Ndarja eshte rruga me mire per dy palet, duhet t'iu iket telasheve...duhet patur zemer, une pas 20 vite me ne fund parta guxim te ndahem dhe ate pasi qe u rriten femijet, 18 vjeēar e 20, nami nuk u be, ajo eshte gjalle edhe pa mua, edhe une jetoj pa te, marre frym, toka sillet dhe e ndjej veten te lirė tani dhe jam me i lumtur pa te se kur isha koheve te fundit me te.;pra une po flas nga pervoja e jo fjale koti..;kur nuk shkon ndaju, ske pse te humbasish kohė, po e shof se kjo tem te gjithve po iu intereson, nuk qenkam i vetmi..;hhhaha lol !
Mirse erdhet ne klubin e te ndarve.
Ps; kjo tem do jete teper e sukseseshme??? 1000 te divorcuar do kete ne dite, mbaruam..;me mire ndarje keshtu derisa nuk kerset dajaku..;
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Ka nga ata qe thone pas shume kohe ; Jam i martuar dhe duhet te shof familjen .Ti je goce e mire keshtu qe nuk do vesh dem.
Ose thone dhe keshtu ; Nuk ka rob ne kete bote qe te martohet me ty .Je shume zevzeke.
nuk esht puna per prmovim
esht problemi qe dhe nje grua ska ēe do burrin nqs ai sndjen apo ska respekt per te
apo ti thu ta mbaj thjesht per status , qe esht e martume e ka burr
ata soj burrash veē per dordolec ne kopesht te hudhrave hyjn ne pun
por gjithsesi kur ne 1 mardhenie ska me ndjenj esht e kot te besh me tutje
per hir te "asaj" apo "kesaj"
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
prandaj zoti na ka dhene syte dhe mendjen qe ti perdorim
Bejme edhe ne kot filozofi
gjithsecili e di vete se ku i pikon catia![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 08-06-2010 mė 04:28
s'mbaj mend se shkruaj kuturu ketu. ku te me dale.
kishe pietje zotrote? piet prape.
p.s. per temen: sigurisht qe menyra me e mire per t'u ndare eshte t'i thuash gjerat troc, por ne te njejten kohe nuk deshiron ta lendosh tjetrin. Keshtu qe i bie nga malet e kodrat e do ta besh te mendoje qe s'e ka fajin ai per ndarjen, por rrethanat, situatat ose vete ti. qashtu.
Ti si mendon eldushka? A mund te ekzistoje miqesi ne kete rast?
Une e kisha fjalen per nje lidhje te mirefillte, jo kshu sa per te kaluar kohen. Po deshe imagjinoje edhe si fundi i nje martese, per mua njesoj eshte, nuk e ben nje karte e firmosur diferencen. Edhe ne kete rast te njejtat fjale do perdorje ti?
Krijoni Kontakt