Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 69
    i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    A din kush me kallxu se qka kane fitu deri tash keta llaskucat e py-dy-ky-se LLAPI i madherishem me hanem LUZHEN.
    se kur te vjedh shefi edhe argati duhet me marr diqka.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Shume pak paska kur mendon se ne Shqiperi kaq para i ka nje deputet i thjeshte ne dy vjetet e para te mandatit..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-06-2010
    Postime
    3
    keta kan shum ma shum qe kan vjedh, keto jane veq ato qe deri diku munden mi arsyetu.

Thaqi mbi 200.000 te kursyera, a kish marre kredi,,hahahhah keto fore veq keta i bojn

nxenese Maska e rrezja25
    Anëtarësuar
    11-08-2007
    Vendndodhja
    ne kosove
    Postime
    19
    po se mos i kane fitu me djerse te veta msimdhansat e kosoves punojne gjithe diten me 200 euro e ata tu dhane premtime te rrejshme i fitojne milionat

nxenese Maska e rrezja25
    Anëtarësuar
    11-08-2007
    Vendndodhja
    ne kosove
    Postime
    19
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ju qe kritikoni doren ne zemer pote ishit ne vendin e tyre adote benit te njejten gje un them se ju dote vepnorit njejt
    ka fakte qe thaqi ka bo trafikim edh jane publiku nga italianet ska krim qe se ka bo ,jane publiku vete vajzat qe jane trafiku prej tij se thaqin ne kufi nuk e ndalin e e ka ma leht e knej thote jemi duke u perpjeke me denu krimin e organizuar le ta denon ai mas pari veten tani te tjeret. e njeri qe e din qka eshte me te vra ne zemer nuk i ban keto gjana.

nxenese Maska e rrezja25
    Anëtarësuar
    11-08-2007
    Vendndodhja
    ne kosove
    Postime
    19
    Citim Postuar më parë nga kruja78 Lexo Postimin
    Thaqi dhe te tjeret me ralistet ne deklarimin e pasuris se tyre thaqi nje milion e dyqindmi euro real,,kurse ata te cilet mendojen ndryshe thaqi gjithe jeten e ti ka pasur si familje e sa thon do se ka ndejture ne baraka e azilkerkuseve ne zvicerr eshte rren e kulluar se ka studiuar ne zvicerr para lufte me qka ka deshmi te gjall e jo tradhtise se disa forumistave te cilet jane mesuar te genjejen...

Pasuria e Ethem Qekut mbui 5 milon euro kjo te tregon cilet kane vjedhure e cilet jo,,,
    Ramushi mbi 10 milion euro pasuria e ti dhe ketu dihen hajnat te cilet e kane qeverisur kete kohe kosoven oo njerz
    po trego ti se cili person qe ka qene ne qeveri nuk ka vjedh more ku shkun paret e buxhetit. thojne i kena hargju 1 milion per kit udhe mas 6 muajve udha prishet mu harxhu qaj 1 milionsh ne qat udhe nuk ish prish ajo po i mushin xhepat pare e se kqyrin qe populli ska buke me hanger.

