Kete teme e kam pare ne nje forum tjeter qe rastesishte e shfletoja dhe me pelqeu...
Shpresoj se jam ne vendin e duhur,dhe se moderatoreve nuk do u beje problem e ta fshine.
Une:
"Jeto ,dhe Jeten time po e deshte..."
Kete teme e kam pare ne nje forum tjeter qe rastesishte e shfletoja dhe me pelqeu...
Shpresoj se jam ne vendin e duhur,dhe se moderatoreve nuk do u beje problem e ta fshine.
Une:
"Jeto ,dhe Jeten time po e deshte..."
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
MJALT........
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Meqe ra fjala po tregoj nje ngjarje me nje te moshuar.Ishte ky perpara nje dyqani dhe i afrohet aq shume xhamit te shikoje cfar ka mbrenda dhe e thyen sepse xhami ishte teper i lare e ky se shikon fare qe ka xham.Policia e kap kujton se ka dashur te vjedhi,,dhe ky i shkreti u thote seshte faji im sepse aty duheshte shkruar ,,pazi staklo,,(kujdes xham) nese arri ta pershtas mire,,sepse ishte ne serbi ai.Kete personin e kam familje .Desha me thene qe une do shkruaja kete gje.
KUJDES KA XHAM :P
vizatoj zemra edhe emrin e tim biri. E kam fiksim. Tani edhe im bir ben te njejten gje ne xhamat e makines.
I LOVE GOD
j&g
thats so funny
thash se isha vetem un i cmendur
sa here kam mundesi bej nje Zemer me shigjeta edhe brenda asaj emrin tim edhe my lovly wife
Partizoni
me perpara, vizatoja nje diell.. tani ka shume kohe qe s'e bej me
What goes around---comes around
Heh interesante...
me ka ndodhure edhe mua perderisa ishmi ne ekskurzion ne turqi me shoqerin e shkolleshs e mesme..
nje mikesha ime duke dalur nga lokali ku qendronin i ra deres sepse ishte krejt xhame....ndodhin kesi gjera...por nese nuk shkruajn "kujdes xhame" te pakten te mos e epastrojn aq mire xhamin
sa per zemra te gjithve na ka ndodhure heeh
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Pse veprove keshtu ?????????? Fjale qe te coptojne shpirtin ???????
Krijoni Kontakt