Close
Faqja 0 prej 42 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 416
    Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

A eksiston shoqeria mes nje femre e nje mashkulli?

A eksiston pra nje shoqeri mes nje femre e nje mashkulli?

Ju ka ndodhur te keni njohur dike e te keni kerkuar shoqeri vec shoqeri dhe a ka qene dhe nga ana e atij(asaj) shoqeri dhe vec shoqeri apo ka kerkuar dicka me shume =??
    Na tregoni historite tuaja ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ada : 08-06-2002 më 19:23
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688

Po eshte e mundur!!

...Hi ...ada..ckemi..?

Per ..mendimin ...tim eshte e mundur...shoqeria..midise..nje femre...dhe nje..mashkulli...pse do huash di?
    Me lejoni te tregoj eksperiencen time...Para 1 viti...nuk..jam..shume ..i..sig..ketu..ne..Angli..ishte dita...e fishek zjarreve...si..gjithmon..une...dhe..disa..shoke..t e.mij..vajtem ne park..per ..ti ..par..Atje kishte...shume,,njerez.

Une u takova me nje vajze...shume..e bukur .
    Filluam te flisnim ..ktej..po..anej..muhabet..ja..2 .ore..po ..iken shpejt dreqi..!! Kur ...po ndaheshim..per..te ikur...ne shkembyem numrat e telefonave..edhe..i..premtuam njeritjetrit ..qe..te rrishim..ne kontakt...nesje..ajo..me morri ne telefone diten tjeter te me thote..dhe..me thote..qe..ka..ndjenja ..per..mua...edhe..donte qe te krijoshime ...shoqeri me te afermte.

Une i ..thash ti...je shume ...e bukur..dhe ..e.mire..si..njeri..por..une dua qe ne te mbetemi shoke,...!! Ajo e pranoi kete pergjigje...!! Une ia..thashe kete se ..une..kisha..nje..te..dashur..tjeter..dhe..nuk doja ..qe..e..kuponi vete....edhe..qe nga ajo dite ajo me dergon mesazhe mua dite,,per..dite..edhe ..une ja ..kthej..takohemi ..per..njhere..ne jave ,...per..ndonje...kafe...!!

E KAM PYTUR ATE SI NDIHET QE JEMI VETEM SHOKE DHE AJO THOTE SHUME MIRE!!

Kshuqe ja pra shoqeria..midis ..nje..mashkulli...dhe..nje..femre..eziston
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Per: A eksiston shoqeria mes nje femre e nje mashkulli?

Sh. faleminderit per pergjigjen e sinqerte Code-Cracer!

Une nuk po jua them mendimin tim akoma sepse pres qe dhe te tjere te japin mendimet e tyre.

Por nga ana jote them se ke vepruar shume mire qe i ke kerkuar shoqerine e ske kerkuar me majt dy kunguj nen sqetull
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ada : 11-06-2002 më 03:52
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anëtarësuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239
    Ada
    po ti vete s'ke pasr ndonje shok deri tani qe ben nje pyetje te tille?
    Nese jo mundohu te besh ndonje ndryshim ne ata me te cilet ti rri?
    ...niente che amassi di piu'...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Ada nga eksperienca personale mund te shtoja se po.

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Per Jeans-boy.

Unee thashe dhe me lart qe pres pergjigjet tuaja.
    Une per vete kam shoke shume meshkuj por shumehere ndodh qe................................................ .........................

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688

Ada!!

....Me...pelqejne ...fjalet qe ke ..perdorur...
    "Dy kunguj nen nje sqetull"

Per mendimin tim ...keta..nuk..po pergjigjen ...se..nuk ka...shume..persona... (ma merr mendja) qe ..kane ..rene..kete..situat!!

Te pershendes
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    Hm.................. nuk e di ne ka njerez qe hasin keto lloj teme ne jeten e tyre te perditshme..

Mua per vete me ndodh shpesh!

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Gjate viteve 80, ne USA u xhirua nje film me Meg Ryan e Billy Cristal (“When Harry met Sally”) qe shkakton debat edhe sot e kesaj dite. Ideja mbas ketij filmi eshte qe sexi hyn gjithmone midis mashkullit dhe femres, pra shoqeria e vertete midis tyre nuk mund te ekzistoje. Ky mendim vazhdon te ushqehet akoma nga media. Pothuajse ne cdo film qe shohim, shoqerite midis mashkullit dhe femres perfundojne ne romance (chandler & monica?). Keto imazhe kulturore qe na paraqiten jane te veshtira per t’i mbikaluar, dhe shume nga ne i adaptojne duke krijuar ‘schema’ te caktuara ne mendjen tone.

Por, mendimi qe meshkujt dhe femrat nuk mund te jene miq, I perket nje ‘epoke’ tjeter, atehere kur femra rrinte ne shtepi, ndersa mashkulli punonte. Pra, kontaktet midis dy sexeve ishin teper te rralla, dhe e vetmja arsye qe ata kalonin kohe me njeri-tjetrin ishte per romance. Ndersa sot, kontaktet midis femres dhe mashkullit kane ndryshuar. Angazhimi dhe roli i femres ne cdo fushe te jetes po rritet gjithmone e me teper. S’e mohoj qe mund te kete tension sexual midis tyre, mgjte shume meshkuj dhe femra kane arritur ne menyre te suksesshme te krijojne miqesira te ngushta.

Pra Ada, duke u bazuar dhe ne experiencen time, mund te te them qe shoqeria e vertete midis femres dhe mashkullit ekziston. (ik dreq se me vonove dhe per ne klase )

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Une vete them, se kjo varet nga menyra e kuptimit te te qenurit shoke, apo miq, te menyres se dashuruarit, te menures se te kuptuarit te seksit.
    Mendoj, se mosmundesia per te qene thesht mik me nje te seksit te kundert eshte nje lloj kafsherie dhe injorance.

Kjo shoqeri, vetekuptohet, ka forma, caqe dhe vendin e caktuar.
    S'ka parrulla, qe ta shpjegojne, eshte situative.

Kush dashuron, edhe di te shohe ne te miqesine, di edhe te mbaje shoqeri te tjera.

Por shpesh realiteti flet per tjeter gje...,sepse cdo gje nuk eshte filluar aty ku duhet.

Faqja 0 prej 42 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •