Close
Faqja 27 prej 42 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 416
    cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Duhet te mesojme te jemi me praktike ne jete..te heqim dore nga gjerat qe na demtojne..-une e dua marrezisht ate vajze,por,oh,dreq" ajo kreu mardhenie me nje tjeter...shoqja ime eshte tmerresisht terheqese por,oh,dreq" nuk mund te bej seks me te sepse normat shoqerore nuk ma lejojne....pfff...komplekse te tilla sherbejne vetem per te na veshtiresuar jeten..
    eh e thjesht ta thuash por e veshtire ta besh..rendesi ka te mos behesh pishman per asgje dhe te mos ngeli peng asgje ne jete..cdo gje tjeter rregullohet per mendimin tim

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    S'me ke kuptuar ti. Une nuk thashe qe nuk besoj fare ne shoqeri, por qe nuk ka shoqeri qe nuk kalon ne dicka me shume se nje shoqeri sikur dhe ne mendjen e njerit, te vajzes apo djalit. Eshte normale qe nje shok te ndjehet i terhequr nga ty, por jo dhe aq normale kur eshte i martuar dhe nuk e fsheh, por e shpreh hapur qe te shikon me shume se shoqe. Do te duhet sesben te vesh ca kufinj, ose te largohesh prej tij. Ne kete rast eshte veshtire ta mbash shoqerine si me pare. Per aq kohe sa terheqja ngelet terheqje pa kaluar ne ekstreme eshte normale. Fundja shoqerohemi me njerez qe na pelqejne, puqemi ne shume aspekte, dhe ndjenjat jane mese te pranueshme, normale.
    Ti cfare do beje ne nje rast te tille?
    Ti mbase ke te drejte mia, por une preferoj qe i dashuri/i fejuari/burri im te shoqerohet me sa me shume shoqe ne jeten e tij, sepse dua qe ai kur rri me mua te jete plotesisht i sigurt qe me do MUA dhe asnje tjeter. Nese nuk ndodh ashtu atehere me mjafton qe ai te tregohet i sinqerte dhe te ma thote pa hezitim dhe une do ta vleresoje per sinqeritetin qe tregon.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Ti mbase ke te drejte mia, por une preferoj qe i dashuri/i fejuari/burri im te shoqerohet me sa me shume shoqe ne jeten e tij, sepse dua qe ai kur rri me mua te jete plotesisht i sigurt qe me do MUA dhe asnje tjeter. Nese nuk ndodh ashtu atehere me mjafton qe ai te tregohet i sinqerte dhe te ma thote pa hezitim dhe une do ta vleresoje per sinqeritetin qe tregon.
    Ja nje hap pozitiv per te shkuar drejt idese per te cilen po flisja...tani mbetet edhe nje pengese tjeter e vockel per t'u kapercyer...te mos e konsiderosh seksin tradheti"
    dhe te jesh e bindur se do te jetosh parajsen ne toke

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Ja nje hap pozitiv per te shkuar drejt idese per te cilen po flisja...tani mbetet edhe nje pengese tjeter e vockel per t'u kapercyer...te mos e konsiderosh seksin tradheti"
    dhe te jesh e bindur se do te jetosh parajsen ne toke
    Parajsa eshte per ata qe dine ta jetojne...nuk synoj parajsen

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Parajsa eshte per ata qe dine ta jetojne...nuk synoj parajsen
    Per kete fraze perpara 300 apo 500 vjetesh mund te shkoje ne turren e druve pasi sipas fjales se perendise,parajsa ishte pikerisht vendi i njerezve qe nuk e synonin ate...

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    S'me ke kuptuar ti. Une nuk thashe qe nuk besoj fare ne shoqeri, por qe nuk ka shoqeri qe nuk kalon ne dicka me shume se nje shoqeri sikur dhe ne mendjen e njerit, te vajzes apo djalit. Eshte normale qe nje shok te ndjehet i terhequr nga ty, por jo dhe aq normale kur eshte i martuar dhe nuk e fsheh, por e shpreh hapur qe te shikon me shume se shoqe. Do te duhet sesben te vesh ca kufinj, ose te largohesh prej tij. Ne kete rast eshte veshtire ta mbash shoqerine si me pare. Per aq kohe sa terheqja ngelet terheqje pa kaluar ne ekstreme eshte normale. Fundja shoqerohemi me njerez qe na pelqejne, puqemi ne shume aspekte, dhe ndjenjat jane mese te pranueshme, normale.
    Ti cfare do beje ne nje rast te tille?
    Fakti qe nje shok imi ndihet i terhequr nga une, i jep atij mundesine te marre vendimin nese aq sa i ofroj une i mjafton apo jo. Te gjithe ne jeten tone kemi njerez te cilet jane kalimtare te rastit, te cilet nisur nga perkushtimi yne ose e kane deren hapur, ose ua hapim vete, per te mos i dhunuar ata ne lirine e veprimit. Kufijte vendosen nga vete personi, qofte mashkull nese femra nuk i ngjall interes, qofte femer nese mashkulli nuk i ngjall interes. Shoqerite ekzistojne, pak apo gjate kjo varet fale dy personave qe marrin pjese ne "tango". Arsyet e mosekzistences se perjetshme te nje shoqerie jane te pafundme e kjo puna e ndjenjes se dashurise eshte vetem njera ne njeqind.

