Close
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 205
    Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    pse ta them, kur ndahesh nje tjeter gjen, do kohe por pa merak, aty e ke vetem se nuk e ve re. Durim po nuk shkove ti, vjen vete tek ti.
    Tani kete qe shkrujte ti ma ke shkrujt me kunja mu apo e ke hudh kot kshu ne ajer se jo per gje po jam fut ne mendime une e kam lexu 10 her deri tani

U pa puna na iku jeta tu prit po ishalla na del per hajer kjo pirtje se dhe kshu pavarsisht se ne pergjithsi nuk o keq prap ste jep ate kenaqesine qe do
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    shkurt, thjeshte, qarte: nuk te dua me, i ka ardhur fundi , te uroj jete te mbare
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    shkurt, thjeshte, qarte: nuk te dua me, i ka ardhur fundi , te uroj jete te mbare
    Po nėse te thotė ty i dashuri kėshtu si do kishe reaguar? S'besoj se ėshtė kaq e lehte sa mendon ti...

Gjithsesi ėshtė mendimi yt.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    Po nėse te thotė ty i dashuri kėshtu si do kishe reaguar? S'besoj se ėshtė kaq e lehte sa mendon ti...

Thuaj te verteten, do te te zhgenjeje, nuk eshte e lehte te degjosh aty fjale, por he, secili do qe te vazhdoje jeten e vet, ne mos sot, mot dashurohesh prape.

Nje gje jeta vazhdon, mos e terhiq zvarre momentin per tia thene, thuaje dhe basta.
    Koha sheron plaget. Jeta vazhdon.

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897

ma ka thene!!! me ra si bombe e vujta aq shume sa mu duk se po cmendesha pastaj e mblodha veten dhe i thashe , ok !! rruge te mbare...
    nese dikush ka kurajon dhe te thote ne sy qe nuk te do eshte e kote te zihesh apo ti lutesh , te qash te bertasesh sepse nuk sherben per asgje, vec sa rendon situaten..
    ne rastin e mesiperm e vlesova per sinqeritetin e tij, te pakten u tregua burre te ma thonte ne sy..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Une do perdorja keto fjale:

I dashur, u beme kaq vjet qe kemi kaluar bashke, vite te mrekullueshme dhe te paharrueshme per mua. Keto fjale qe po ti them tani i kam perseritur dhe riperseritur kushedi sa here ne mendjen time qe te gjeja menyren e duhur qe ty te lendojne sa me pak. Dhe tani qe te kam perballe per mua behet akoma me shume e veshtire te te flas. Keto fjale ti ndoshta i prisje sepse kuptohet shume mire qe sjellja ime ndaj teje ka ndryshuar keto kohet e fundit. Jam bere me e ftohte dhe me distante dhe per kete ka nje arsye. Arsyeja eshte qe ndjenjat e mia kane ndryshuar..per ty nuk ndiej me ate dashuri qe na ka mbajtur te lidhur gjithe keto vite dhe nuk ka me kuptim te vazhdojme sikur nuk ka ndodhur asgje.
    Nese do te mbetemi shoke une do te jem prezente per ty sa here te kesh nevoje per mua, nese jo dhe preferon te me harrosh eshte e drejta jote dhe per kete nuk do te mbaj meri.

uhh sa u lodha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 07-06-2010 mė 18:12

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Thuaj te verteten, do te te zhgenjeje, nuk eshte e lehte te degjosh aty fjale, por he, secili do qe te vazhdoje jeten e vet, ne mos sot, mot dashurohesh prape.

Nje gje jeta vazhdon, mos e terhiq zvarre momentin per tia thene, thuaje dhe basta.
    Koha sheron plaget. Jeta vazhdon.

Jo te tėrhiqet zvarre jo, por problemi ėshtė se ja bėn shume vėshtire. Boll e lėndon kur i thua FUND, tani duhet te gjesh pak mėnyre me te lehte moj sa e pa shpirt qe je. :P ahah

Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    ma ka thene!!! me ra si bombe e vujta aq shume sa mu duk se po cmendesha pastaj e mblodha veten dhe i thashe , ok !! rruge te mbare...
    nese dikush ka kurajon dhe te thote ne sy qe nuk te do eshte e kote te zihesh apo ti lutesh , te qash te bertasesh sepse nuk sherben per asgje, vec sa rendon situaten..
    ne rastin e mesiperm e vlesova per sinqeritetin e tij, te pakten u tregua burre te ma thonte ne sy..
    Mire ke vepruar, por nuk e di po te i thoja unė " oke rrugė te mbare" do mendoja se s'kishte rendėsi aspak pėr mua ajo.

Shume ide te ndryshme kėtu por te forta te gjitha.

Ju pėrshėndes te dyjave.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Mendova te hapja kete teme e frymezuar nga nje sekuence e nje filmi qe pashe sot lidhur me kete problem, pra fundi i nje historie dashurie vec per njerin nga te dy partneret dhe shpjegimi i saj, nje perjetim i hidhur por fatkeqesisht edhe me nje probabilitet te larte qe mund t i ndodhe kujtdo nga ne.

Nese do te kuptonit qe per ju ajo lidhje nuk ka me nje te adhme, qe e ka humbur ate bukurine dhe pasionin qe kishte ne fillim, qe nuk eshte me aq stimuluese, shkurt dashuria per ate person ka marre fund per ju, si do te vepronit?

Cfare fjalesh do te perdornit per t ia shpjeguar partnerit tuaj?
    Urojme te mos te kete ndodh ty kjo sa per shpjegimet nuk duhet merakos se cdo partner e veren me kohe kur fillon te ftohet gjithqka nga ana tjeter...Un do te pyesja ty cfare fjalesh do te pelqenin te perdorte partneri yt me ty ne nje rast te njejte sikur ky qe ke pare ne film??

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Jo te tėrhiqet zvarre jo, por problemi ėshtė se ja bėn shume vėshtire. Boll e lėndon kur i thua FUND, tani duhet te gjesh pak mėnyre me te lehte moj sa e pa shpirt qe je. :P ahah
    .
    Aman kush pret na dolen thinjat derisa te pranoje. Hajd leb wohl thuaji.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Falco115 Lexo Postimin
    Urojme te mos te kete ndodh ty kjo sa per shpjegimet nuk duhet merakos se cdo partner e veren me kohe kur fillon te ftohet gjithqka nga ana tjeter...Un do te pyesja ty cfare fjalesh do te pelqenin te perdorte partneri yt me ty ne nje rast te njejte sikur ky qe ke pare ne film??
    Jo, mua nuk me ka ndodhur dhe i uroj vetes te mos me ndodhi kurre. Une vleresoj sinqeritetin te tjetri keshtu qe cdo fjale do ishte e "mire" mjafton te jete e sinqerte..justifikimet e kota i kam inat.

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •