Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 75
    -
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Lere ti Amerikën dhe Rusin, kjo s'ka te bej me keto dy shtete.

Nje historian francez pa t'then disi si : Izraeli eshte si nje mi, qe e mban Amerika per bishti, dhe ditën kur do ta lëshon kete mi, arabët si maca do ti gjuhen dhe do e shkyejn mbrenda pak kohe.

Kjo kohe eshte ardhur, amerika e pranoi apo jo, kete mi qe kap per bishti, sot do e lëshon ! Edhe kesaj rradhe nuk e lëshon, do ja marrim prej dore.

Meqe ketu eshte tema per Palestinen dhe aktualitetin e sotëm dhe jo te presheves dhe iliridës, mendoj qe do t'ishin fjal te kota nese tash, fillojm e flasim per keto troje tona qe jan ne dor t'perendimit, e jo te serbis.

Por do ti vie dita, edhe presheves, edhe iliridës, edhe kosoves e çameris kur do ta shijojn shqiperin natyrale ne teresin e saj !
    Nga nje ane thua lere Ameriken, nga ana tjeter prape permend Ameriken qe mban Izraelin. Ashtu sic Amerika mban Izraelin, Rusia mban vendet arabe. Egjiptin (para se te behej pro-amerikan) dhe Sirine i furnizonte dhe i furnizon Rusia. Vetem se ka nje ndryshim. Amerika e perkrah Izraelin sepse ka lob te fuqishem ne Amerike, kurse Rusia i perdor arabet mish per top. Prandaj viktimat me te shumta jane arabe.

Sa per Presheven, me duken pak te cuditshmet thirrjet per Xhihad per ca greke e ca turq ne nje anije, kur shqiptaret nuk kalojne dot uren e Mitrovices.

Kesaj i thone "Qani ju gra burrin tim, se une po iki ne dasem!".
    -

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Merr pushken dhe oburra ne Palestine. Kosoven s`ka gajle se e ruan Koshtunica dhe Eulex-I.
    flm per sugjerime, ju lutem edhe me te na sugjeroni per pune me delikate.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Merr ca ekspoziv dhe hidh ne ere ndonje shkolle fillore amerikane apo me mire akoma ndonje xhami me femije shiite. Po shko me biciklete se ka kontrroll ne aeroporte.
    -

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Nga nje ane thua lere Ameriken, nga ana tjeter prape permend Ameriken qe mban Izraelin. Ashtu sic Amerika mban Izraelin, Rusia mban vendet arabe. Egjiptin (para se te behej pro-amerikan) dhe Sirine i furnizonte dhe i furnizon Rusia. Vetem se ka nje ndryshim. Amerika e perkrah Izraelin sepse ka lob te fuqishem ne Amerike, kurse Rusia i perdor arabet mish per top. Prandaj viktimat me te shumta jane arabe.

Sa per Presheven, me duken pak te cuditshmet thirrjet per Xhihad per ca greke e ca turq ne nje anije, kur shqiptaret nuk kalojne dot uren e Mitrovices.

Kesaj i thone "Qani ju gra burrin tim, se une po iki ne dasem!".
    Nje kujtim të vogël, dikur edhe Shqipëria ishte "Vëlla me Rusinë" kurse sot "Argat për Amerikën", njësoj eshte me egjiptin, shtet armik i Palestinës që punon kundër interesave islam-mike ne gadishullin arabik. E mira nder te mirat do kishte me qen qe te vriten dirigjuesit arab, te gjithe ! Te shkatrrohet hamasi dhe ta marri ne dor Turqia.

Sa për Presheven, nese nuk e din gjendjen e saj eshte njesoj si me rripin e gazës, i ke ushtarët ne çdo fshat, qe shetisin perdit qytetit, me nje fjal populli eshte peng, i pari qe leviz, do e paguan populli.

Permende edhe mitrovicën, e dhasht Zoti, e ndoshta nderrohen me presheven, bujanovcin dhe medvegjen. Rruge-dalje tjeter s'ka pa u derdhur gjaku.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Nje kujtim të vogël, dikur edhe Shqipëria ishte "Vëlla me Rusinë" kurse sot "Argat për Amerikën", njësoj eshte me egjiptin, shtet armik i Palestinës që punon kundër interesave islam-mike ne gadishullin arabik. E mira nder te mirat do kishte me qen qe te vriten dirigjuesit arab, te gjithe ! Te shkatrrohet hamasi dhe ta marri ne dor Turqia.
    Me fal, po c`hyn Shqiperia e viteve `50? Pastaj kush tha te kunderten?

Sa për Presheven, nese nuk e din gjendjen e saj eshte njesoj si me rripin e gazës, i ke ushtarët ne çdo fshat, qe shetisin perdit qytetit, me nje fjal populli eshte peng, i pari qe leviz, do e paguan populli.
    Dmth thua ate qe thashe une... Presheva eshte si Gaza. Ju jeni gati te beni xhihad per Gazen....per Presheven nje here tjeter (pasi ta kene spastruar tamam serbet).
    -

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Me fal, po c`hyn Shqiperia e viteve `50? Pastaj kush tha te kunderten?
    More shembull miqësin e arabëve me Rusin, ne shenje argumenti kunder shiptarëve, edim ne se ku deshe te dalesh

Dmth thua ate qe thashe une... Presheva eshte si Gaza. Ju jeni gati te beni xhihad per Gazen....per Presheven nje here tjeter (pasi ta kene spastruar tamam serbet).
    Thash, zgjidhe : Ose durim deri sa te behet marrveshje e nderrimeve te territoreve,

ose le te derdhet gjaku i civilëve shqiptar dhe do te vuan si Gaza e vitit te kaluar.

Nese mendon qe me luften e presheves, shqiperia dhe kosova do te intervenojn, ti e mashtron vetem vetën !

Lexo Alex Komenin

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    a u lodhet o buErra? a jeni majr, a bash po menoni qe Turkia ka najfar fuqie a ?

Nese osht Izraeli mi per Ameriken Turkia osht top qysh don ta sill , po kqyr se na jem MI ma shum per Ameriken e kur t'na nshon t'na ka gri shkau e ta kqyrim tani a po na pshtojn vllaznit Arab , lene ju Palestinen e Izraelin e kqyrni ta mrojm qet Kosoven ton t'shkret 1 Meter qe don me na met se don me na nshu Amerika faji juve qe po luni loj shkau qe po ja rrehni vetit Osama Binladena e pe shani shtetin qe fal tynev jena mbi dhe edhe e mban fen muslimane e emnin Kosovar, kqyr menoni pak se pom doket don mu perserit edhe niher historia me hi na apet n grushta t'shkaut e s'tna ka nimu ma as Kurani as Allahi e as Vllaznit Arab qysh as sna kan ndihmu deri sod

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    a u lodhet o buErra? a jeni majr, a bash po menoni qe Turkia ka najfar fuqie a ?

Nese osht Izraeli mi per Ameriken Turkia osht top qysh don ta sill , po kqyr se na jem MI ma shum per Ameriken e kur t'na nshon t'na ka gri shkau e ta kqyrim tani a po na pshtojn vllaznit Arab , lene ju Palestinen e Izraelin e kqyrni ta mrojm qet Kosoven ton t'shkret 1 Meter qe don me na met se don me na nshu Amerika faji juve qe po luni loj shkau qe po ja rrehni vetit Osama Binladena e pe shani shtetin qe fal tynev jena mbi dhe edhe e mban fen muslimane e emnin Kosovar, kqyr menoni pak se pom doket don mu perserit edhe niher historia me hi na apet n grushta t'shkaut e s'tna ka nimu ma as Kurani as Allahi e as Vllaznit Arab qysh as sna kan ndihmu deri sod

Kush tha luft kunder Amerikes ?
    Un jam për shkatrrimin e izraelit.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Kush tha luft kunder Amerikes ?
    Un jam për shkatrrimin e izraelit.
    Nuk tu drejtova vetem ty, shikoje ket video

Kodi:
    http://www.youtube.com/watch?v=PZoyt2QYJck
    Si Kendojn Kosovaret kunder Shpetimtarit te tyre, te presim edhe pak sa ti qoj duart Amerika prej neve ndoshta vjen Osama me na pshtu e me rrit nderin e muslimanve
    un nuk kuptoj edhe diqka pse keni urrejtje aq t'madhe ndaj Amerikanve kur fal tynev egziston feja islame ne ballkan i pshtuan Bosnen pa i zhduk prej faqes se dheut pastaj Kosovaret, e ketyre duhet puthur 5 her ne dite kembet dhe cka do qe te thojn kta na duhet me than Amin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Nuk tu drejtova vetem ty, shikoje ket video

Kodi:
    http://www.youtube.com/watch?v=PZoyt2QYJck
    Si Kendojn Kosovaret kunder Shpetimtarit te tyre, te presim edhe pak sa ti qoj duart Amerika prej neve ndoshta vjen Osama me na pshtu e me rrit nderin e muslimanve
    un nuk kuptoj edhe diqka pse keni urrejtje aq t'madhe ndaj Amerikanve kur fal tynev egziston feja islame ne ballkan i pshtuan Bosnen pa i zhduk prej faqes se dheut pastaj Kosovaret, e ketyre duhet puthur 5 her ne dite kembet dhe cka do qe te thojn kta na duhet me than Amin.
    Kosovarët s'njohin çlirimtar tjeter pos Zotit të tyre.

Amerikanet jan aleat qe ndihmuan ne rrugen e çlirimit te Kosoves.

çlirimtar quhen ata qe e shpetojn nje popull, ne Kosove ran mbi 15 mijë dëshmor deri sa u doli gjumi Amerikes.

Ti po deshe, puthja kembet amerikes, un s'jam kunder.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •