O njerez .
Milaim Zeka e tha se cka e mudnon prej kohesh.Seksi.Ai eshte nje pedofil me eksperience nga Evropa.Kam ndegjuar prej shume miqeve se si iu vardiste personalitetetve te cilet kishin hijeshi.Shul shqip i ofronte flirterim.Nese keni mundur ta vereni ai ne prezenc te femrave ndihet shume nervoz ndersa ne prezenc te meshkujve sidomos atyre te bukur ndizet flak nga disponimi.Tash kam ndegjuar nje skandal me nje gazetar te ri ,te cilit kinse i ka ofruar kushte per ta aftesuar si gazetar te mire ne Kosove dhe pas nje javesh e ka ftu ne shtrat.
Prandaj ,mos u habisni kur gjinin me te bukur e ofendon dhe thote lop.Ai eshte i uritur per ndonje bik Spanjoll.
kaloni mire
Ju me këto komentet e juaja kundër njeri tjetrit qoni ujë ne mullirin e tjetërkujt këtë duhet ta dini të gjithë në asnjë kohë nuk kemi pas atë komoditet të shahemi dhe te kacafytemi verbalisht me njeri tjetrin kemi pas pune me te mençura!
Jemi në ketë pozite tash ,dhe Serbia ka arrite të na përçaj shumë edhe atë bile me ndihmën e faktorit vendor dhe atyre ndërkombëtar një masë bukur të gjerë. Nëse vazhdojmë kështu dijeni se jemi argat të shkuat(ta dojëm njeri tjetrin dhe ta rrespektojëm),është e mira e së mirës të punojmë të gjithë se bashku së për ndryshe do të përfundojmë te gjithë shume keq!
--------------------
Ja zedhenesi i Milaim Zekes.I quane thashetheme.Po nese ti i thua dikujt ne rruge se e pash ne tv si Milaim Zeka u soll keq me nje gazetare ,i tha lop.keshtu e keshtu...Nese ai ta kthene se eshte thashetheme ,si te duket ty ,o shok i Milaimit.E verteta sdo koment po shihet e po degjohet se si u soll ,cka i tha asaj vajze gazetare dhe ishte ne gjendje edhe me rrah .
Turp per homoseksualin agresiv,Milaim Zeka .![]()
Qysh kush u krimb ?!!!
A nuk je në ngjarje fare a?
Kosova prej shkijeve. E kan bo Kosoven si sitë me komuna e enklava.
Qysh po të doket kjo punë tjetërqysh përvec krymbje.
Nejse , gjëart nuk kuptohen nga të gjithë njësoj!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB , E DISA NUK PO E KUPTOJNË KËTË.
PO JA BËJN SI AI GOMARI QE E HAJKE UJUK E THOSHTE " ISHALLA JAM NË ËNDËRR!"
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Nuk është me rëndësi se,a i njohim unë e ti apo nuk i njohim.
Nuk po flas për jetën e tyre private,por po komentoj sharjet dhe ofendimet e një "gazetari" që punon në TV publik,i cili i shan dhe ofendon "koleget" e tij me fjalor rrugaqësh dhe që kjo ngjarje filmohet!
Nejse...
Ku kishte të drejtë në këtë rast ky far "gazetari" milaim?
Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
Krijoni Kontakt