Close
Faqja 16 prej 21 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 205
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj pse e kritikoni kaq shume forever?!
    Juve ju ben pershtypje qe ajo e la, por jo faktoret qe e shtyne te merrte kete vendim? Ju ben pershtypje lotet e krokodilit te djalit, por jo vuajtja e saj gjate lidhjes me ate djalin. Ajo thote qe ai ishte egoist. Egoizmi eshte vrases i dashurise. Ka qene ajo qe ka sakrifikuar per kete lidhje, dhe jo ai.
    Pse duhet te sakrifikoj veten ajo per nje mashkull qe nuk shikon me shume se pertej hundes se vet?
    Vetem kur i lene arrijne ca te vleresojne ate qe paten. Epo mire t'u behet. Le t'u sherbeje si mesim. Ne dashuri duhet te japesh dhe te marresh, dhe jo vetem ne nje drejtim. Duhet te sakrifkojne te dy dhe jo vetem njeri.

Zjarri i dashurise ashtu sic lind mund dhe te shuhet. Ajo nuk kishte si ta mbante ndezur zjarrin kur ai i hidhte uje.Po u shua cik e veshtire per tu ndezur prape.
    woow - para ketij shkrimi do vija doren ne zjarr per llogjiken tende te mprehte, te embel dhe te drejte ....
    "lotet e krokodilit te djalit", "vuajtja e saj gjate lidhjes me ate djalin", "Ka qene ajo qe ka sakrifikuar per kete lidhje, dhe jo ai" - ku i morre kaq shume informazione se po me habit ...

Nejse, Ju mund te thoni cte doni, une personalisht nuk heq dore nga mendimi im. Ai djale mund te kete bere gabime ... por a e dini cfare ... "Kush nuk ka bere gabime ne jeten e tij le te hedhe gurin e pare ..."

Fakti qe Ai djale nuk leshon dhe mbytet me besnikeri nderkohe qe Forever prej nje viti rresht stervitej ne zhytje (sigurisht e vetesiguruar me maske dhe bombula oksigjeni), me ben ti fal cdo "egoizem" qe Ai ka treguar gjate lidhjes ....
    Per me teper, ku e dini Ju se cfare quan "egoizem" Albania_Forever ?? Eshte shprehje relative ne mos gabohem ...
    Fjalet i merr era, kurse Ai i gjore qe ka hequr dore nga bota dhe rri e pret atje ne fund, i mbytur nga ndjenjat e tij te forta - eshte fakt. Ky njeri me siguri nuk mund te kete qene as egoist dhe as maskara ... se po te ishte, vetekuptohet qe do ta kalonte "zhytjen" pa u lagur fare ...

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    DAshuria e vertete nuk vdes Te japesh fund dashurise do te thote qe mes tyre ska pasur dashuri , ndoshta pelqim simpati ose iluzion por jo dashuri Smundet te japesh fund nje dashurie nese e dashuron vertet
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kush nuk ka bere gabime ne jeten e tij le te hedhe gurin e pare ..."

c'a filmi eshte kjo batuta o Traktorist ?

dhe une ashtu mendoj, nje lidhje-je 4 vjecare, meqe ajo thote e kam dashur shume, nese vertet e do dike shume, i jep nje shance te dyte.E sidomos meqe behet fjala thjesht per "egoizem", ka shume njerez qe per hir te dashurise ndryshojne, e kuptojne ca vone, por po si dhe shancin... ske si ta marresh vesh.

ajo thjesht e ka lene, sepse nuk e donte me. simple. fjalet e teperta jane fukarallak, thote populli yne i mencuar. lol

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    ehu sa veta kane dashuruar marrezisht, jane ndare, kane qare me oj e broj, e jane martuar prape me te tjere brenda vitit. lol
    dashuria e vertete, hajde gjeje te verteten. kot.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    DAshuria e vertete nuk vdes Te japesh fund dashurise do te thote qe mes tyre ska pasur dashuri , ndoshta pelqim simpati ose iluzion por jo dashuri Smundet te japesh fund nje dashurie nese e dashuron vertet
    "Noellag;leni filmat,se nuk e ha njeri...ēa do,me u duk ēun i mir?"

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    "Noellag;leni filmat,se nuk e ha njeri...ēa do,me u duk ēun i mir?"
    Jo cne ? Une jam cun i keq ! Ca rendsi ka si jam une ? Po pate gje me mua me kontakto pv toc kuklle
    Larguar

Jo cne ? Une jam cun i keq ! Ca rendsi ka si jam une ? Po pate gje me mua me kontakto pv toc kuklle
    ti qenke komplet i pa cipe?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ti qenke komplet i pa cipe?
    Te japesh mendim tjetri e quan film dhe me ben te keq tjetra e pacipe Se di ca halli keni ju dhe me vjen nje pyetje ne mendje.. Keni rrjedhur nga trute ?
    Larguar

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Nese jane pasojat e vapet futini nje dush te ftohte jo per mua per juve te beheni me mire
    Larguar

Te japesh mendim tjetri e quan film dhe me ben te keq tjetra e pacipe Se di ca halli keni ju dhe me vjen nje pyetje ne mendje.. Keni rrjedhur nga trute ?
    je komplet akull nga humori ti
    po ste ve faj e ke nga
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 16 prej 21 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •