shih si jom dajt iher nga i dashmi:
shkova ke i shok qi di me bo poema, vjersha me i fjale, ene i thashe t'mi kurdise nja dy rrestha per i burre qi du me e dajt. Ene shih ca mshkrujti budalla:
"Mersin,
Pas nje nate te tere pa gjume, ne perleshje dhe kacafytje me shpirtin tim te lenduar dhe te shqyer nga mizorite e kesaj bote te eger, e kuptova qe ti nuk me doje me, se ndryshe nuk shpjegohet qe mbreme nuk me preke fare, edhe pse isha futur ne shtrat pa mjetet e bezdishme qe e pengojne njeriun te kryeje gjestin me te bukur te jetes ne shoqeri, dhe e kuptova se une per ty s'jam asgje.
Adio, mio amore, adio per sempre.
Jo e jotja me,
N."
Ene mire, ia nisa atij mersinit kete letren. Svonoj shume ene me merr ntelifon: ca ka bo vaki mi nazlije, pse do tme lejsh mu, shpirtin tat? Une sja ktheva fare, vetem qajsha me lote.E kshu u dame.Mersini kish pase qy at nate i dashnore t're, e un gangsterja tu kujtu se ja kom hudhe. Pashe cpashe, zuna i dashnor anej nga puna, i tip shefi, funja thash me vete, hajt mo, naj rritje rroge.Mas dy mujsh bkleva i maqine.E mersin trapi mersin trapi, kujto ti se ma hudh mu.
dajuni mi shoqe dajuni, kur se do mo ate bufin mshpi, ikni mi, srrihet vallai me i rrot mullini mshtrat.ika tash se mu cu burri

Krijoni Kontakt