nxenese Maska e rrezja25
    Anëtarësuar
    11-08-2007
    Vendndodhja
    ne kosove
    Postime
    19
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Shume shtrenjte po shkojka ari ne Broje.
    Mua po me duken normale kjo pasuri.Keta "clirimtaret" tone meritojne me shume.Ne populli edhe 50 vite duhet te punojme per ta pa paga,sepse keta na cliruan,ketyre u kemi borgj shume.Bile duhet ta heqim Skenderbeun nga kali dhe ta vendosim njerin nga keta "clirimtar".
    nuk na kane qliru kta po NATO se sa per ta sot as eshtrat nuk te kishin egzistu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    po jo jo juve u doket qe kejt janë dallaveregji si ata tjuftë! Kurë isha në burg aty kishte me vepra të ndryshme politik,vrasje,dhunime,vjedhje mashtrime etj masi më kryn hetimet pas nja dhjet mujve më derguan në Gjurakovc e aty në fillim si nifsha njerzit në hymje ishin ca hajna e me thanë mirë se erdhe! e mandej takova dhe njerz të politikës sa herë që u takoja me hajna i pytsha per se jeni në burgë më thoni poj sna lan me punue! e mandej më thoni a i shen ata hajnat atje e kishin fjalen për njerzit e denuar politik,dhe i quanin hajna se mendonin që gjithë qa kishte në burg ishin për hajni! dhe ju si duket po mase e verrtet ashtë se ja keni kajt nanen e keni grry mir Kosovën dhe ndihmat që ju kan dhanë Kosovës kejt ata patronët e juaj i kan pervetsu per veti që nga vitat e nondëdhjeta e deri te viti para shpalljes së Pavarsisë së Kosvës dhe populli e pa se kush jeni ju dhe ju dha nakautin para funitë e tash keni metë per gjynah! e nisnja vajtoni për ato vitet e bukura!të juvet dhe pak kohë jo shumë do mbeteni si ata qentë llaskucë që shetiten rrugve nashta pe din ti si ata qent me meqkë që i lehin udhëtartë e rastit po tana duhet me organizue gjyetartë e me i vra! spo ju vjen marre pash Zotin me kso budallaki veq me pae se sa poshtë keni ra haj medet haj per ju qka ashtë Kombëtare Patriotike nukë bojnë po per ju ashtë trathëtia dezertimi antikombëtarizmi.Ma populli i Kosovës dhe Gjithë Shqiptar ka fillue të zgjohet nga gjumi dhe ma sun i shitni gogla për dushkë.

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar më parë nga keshtjella100 Lexo Postimin
    po jo jo juve u doket qe kejt janë dallaveregji si ata tjuftë! Kurë isha në burg aty kishte me vepra të ndryshme politik,vrasje,dhunime,vjedhje mashtrime etj masi më kryn hetimet pas nja dhjet mujve më derguan në Gjurakovc e aty në fillim si nifsha njerzit në hymje ishin ca hajna e me thanë mirë se erdhe! e mandej takova dhe njerz të politikës sa herë që u takoja me hajna i pytsha per se jeni në burgë më thoni poj sna lan me punue! e mandej më thoni a i shen ata hajnat atje e kishin fjalen për njerzit e denuar politik,dhe i quanin hajna se mendonin që gjithë qa kishte në burg ishin për hajni! dhe ju si duket po mase e verrtet ashtë se ja keni kajt nanen e keni grry mir Kosovën dhe ndihmat që ju kan dhanë Kosovës kejt ata patronët e juaj i kan pervetsu per veti që nga vitat e nondëdhjeta e deri te viti para shpalljes së Pavarsisë së Kosvës dhe populli e pa se kush jeni ju dhe ju dha nakautin para funitë e tash keni metë per gjynah! e nisnja vajtoni për ato vitet e bukura!të juvet dhe pak kohë jo shumë do mbeteni si ata qentë llaskucë që shetiten rrugve nashta pe din ti si ata qent me meqkë që i lehin udhëtartë e rastit po tana duhet me organizue gjyetartë e me i vra! spo ju vjen marre pash Zotin me kso budallaki veq me pae se sa poshtë keni ra haj medet haj per ju qka ashtë Kombëtare Patriotike nukë bojnë po per ju ashtë trathëtia dezertimi antikombëtarizmi.Ma populli i Kosovës dhe Gjithë Shqiptar ka fillue të zgjohet nga gjumi dhe ma sun i shitni gogla për dushkë.
    Kjo pergjigje eshte shum adekuate per aborigjenet apo pse jo edhe per maoret e Australise.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    A din kush me kallxu se qka kane fitu deri tash keta llaskucat e py-dy-ky-se LLAPI i madherishem me hanem LUZHEN.
    se kur te vjedh shefi edhe argati duhet me marr diqka.
    Kan fitu trasht e surles thon nga ana jon,keta veq lehin e kur eshte me marr i marrin ..........

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •