .
Larg jan 12-15000 mij vite eshte kohe e gjate sepse disa kan ardh para tre-katermij viteve e disa para 1000 dhe fale dyftyrsis sone qe shesim te parin e te mbramin anmikut, fale ketyre njerzve labila shqiptaret paraqiten popull i huaj ne trojet e veta, sot po keta sllav dhe po keta grek i paraqesin shqiptaret si ardhacak te kavkazit apo ndoshta neser do te dalin e te thon se ju keni ardhe nga etiopia, duhet ta bejn patjeter sepse duhet humb gjurmet e veta qe jane shume te freskta.
Gl branch
Kur te saktesohet dna e ADEMIT(aresit vdekatar )do ta zbuloni se me cilin popull ne shqiptaret jemi me te aferm sepse Evja e ka pas livrue aren neper afrik nje kohe te gjate e ka pas ba shkrum libin deri sa erdh te ademi-aresi ku me dite se sa majmunat kan hedh far ne are .
Ndryshuar për herë të fundit nga XH.GASHI : 11-06-2010 më 11:19
Gash, ata muarrin arbërorët e Greqisë edhe mundohen ti nxjerrin për grekë, edhe pastaj thonë "kemi ngjashmëri me shqiptarët". Muarrin shqiptarët e krishterë të IRJM edhe mundohem ti nxjerrin si maqedonës edhe thonë "kemi ngjashmëri me shqiptarët".
Ai studim si shumë të tjerë bëhet pa baza etnie, thjesht me baza kombësie(shtetësie). Do ishte sikur të merrnim ashkalitë, ti studionim edhe pastaj të thonim "shqiptarët qenkan indian". Tek ai studim thuhet se 'maqedonësit' janë populli më i vjetër edhe të ngjashëm me popujt e tjerë, ndërsa 'grekët' janë etiopianë.
Nëse nuk di ti kuptosh disa fakte gjentike ose shkencore në përgjithësi, e ke fajin
ti! Mos u kap me persona më të zgjuar edhe ti quash "minoritar etj."!
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Me popujt me hunde te madhe,o te ashtequajturit "hunderra".
ne jemi me te ngjajshem me italiante sepse dyqysh gjakin e nxeht haha
Krijoni Kontakt