Une preferoj me shume nje shok qe mund te ndjeje nje dite per mua, sesa nje femer qe per arsyen me idiote eshte ne gjendje te ndieje xhelozi ndaj meje e te humbase toruan e veprimeve pasardhese!

Duhet te mesojme te jemi me praktike ne jete..te heqim dore nga gjerat qe na demtojne..-une e dua marrezisht ate vajze,por,oh,dreq" ajo kreu mardhenie me nje tjeter...shoqja ime eshte tmerresisht terheqese por,oh,dreq" nuk mund te bej seks me te sepse normat shoqerore nuk ma lejojne....pfff...komplekse te tilla sherbejne vetem per te na veshtiresuar jeten..
    Edhe kryerja e nje marrdhenieje ose perkushtimi ndaj dikujt tjeter i partnerit, qe nuk eshte vetja jone, nuk hyn ne dicka qe te demton?!
    Fakti qe dicka vleresohet nga shoqeria perreth si e palejushme nuk duhet pare dhe nga une si e tille. Caqet jane kufinj te levizshem, qe njeriu i vendos nisur nga botkuptimi e gjykimi personal. Ajo cfare per mua eshte normale, per dike mund te jete e tmerrshme edhe e anasjellta. Aq me pak ekziston mundesia qe nje shoqeri e tere te gjykojne e jene ne gjendje te vendosin se cfare eshte e drejte apo jo per mua. Gjithmone duke folur per rastet kur nuk cenohet liria apo integriteti i dikujt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    egziston, biles eshte ne cdo njeri. sepse ne cdo njeri ka nje vajze e nje djale.
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin

Fakti qe dicka vleresohet nga shoqeria perreth si e palejushme nuk duhet pare dhe nga une si e tille. Caqet jane kufinj te levizshem, qe njeriu i vendos nisur nga botkuptimi e gjykimi personal. Ajo cfare per mua eshte normale, per dike mund te jete e tmerrshme edhe e anasjellta. Aq me pak ekziston mundesia qe nje shoqeri e tere te gjykojne e jene ne gjendje te vendosin se cfare eshte e drejte apo jo per mua. Gjithmone duke folur per rastet kur nuk cenohet liria apo integriteti i dikujt.
    Ka disa rregulla ne shoqeri mendoj qe duhen respektuar. Fakti qe dikujt mund ti duket normale p.sh te shkoje me te dashurin/en e shoqes/ut qe mund ta kene shok te dyja nuk eshte normale nese pretendon te qendrosh ne ate shoqeri.
    Nuk besoj se shoqerohemi me njerez qe jane ekstremi yne ne tip, aq me shume kur vjen puna te morali. Nuk besoj qe nje femer e ndershme do shoqerohet me nje qe se ka problem ti nderroje burrat per dite, apo t'ua marri te dashurin shoqes, qe flirton me te gjithe meshkujt qe ndesh, apo qe e quan tradhetine dicka normale. Nese shoqja ime me te cilen puqemi ne mendime, karakter mendon se une kam bere dicka te tmerrshme, fakti qe mua s'me duket i tille nuk do te thote qe s'eshte i tille.
    Eshte tjeter gje kur me gjykon nje person komplet ndryshe nga une nga karakteri, niveli, etj.

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Ka disa rregulla ne shoqeri mendoj qe duhen respektuar. Fakti qe dikujt mund ti duket normale p.sh te shkoje me te dashurin/en e shoqes/ut qe mund ta kene shok te dyja nuk eshte normale nese pretendon te qendrosh ne ate shoqeri.
    Nuk besoj se shoqerohemi me njerez qe jane ekstremi yne ne tip, aq me shume kur vjen puna te morali. Nuk besoj qe nje femer e ndershme do shoqerohet me nje qe se ka problem ti nderroje burrat per dite, apo t'ua marri te dashurin shoqes, qe flirton me te gjithe meshkujt qe ndesh, apo qe e quan tradhetine dicka normale. Nese shoqja ime me te cilen puqemi ne mendime, karakter mendon se une kam bere dicka te tmerrshme, fakti qe mua s'me duket i tille nuk do te thote qe s'eshte i tille.
    Eshte tjeter gje kur me gjykon nje person komplet ndryshe nga une nga karakteri, niveli, etj.
    Kjo qe citove ishte pergjigje nisur nga citati i dikujt tjeter, rrjedhimisht kish te bente me faktin qe kryen marrdhenie me nje shoqe, pertej raportit qe ke. Kjo nuk ka te beje me sqarimin e dhene nga ti, me ngjan mua.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    ....a ekziston miqesia midis vajza dhe djemve ?????

po , egzston kjo miqësi , ne fillim ...
    pastaj gradualisht edhe gjithmon e ma teper shendrohet ne dashuri ...

Faqja 27 prej 42 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •