Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ajde themi se eshte keshtu sic thua ti.....
    me pak fjale me sa kutpoj une ti akuzon vetem shqiptaret edhe i nxier te pafajshme te gjithe kosovaret ....
    Mund te me kujtosh pse akuzohet nga BE thaci se sme kujtohet?
    E gjithe europa e di mire se si u bene leket e tij edhe me mire akoma leket e nje pjese te kosovareve.....
    ...hajt ti andej , se ske njohuri per ne kendej ....kshtu qe ma mir , dil andej kah kryeministri juaj...mirru me te ..., pun ma e mir per ty.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Ajde themi se eshte keshtu sic thua ti.....
    me pak fjale me sa kutpoj une ti akuzon vetem shqiptaret edhe i nxier te pafajshme te gjithe kosovaret ....
    Mund te me kujtosh pse akuzohet nga BE thaci se sme kujtohet?
    E gjithe europa e di mire se si u bene leket e tij edhe me mire akoma leket e nje pjese te kosovareve.....
    Ti qka mendon dhe thua nuk je kerka hiq te till mendim kishte vetem milloshie dhe politika eti edhe sot e ka te njeten pa e perjashtuar edhe nje pjes shume te madhe te evropes kuder si gjithe here kunder shqiptarev ...
    se evropa aq kuder si ishte edhe sot po te garantoj se kerkon te kethehmi nen administrim te serbis kjo eshte e vertet ,,po ka dashte zoti e kemi njerin e forte ne qeveri dhe miqet me te foret mbi kete rruzull toksore i ka prapa veti dhe te tjeret lehein sa te dojen dhe nuk kan qka bejen as gje hiq ...........
    se nese ju jep zoti ymer edhe mihlet e gjithe tokat shqiptare do te bashkohen me kete qeveri edhe at jo me large se ne vitin 2025 kete te keni te kjaret te gjithe ju ,,se evropa e din kete edhe serbija ,,,,

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Thaçi: Deklarimi i pasurisë, është më i miri në rajon

Nga Express më 02.06.2010 në ora 19:57
    Do të reagojmë në çdo moment kur ka disproporcion në mes pasurisë së deklaruar dhe asaj reale në periudha të ndryshme dhe fitimeve të krijuara, ka thënë drejtori i Agjencionit Kundër Korrupsionit, Hasan Preteni.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, të mërkurën ka zhvilluar një takim me drejtorin e Agjencionit Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, me ç’rast ka thënë se zyrtarët e Kosovës janë rekord në rajon për deklarimin e pasurisë së tyre, që është deklarimi me përqindje më i miri prej të gjitha vendeve të rajonit.

Me këtë rast kryeministri Thaçi, ka përgëzuar shefin e AKK-së për punën dhe efikasitetin e agjencisë, e cila sipas tij ka ngritur kapacitetet, por dhe besimin tek institucionet dhe qytetarët në rastin e deklarimit të pasurisë së zyrtarëve dhe publikimin e këtij fakti.

Ai theksoi se Republika e Kosovës ka ndërtuar kapacitetet e duhura profesionale, institucionale dhe ligjore, ka vullnetin e shprehur politik, guximin të luftojë korrupsionin, krimin e organizuar, siç th kryeministri me ndihmën, mbikëqyrjen dhe bashkëpunimin e partnerëve ndërkombëtarë.

“Zyrtarët e Kosovës janë rekord në rajon për deklarimin e pasurisë së tyre, që është deklarimi me përqindje më i miri prej të gjitha ve ndeve të rajonit. Pra, ne do të kemi një bashkëpunim shumë të ngushtë me Agjencinë Antikorrupsion me z. Preteni dhe do të vazhdojmë si qeveri me angazhimet tona të gjithanshme për preventimin dhe luftimin e korrupsionit, krimit të organizuar që nga periudha qershor e vitit ’99 deri sot e tutje. Dhe edhe nga takimet që kam zhvilluar edhe me kryeprokurorin z. Kabashi, po edhe më shefin e Policisë së Kosovës, por edhe me autoritetet tjera përkatëse në luftë ndaj këtyre dukurive për sundimin e ligjit, është një vendosmëri për rritje të efikasitetit, është një guxim i munguar deri më tani për të korrur sukses në luftë kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar”, është shprehur kryeministri Thaci.

Ndërsa, ftoi organet e hetuesisë dhe të drejtësisë që të koordinohen dhe të ndihmojnë njëra tjetrën, si dhe në të njëjtën kohë ka ftuar edhe qytetarët e Kosovës për mbështetje dhe bashkëpunim në luftimin e kësaj dukurie.

Shefi i Agjencisë Kundër Korrupsionit, Hasan Preteni ka siguruar kryeministrin e Kosovës se rezultatet e punës së Agjencisë do të jenë në proporcion të drejtë për drejtë me përkrahjen që do të marrin.

Sa u përket mangësive të paraqitjes së të dhënave në publikimin e formularëve të zyrtarëve, Preteni ka thënë se ka disa mangësi, të cilat do të plotësohen në afatet ligjore.

“Ne kemi filluar që t’i kontrollojmë, t’i krahasojmë me të dhënat e viteve paraprake dhe do të reagojmë në çdo moment kur ka disproporcion në mes të deklaruarës dhe asaj reale në periudha të ndryshme dhe fitimeve të krijuara, duke i siguruar edhe të hyrat, dmth. a ka disproporcion në mes pasurisë së paligjshme të krijuar dhe të hyrave të mundshme”, tha Preteni.

Ndërkaq, i pyetur rreth mënyrës së përfaqësimit të Kosovës në Samitin e Sarajevës, kryeministri Thaçi ka deklaruar se pjesëmarrja e dy ministrave në këtë samit, i Kosovës dhe Serbisë, dëshmon edhe fillimin e pranimit Republikës së Kosovës nga Serbia.

“Kosova është shtet i pavarur sovran, i njohur ndërkombëtarisht në kuptimin e respektimit të integritetit territorial të saj, kjo çështje është e pakthyeshme. Pjesëmarrja e Kosovës në samitin e Sarajevës është e nivelit të barabartë si të gjitha shteteve të rajonit dhe ky është fillimi i pranimit të Serbisë për Republikën e Kosovës”, ka thënë Thaçi. /kosovapress/
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...hajt ti andej , se ske njohuri per ne kendej ....kshtu qe ma mir , dil andej kah kryeministri juaj...mirru me te ..., pun ma e mir per ty.
    Te te them se te kuptova do te te genjej
    Po nuk mu pergjigj njeri pse akuzohet ky xhaxhi?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Te te them se te kuptova do te te genjej
    Po nuk mu pergjigj njeri pse akuzohet ky xhaxhi?
    ..per ato te them se ik andej .....se nuk je nji qe kupton...

Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ..per ato te them se ik andej .....se nuk je nji qe kupton...
    Po se kam fajin une qe dua perkthys qe te merem vesh me kosovaret
    Une kuptoj shume mire qe ske cte pergjigjesh edhe me ve fajin mua
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    I rezervuar per qeverine
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga kruja78 Lexo Postimin
    Une sot kur i degjoj ne lajmet e mbremjes disa te ashtu quajture te organizatave jo qeveritare habitem me to ,dhe kush kerkush del e kish po them diqka per dikende ..
    Shikoni organizaten qohu ose Avni Zogjanin qka tha sante per keta te deklarimit te pasuris se tyre me nje fjale thojke jo kan lajmruar shuem kurse ne tjtren ane thojke shume kane pasuri me qka kjo eshte e tmerreshme per nje organizat jo qeveritare ajo duhet te merret me ralitetin e jo me genjeshtara dhe te punoj per qarqe te caktuara..
    Lete deklaroj Avni Zogjani pasurin e vete se sa ka ,se bashku me at te vendosjes konjufcen ..
    avnija flet per te tjeret jo kane ket pasuri ose aj tjetri po beni nje pytje se sa pasurin e ka sot aj fare dredhani dhe ka i maurr aj at pasurin e vete a mos duke prashitur kollomoqa a qka ...\pasurija e avni zogjanit dhe galuk konjufces eshet mini mumi e se cilit ka 800/apo 900 mi euro ka i murren ekto para ata me djerse mos jo ........dhe qka beri per kosoven aj..

A e shikuat mbrem Ramadan Ilazin ne programin ne RTK,,SVE JE MOGUQE" nese dikushe e ka percjellure a e pate se qka tha kur foli per kosovaret dhe per serbet ,,,i harroj tradhtari te gjitha viktimat e luftese se fundit edhe femin e masakruar ne lufte per serbet,e qka tha eshte e vertet se shqipatret kane be krime kunder serbev pas lufte ,me qka serbet vete e kan leshuar kosoven fill pas lufte se ata edin se qka kan bere ne kosove gjat lufte edhe para lufte ,,e aj i gjori i mbojke serbet me qka te jep me kuptu se eshte tradhtar i keti kombi ,dhe ku te punon aj per drejtsi a po diqka tjeter kur sot ende i qete buza tamel thiu..
    Aje per mendimin time nuk eshte gjak shqiptari po gjak serbi edhe at shuem i keq bilem..nes edikush eka vrejtur gjat bisedes ku ishte edhe ardian gjini deshmitare ,qafre deshire kishte kur e pake at serbin me maican te shkruar vetem me selloganin ssssssserbia....

Une i kisha propozuar ati dhe atyre si mendojen si aj me mire mos dalin em as ne kojshi e le ma ne tv e te thoejen per diken diqka ,,,se nese eshte dikush kunder keti poplli eshte vete aj me ata te cilet mendojen si aj ,dhe nese duikush eshte hajen eshte vete aj,dhe nese dikush punon kunder popllit te vete eshte vete RAMADAN ILAZI
    kruja te lumte se ke dhen nje shkrime shume me vende keto shoqata jene per te forcuar vllaznim-bashkimin keto shoqata jene sikur WC ne kosove ato shoqata jane per t'u then shkive hajdeni pajtohem se ne kemi qen fajtor keshtu thojke ramadan ilazi me ate te kamenices ai tha shkurte se ne jemi vllazen nuk na intereson per te kaluren keta jane WC e Kosoves
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Po se kam fajin une qe dua perkthys qe te merem vesh me kosovaret
    Une kuptoj shume mire qe ske cte pergjigjesh edhe me ve fajin mua

...veshtir eshte te mirresh vesh me Kosovaret...me leht eke te mirresh vesh me greket , gjuhen e tyre e kupton me mir.

Shima te veni.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •