Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 158
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga The Clown Lexo Postimin
    Ti e merr pangjyre.
    krgja ma i mire nuk qenke as ti se Milaim Zeka , bile ai eshte dal hapur ka flliq e ti po mshefesh ....

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    m.z.L.qa fole me goje vetum lopa baglo.

Citim Postuar më parë nga llapi-pr Lexo Postimin
    krgja ma i mire nuk qenke as ti se Milaim Zeka , bile ai eshte dal hapur ka flliq e ti po mshefesh ....

une se paku sjam gazetar edhe rakthithes.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    82
    O njerez .
    Milaim Zeka e tha se cka e mudnon prej kohesh.Seksi.Ai eshte nje pedofil me eksperience nga Evropa.Kam ndegjuar prej shume miqeve se si iu vardiste personalitetetve te cilet kishin hijeshi.Shul shqip i ofronte flirterim.Nese keni mundur ta vereni ai ne prezenc te femrave ndihet shume nervoz ndersa ne prezenc te meshkujve sidomos atyre te bukur ndizet flak nga disponimi.Tash kam ndegjuar nje skandal me nje gazetar te ri ,te cilit kinse i ka ofruar kushte per ta aftesuar si gazetar te mire ne Kosove dhe pas nje javesh e ka ftu ne shtrat.
    Prandaj ,mos u habisni kur gjinin me te bukur e ofendon dhe thote lop.Ai eshte i uritur per ndonje bik Spanjoll.
    kaloni mire

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Citim Postuar më parë nga perspektiva Lexo Postimin
    Kam ndegjuar prej shume miqeve se si iu vardiste personalitetetve te cilet kishin hijeshi.
    hallall i koft veq a mundet mi nxan , rend le tju hin.

Citim Postuar më parë nga perspektiva Lexo Postimin
    Tash kam ndegjuar nje skandal me nje gazetar te ri ,te cilit kinse i ka ofruar kushte per ta aftesuar si gazetar te mire ne Kosove dhe pas nje javesh e ka ftu ne shtrat.
    Per thashetheme Shqiptart e zene vendin e par ne bote.
    Mendo dhe Pasurohu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Ju me këto komentet e juaja kundër njeri tjetrit qoni ujë ne mullirin e tjetërkujt këtë duhet ta dini të gjithë në asnjë kohë nuk kemi pas atë komoditet të shahemi dhe te kacafytemi verbalisht me njeri tjetrin kemi pas pune me te mençura!
    Jemi në ketë pozite tash ,dhe Serbia ka arrite të na përçaj shumë edhe atë bile me ndihmën e faktorit vendor dhe atyre ndërkombëtar një masë bukur të gjerë. Nëse vazhdojmë kështu dijeni se jemi argat të shkuat(ta dojëm njeri tjetrin dhe ta rrespektojëm),është e mira e së mirës të punojmë të gjithë se bashku së për ndryshe do të përfundojmë te gjithë shume keq!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga RockStar Lexo Postimin
    hallall i koft veq a mundet mi nxan , rend le tju hin.

Per thashetheme Shqiptart e zene vendin e par ne bote.
    --------------------

Ja zedhenesi i Milaim Zekes.I quane thashetheme.Po nese ti i thua dikujt ne rruge se e pash ne tv si Milaim Zeka u soll keq me nje gazetare ,i tha lop.keshtu e keshtu...Nese ai ta kthene se eshte thashetheme ,si te duket ty ,o shok i Milaimit.E verteta sdo koment po shihet e po degjohet se si u soll ,cka i tha asaj vajze gazetare dhe ishte ne gjendje edhe me rrah .
    Turp per homoseksualin agresiv,Milaim Zeka .

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Darzana Lexo Postimin
    Ata qe e kritikojne kete milaimin ne kete forum jane shume me te keqij se vete milaimi,me ba krahasim ai na del shumi i kulturuar karshi ketyre ketu.Shko larte e shih se si fyejne e shahen...e nje mandej jo, milaimi qenka rrugaq.Me ju qit juve ne Youtube vaj medet...cfar dilni aty e harrojme milaimin

ps.Jo e dashur ,traumat jane mes antareve te forumit ketu te ne,si ti dhe une,mos sshiko fort large se verbohesh

I nderuar Woodstock

Ndegjo nuk kritikova Milaimin Zeken por gazetarine kosovare qe paska aritur nje shkall te ult qe lejojne ne mesin tyre te gjindet nje till si Miliam Zeka.Kam qene edhe une gazetare por ne te gjithe koleget kishim respekt per njerin tjetrin asnjehere nuk me ka ndodhe qe te shoh e te ndegjoi si kjo e Miliam Zekes diqka te pazoknshme.Une per veten time ka kohe qe nuk kam hyr ketu ne forum dhe kjo teme me beri per tu habitur.Se kam shiquar nje here kete video por disa here ,dhe me besoni nuk me besohet ende .
    E nderuar nuk e pata per qellim te te ofendoje direkt ty.

Po ja veq paska t'shame "taze"

Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Njeri i pa moralshem , i pa edukat familjare, hajn mangup , vagabond, pis kurgja te mir nuk ndegjova nga aj.
    Une kete desha ta them....
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    kush u krimb djal
    Qysh kush u krimb ?!!!

A nuk je në ngjarje fare a?

Kosova prej shkijeve. E kan bo Kosoven si sitë me komuna e enklava.

Qysh po të doket kjo punë tjetërqysh përvec krymbje.

Nejse , gjëart nuk kuptohen nga të gjithë njësoj!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E DISA NUK PO E KUPTOJNË KËTË.
    PO JA BËJN SI AI GOMARI QE E HAJKE UJUK E THOSHTE " ISHALLA JAM NË ËNDËRR!"
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    More djal,un nuk i njoh se kush jan.
    Po me duket se ai gazetari ka te drejte.Nuk eshte shprehur me shum kultur,po ka te drejte,se si duhet te jete morali i nje gazetari.
    Ne kete rast,banal jan gazetaret e tjere.
    Nuk është me rëndësi se,a i njohim unë e ti apo nuk i njohim.
    Nuk po flas për jetën e tyre private,por po komentoj sharjet dhe ofendimet e një "gazetari" që punon në TV publik,i cili i shan dhe ofendon "koleget" e tij me fjalor rrugaqësh dhe që kjo ngjarje filmohet!

Nejse...
    Ku kishte të drejtë në këtë rast ky far "gazetari" milaim?
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •