A din kush me kallxu se qka kane fitu deri tash keta llaskucat e py-dy-ky-se LLAPI i madherishem me hanem LUZHEN.
se kur te vjedh shefi edhe argati duhet me marr diqka.
A din kush me kallxu se qka kane fitu deri tash keta llaskucat e py-dy-ky-se LLAPI i madherishem me hanem LUZHEN.
se kur te vjedh shefi edhe argati duhet me marr diqka.
Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,
Shume pak paska kur mendon se ne Shqiperi kaq para i ka nje deputet i thjeshte ne dy vjetet e para te mandatit..
keta kan shum ma shum qe kan vjedh, keto jane veq ato qe deri diku munden mi arsyetu.
Thaqi mbi 200.000 te kursyera, a kish marre kredi,,hahahhah keto fore veq keta i bojn
po se mos i kane fitu me djerse te veta msimdhansat e kosoves punojne gjithe diten me 200 euro e ata tu dhane premtime te rrejshme i fitojne milionat
ka fakte qe thaqi ka bo trafikim edh jane publiku nga italianet ska krim qe se ka bo ,jane publiku vete vajzat qe jane trafiku prej tij se thaqin ne kufi nuk e ndalin e e ka ma leht e knej thote jemi duke u perpjeke me denu krimin e organizuar le ta denon ai mas pari veten tani te tjeret. e njeri qe e din qka eshte me te vra ne zemer nuk i ban keto gjana.
po trego ti se cili person qe ka qene ne qeveri nuk ka vjedh more ku shkun paret e buxhetit. thojne i kena hargju 1 milion per kit udhe mas 6 muajve udha prishet mu harxhu qaj 1 milionsh ne qat udhe nuk ish prish ajo po i mushin xhepat pare e se kqyrin qe populli ska buke me hanger.
po jo jo juve u doket qe kejt janë dallaveregji si ata tjuftë! Kurë isha në burg aty kishte me vepra të ndryshme politik,vrasje,dhunime,vjedhje mashtrime etj masi më kryn hetimet pas nja dhjet mujve më derguan në Gjurakovc e aty në fillim si nifsha njerzit në hymje ishin ca hajna e me thanë mirë se erdhe! e mandej takova dhe njerz të politikës sa herë që u takoja me hajna i pytsha per se jeni në burgë më thoni poj sna lan me punue! e mandej më thoni a i shen ata hajnat atje e kishin fjalen për njerzit e denuar politik,dhe i quanin hajna se mendonin që gjithë qa kishte në burg ishin për hajni! dhe ju si duket po mase e verrtet ashtë se ja keni kajt nanen e keni grry mir Kosovën dhe ndihmat që ju kan dhanë Kosovës kejt ata patronët e juaj i kan pervetsu per veti që nga vitat e nondëdhjeta e deri te viti para shpalljes së Pavarsisë së Kosvës dhe populli e pa se kush jeni ju dhe ju dha nakautin para funitë e tash keni metë per gjynah! e nisnja vajtoni për ato vitet e bukura!të juvet dhe pak kohë jo shumë do mbeteni si ata qentë llaskucë që shetiten rrugve nashta pe din ti si ata qent me meqkë që i lehin udhëtartë e rastit po tana duhet me organizue gjyetartë e me i vra! spo ju vjen marre pash Zotin me kso budallaki veq me pae se sa poshtë keni ra haj medet haj per ju qka ashtë Kombëtare Patriotike nukë bojnë po per ju ashtë trathëtia dezertimi antikombëtarizmi.Ma populli i Kosovës dhe Gjithë Shqiptar ka fillue të zgjohet nga gjumi dhe ma sun i shitni gogla për dushkë.
Krijoni Kontakt