Shiqoni "gazetarin" e një dhe të vetmit televizion publik të Kosovës,si dhe dëgjoni fjalorin e tij prej rrugaqi,i cili kërcnon dhe ofendon gazetaren (një femër) me ...shikojeni!
Shiqoni "gazetarin" e një dhe të vetmit televizion publik të Kosovës,si dhe dëgjoni fjalorin e tij prej rrugaqi,i cili kërcnon dhe ofendon gazetaren (një femër) me ...shikojeni!
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 29-05-2010 më 11:58
Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
....ahahahahahah...
- qfar femra gazetare si prostitutka....qysh keshke sikur mi pas 7 k.*** n'p***
o Hallall i koft Milaim Zeka....
Ndryshuar për herë të fundit nga Hard_Style : 29-05-2010 më 12:10
. Mos ju vjene cudi !!!! S'i politikanet gjithashtu edhe gazetaret.
Si koka ashtu brisku.
Qysh si vjen marre kti far krimineli kta pra jan SHIKu qe po thot State Departamnt qe jan gjall ala a po bindeni tash tish kan naj njona gazetare pjes e familjes tem milaim zeka veq kish mujt me shku me fol me mumje mrena 24 orve bre faren e selakin ja Q.... Per kon muti paskem luftu se ku ka nejt Tiran tu ba skema qysh Me vra shqiptar
Ndryshuar për herë të fundit nga apacer : 29-05-2010 më 12:40
Milaim defatorja edhe njehere e rrehi defin per pronaret e tij duke i mbrojtur e ofenduar gazetaret tjere.Sikur ne koherat e lashta komuniste.
E kriminelin e prishte ,defatore hesapi.
milaim zeka shum mir kish ba sikur te kish lon veten me famen qe ka pas gjat luftes sa ma shum po fol aq ma shum pe dh... nto
if love is the answer, could you rephrase the question?
Milaim defatorja eshte sikur ato hienat qe iu rrijne afer luaneve mos po i lejne ndonje asht me lepire.
Kjo eshte fytyra e vertete e "televizionit publik te Kosoves".Nje TV te cilen e ka mbuluar marimangat e krimit te pushtetit,dhe kjo Tv eshte munduar qe tiu shperlan trurin njerezve te Kosoves me propaganda te viteve te komunizmit.
Pse nuk provon Milaim k.urva ta ofendoj ndonje mashkull.Por ka gjetur nje femer,ketu shihet pseudomorali i ketyre hijenave dhe patroneve te tyre qe ne trurin e tyre kane vetem sper.me dhe asgje tjeter.
...kurse po k'ti farë "gazetarit" në televizionin publik të Kosovës i ipet hapësira ¨për emisionin e tij në kohën e shikueshmërisë më të madhe,kur kihet parasysh se,pjesa dërmuese e popullatës në Kosovë të shtunat i kalojnë para TV-së.
E din ndokush,se mos RTK-ja e ka emitu këtë pjesë ku milaimi shan,kërcnon dhe ofendon një gazetare deri sa kryen punën e saj?
Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
e poshtroj veten ky njeri me se meriton te jet gazetar i rtk per njerz te till nuk kemi nevoj
ky njeri deshiron te jet mbi te gjith gazetaret kinse eshte me i miri mirpo siq po shihet do deshton
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Po mire e ka ky. Aj tema tjetërkund kjo qura e pyet dicka tjetër! haha
Ani i tha: "Pasi je femër ha ... se me pas kane mashkull qyrrat ti kisha qit shuplaka" haha
Pak banal koka kan veq!
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt