Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 75
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Kjo mund te konsiderohet nje fitore per Palestinen. Vetem se kjo nuk eshte vetem nje humbje e militarizmit cifut por i hedh me teper benzine ekstremizmit islamik.

Ushtria izraelite jo vetem ka rideshmuar metodat e saja terroriste, por sapo u ka dhene ne dore fanatikeve nje rast per te kaluar serish ne ekstaze dhe te hedhin serish parrulla idiotizuese te tipit "Allahu kerkon kurban!".

Dhasht Zoti, e Hakmarrja do te jet GJAKATARE ndaj armates se calit !

Eshte koha, eshte shanca qe s'duhet len pa e dënuar sic duhet "izraelin".

Eshte gjithashtu shanca e rilindjës së perandoris Osmane duke e marrur nen-kontroll Palestinën në tërësin e saj, kjo eshte e vetmja alternativ qe hebrej dhe mysliman te jetojn ne paqe dhe ne drejtësi.

Perndryshe, do te vuajn qe te dyja perjetesisht.

Rrnofshin Vllaznit Ton Turq. Kan Me E Therrmue Cifutat E Poshten
    Revolution 1848

luftëtare
    Anëtarësuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    Kjo mund te konsiderohet nje fitore per Palestinen. Vetem se kjo nuk eshte vetem nje humbje e militarizmit cifut por i hedh me teper benzine ekstremizmit islamik.

Ushtria izraelite jo vetem ka rideshmuar metodat e saja terroriste, por sapo u ka dhene ne dore fanatikeve nje rast per te kaluar serish ne ekstaze dhe te hedhin serish parrulla idiotizuese te tipit "Allahu kerkon kurban!".

Të kuptoj shumë mirë dhe nuk e mohoj fanatizmin në fe e sidomos në atë islame,
    por këtu kemi të bëjmë me një popull kryekrrusur se ka të bëjë me një fuqi botrore,
    dhe me një aksion plotësisht humanitar me artista, njerëz të feve të ndryshme, shpirtra humanitar, vetëm e vetëm që ta humbin atë pamjen fanatike apo ekstreme për të cilin po bisedon ti, vetëm e vetëm që ushtria izraelite të mos ketë shkas e të thotë se po luftoj ekstremistat e terroristat islamik, etj etj.
    Mirëpo nuk mund t'i iket asaj që kjo të bëhet shkas për aktivimin e muslimanëve...

Do të doja të informohesh më shumë me gjendjen e Palestinës dhe muslimanëve të botës,
    atëherë i nderuar jo që nuk do të të dukej se fanatikët janë në ekstazë,
    por do të thoshe se a ka ndonjë muslimanë që i i ntereson për gjendjen e muslimanëve nëpër botë.

Edhe unë pajtohem pjesërisht me ty, por nëse dikush e mbron veten, të drejtën e jetës, territorin, fenë... dhe është i sulmuar, i maltretuar, i okupuar me qindra vite...
    parrulla idiotizuese te tipit "Allahu kerkon kurban!" ???- të lutem...!!!
    Mos i trego Zotit sa i madh është problemi, por tregoi problemit sa i madh është Zoti.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Dhasht Zoti, e Hakmarrja do te jet GJAKATARE ndaj armates se calit !

Eshte koha, eshte shanca qe s'duhet len pa e dënuar sic duhet "izraelin".

Eshte gjithashtu shanca e rilindjës së perandoris Osmane duke e marrur nen-kontroll Palestinën në tërësin e saj, kjo eshte e vetmja alternativ qe hebrej dhe mysliman te jetojn ne paqe dhe ne drejtësi.

Perndryshe, do te vuajn qe te dyja perjetesisht.

Epo kur te permend tjetri Perandorine Osmane....Allahu te ruajtte trupin, se trurin s`ta ka ruajtur dot.
    Thuajini shyqyr qe Rusise dhe Amerikes nuk u leverdis nje beteje perfundimtare mes Izraelit dhe arabeve se aq cope-cope sa jane jo per 6 dite si ne `67 po per 6 ore do i kishte bere trahana ai Izraeli. Po meqe Rusise dhe Amerikes i leverdis tension i vazhdueshem, vjen Izraeli i ben sallate dhe iken prape.

Arabet kane shpresa te rrezojne me raketa Kassam satelitet hapesinore te Izraelit?
    Pse nuk e provojne me shigjeta me mire?

Dhe nje gje te fundit? Ka shanse te viej ajo dite qe te kthjelloni trute, te pakten aq sa te kuptoni qe dukeni budallenj te pellisni per Palestinen, kur keni akoma Presheven dhe gjysmen e Kosoves nen Serbi dhe gjysmen tjeter e keni ne meshiren e filoserbeve te Eulex-it?
    -

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Nga TRT 11, 35 min

Ambasadori Levi u takua me Zv.Nënsekretarin e Ministrisë së Jashtme, Ambasadorin Ynal Çevikëz (Ünal Çeviköz), për rreth 20 minuta. Levit ju përcoll kjo komunikatë: "Kërkojmë një raport të detajuar në lidhje me fatin e udhëtarëve që gjenden në flotiljen ndërkombëtare, ku ka nënshtetas të 33 vendeve, përfshirë edhe të Turqisë. Kërkojmë që të plagosurit të dorëzohen një orë e më parë, në mënyrë që të mund të kurohen në Turqi dhe të tregohet në lidhje me këtë temë bashkëpunimi i duhur. Po ashtu siç është shprehur edhe më parë, kërkojmë edhe që udhëtarët e tjerë nëpër anije të dërgohen sa më shpejt në vendet e tyre. Kërkojmë që kjo gjendje, e cila shkel ligjet e të drejtës ndërkombëtare, të marrë fund urgjentisht dhe që anijet, të cilat mbahen me forcë në ujërat ndërkombëtare të lihen të lira brenda kohës më të shkurtër të mundshme. Në lidhje me temën e sulmeve në fjalë rezervojmë të drejtat, të cilat burojnë nga e drejta ndërkombëtare."

Kryeministri Erdoan po i ndjek zhvillimet e fundit nga Kili, si dhe është në kontakt të vazhdueshëm me Ankaranë.

Kryeministri Erdoan mori vendimin për të eliminuar vizitën në Argjentinë dhe për tu kthyer sa më shpejt në Turqi.

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm Ilker Bashbu, gjithashtu la përgjysmë vizitën e tij në Egjipt dhe mori vendim për tu kthyer në Turqi.

Në lidhje me këtë temë në Kryeministri u përjetuan orë shumë të lëvizshme. Zv. Kryeministri Bylent Arënç, zhvilloi dy mbledhje të veçanta në Kryeministri.

Ndërkohë Ministri i Jashtëm turk, Ahmet Davutollu, i cili nga Brazili po kalonte në SHBA, pasi e ndoqi nga afër këtë temë i dha informata edhe Kryeministrit Rexhep Tajip Erdoan, si dhe Presidentit Abdullah Gyl.

Në Ankara përpara Ambasadës së Izraelit dhe Rezidencës së Ambasadës së Izraelit u zhvilluan protesta të shumta.

Si po shifet ata nuk po shahen si ne ne forum.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Abdullah Qasemi Lexo Postimin
    Rrnofshin Vllaznit Ton Turq. Kan Me E Therrmue Cifutat E Poshten
    E pse veq me therrmu kqyrni , a nuk menon ti qka munet me ba nje Turqi kunder nje Force Botrore qe si duhet as 24 or qe deti i stambollit te mbushet me gjak, pse s'sho
    n'asni fjale t'juve duke u lutur per paqe drejtsi e jo hakmarrje jo lufta edhe pse i quan vellezer

un shkaun edhe pse eshte i krishter se quaj vellezer po *** mat madhin bashk me turkun., a mjafton te jet edhe serb veq te jet musliman dhe behet vellau yt ?

kqyre harten e shqiperis se vejter dhe shiko tash ku te ka pru truku aj qe e quan vlla.

Mu pom intereson edhe diqka pse Arabia nuk i ndihmon kta a nuk i ka vellezer?

Paqe ne Gaza.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Safka Lexo Postimin
    Të kuptoj shumë mirë dhe nuk e mohoj fanatizmin në fe e sidomos në atë islame,
    por këtu kemi të bëjmë me një popull kryekrrusur se ka të bëjë me një fuqi botrore,
    dhe me një aksion plotësisht humanitar me artista, njerëz të feve të ndryshme, shpirtra humanitar, vetëm e vetëm që ta humbin atë pamjen fanatike apo ekstreme për të cilin po bisedon ti, vetëm e vetëm që ushtria izraelite të mos ketë shkas e të thotë se po luftoj ekstremistat e terroristat islamik, etj etj.
    Mirëpo nuk mund t'i iket asaj që kjo të bëhet shkas për aktivimin e muslimanëve...

Do të doja të informohesh më shumë me gjendjen e Palestinës dhe muslimanëve të botës,
    atëherë i nderuar jo që nuk do të të dukej se fanatikët janë në ekstazë,
    por do të thoshe se a ka ndonjë muslimanë që i i ntereson për gjendjen e muslimanëve nëpër botë.

Edhe unë pajtohem pjesërisht me ty, por nëse dikush e mbron veten, të drejtën e jetës, territorin, fenë... dhe është i sulmuar, i maltretuar, i okupuar me qindra vite...
    parrulla idiotizuese te tipit "Allahu kerkon kurban!" ???- të lutem...!!!
    Faleminderit per keshillen per zgjerim informacioni. E mbajta shenim.
    Jam i informuar, aq sa me lejon media, mbi gjendjen ne Palestine.

Problemi im, dhe jo vetem imi, eshte:
    Palestinezet meritojne shtet sepse kane TE DREJTE?
    Apo sepse jane MYSlIMANE?

Pra, palestinezet duhen perkrahur sepse bejne lufte CLIRIMTARE? Apo se po bejne lufte FETARE?

Anija qe u sulmua kishte pasagjere nga fe te ndryshme, dhe me siguri edhe ateista. Atehere kjo ishte nje fushate humanitare apo fetare?
    -

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga shalja1 Lexo Postimin
    Si po shifet ata nuk po shahen si ne ne forum.
    Merr pushken dhe oburra ne Palestine. Kosoven s`ka gajle se e ruan Koshtunica dhe Eulex-I.
    -

Vllaznit ton TURQ kan me i shkatrru kta kriminela tposhten e kan me okupu edhe romen e jeruzalemin e krjt RROFT TURQIA RROFSHI VLLAZNIT TON TURQ E PALESTIEZ RROFT ARABIA
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Epo kur te permend tjetri Perandorine Osmane....Allahu te ruajtte trupin, se trurin s`ta ka ruajtur dot.
    Thuajini shyqyr qe Rusise dhe Amerikes nuk u leverdis nje beteje perfundimtare mes Izraelit dhe arabeve se aq cope-cope sa jane jo per 6 dite si ne `67 po per 6 ore do i kishte bere trahana ai Izraeli. Po meqe Rusise dhe Amerikes i leverdis tension i vazhdueshem, vjen Izraeli i ben sallate dhe iken prape.

Arabet kane shpresa te rrezojne me raketa Kassam satelitet hapesinore te Izraelit?
    Pse nuk e provojne me shigjeta me mire?

Dhe nje gje te fundit? Ka shanse te viej ajo dite qe te kthjelloni trute, te pakten aq sa te kuptoni qe dukeni budallenj te pellisni per Palestinen, kur keni akoma Presheven dhe gjysmen e Kosoves nen Serbi dhe gjysmen tjeter e keni ne meshiren e filoserbeve te Eulex-it?
    Lere ti Amerikën dhe Rusin, kjo s'ka te bej me keto dy shtete.

Nje historian francez pa t'then disi si : Izraeli eshte si nje mi, qe e mban Amerika per bishti, dhe ditën kur do ta lëshon kete mi, arabët si maca do ti gjuhen dhe do e shkyejn mbrenda pak kohe.

Kjo kohe eshte ardhur, amerika e pranoi apo jo, kete mi qe kap per bishti, sot do e lëshon ! Edhe kesaj rradhe nuk e lëshon, do ja marrim prej dore.

Meqe ketu eshte tema per Palestinen dhe aktualitetin e sotëm dhe jo te presheves dhe iliridës, mendoj qe do t'ishin fjal te kota nese tash, fillojm e flasim per keto troje tona qe jan ne dor t'perendimit, e jo te serbis.

Por do ti vie dita, edhe presheves, edhe iliridës, edhe kosoves e çameris kur do ta shijojn shqiperin natyrale ne teresin e saj !

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •