Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 158
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-06-2004
    Vendndodhja
    usa atlanta
    Postime
    89
    Eshte humbje kohe qe te shkruash koment per Miliam Zeken "gazetar".Sa me erdhi turp kur re pash ne you tube kete gazetar me nam,te shprehet me fjalor te nje rrugaqi qe ndoshta edhe po te kishte nje cik shkoll do te ishte me i sjellshem.Mjer Kosova ken e paska gazetar,ai paska shkuar larg,a ndoshta vall lufta i paska lene trauma te renda qe veshtir sherohen.Po ata mashkuj qe ishin afer si u be qe asnje fjal mos ti thuhet ne mbrotjen e femres ne pergjithesi.

Darzana

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Nuk eshte aspak befasi per mua, pse Milaim Zeka shprehet ashtu ndaje nje motres tone shqiptare, edhe Milaim Zeka eshte drenicak?!

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Darzana Lexo Postimin
    Eshte humbje kohe qe te shkruash koment per Miliam Zeken "gazetar".Sa me erdhi turp kur re pash ne you tube kete gazetar me nam,te shprehet me fjalor te nje rrugaqi qe ndoshta edhe po te kishte nje cik shkoll do te ishte me i sjellshem.Mjer Kosova ken e paska gazetar,ai paska shkuar larg,a ndoshta vall lufta i paska lene trauma te renda qe veshtir sherohen.Po ata mashkuj qe ishin afer si u be qe asnje fjal mos ti thuhet ne mbrotjen e femres ne pergjithesi.

Darzana
    Ata qe e kritikojne kete milaimin ne kete forum jane shume me te keqij se vete milaimi,me ba nje krahasim ai na del shumi i kulturuar karshi ketyre ketu.Shko larte e shih se si fyejne e shahen...e mandej jo, milaimi qenka rrugaq.Me ju qit juve ne Youtube vaj medet...cfar dilni aty e harrojme milaimin

ps.Jo e dashur ,traumat jane mes antareve te forumit ketu te ne,si ti dhe une,mos sshiko fort large se verbohesh
    Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 30-05-2010 më 20:39
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Nuk eshte aspak befasi per mua, pse Milaim Zeka shprehet ashtu ndaje nje motres tone shqiptare, edhe Milaim Zeka eshte drenicak?!
    Ja shih DARZANA,a kisha drejt apo JO
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Ana....... Maska e anita
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Vendndodhja
    kosove ferizaj
    Postime
    18
    nuk kame nevoj te shkruaj asgje se ska fjale te mjaftushme per mendimin tim. Turp Per Miliam Zeken. Ai e tregoj veten se qfare ndyrsire eshte.. Lutem qe aj te mos punoj me per RTK se nuk eka vendin aty po as si gazetar jo se ish nje ndyrsire e keqe...
    If you think you can do a thing or you think you can't do a thing, you're right."

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

clown

Citim Postuar më parë nga The Clown Lexo Postimin
    Po ky eshte katunar i drenices ....t'ishe kon mashkull skishe guxu hiq me fol more pis i pisave....veq hajt se sta lajne me kaq po t'zhdepin stupc nuk shkon larg.
    ju nga parisi apo si pas jush per te qen indershem duhet te jesh nga qyteti apo ..... mendja e peshkut

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

ainta

Citim Postuar më parë nga anita Lexo Postimin
    nuk kame nevoj te shkruaj asgje se ska fjale te mjaftushme per mendimin tim. Turp Per Miliam Zeken. Ai e tregoj veten se qfare ndyrsire eshte.. Lutem qe aj te mos punoj me per RTK se nuk eka vendin aty po as si gazetar jo se ish nje ndyrsire e keqe...
    keq qenke nervozu qetsohu te lutem ,,,,,

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    auuuu po qe bese un e kam njek lepurin kah kohh qysh heret po mu ma habin nje pse po tregoni urrejtje dhe lokalizem kjo me dhem mua e sa per koshtunicen besoj qe ka burra me te mdhej se ti edhe un por un nje pote them jam krenar qe nuk jam lokalist nuk bej dallime me dukagjin llap drenic e kshtu me rradh per mua jan nejet un nuk vras ne emer te partis nuk jam i marr as i diot
    beni33, shif mos i kesh gabim keto fjale ne adrese te gabusheme, Plaku kurre sashet marre me lokalizem.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-06-2004
    Vendndodhja
    usa atlanta
    Postime
    89
    Ata qe e kritikojne kete milaimin ne kete forum jane shume me te keqij se vete milaimi,me ba krahasim ai na del shumi i kulturuar karshi ketyre ketu.Shko larte e shih se si fyejne e shahen...e nje mandej jo, milaimi qenka rrugaq.Me ju qit juve ne Youtube vaj medet...cfar dilni aty e harrojme milaimin

ps.Jo e dashur ,traumat jane mes antareve te forumit ketu te ne,si ti dhe une,mos sshiko fort large se verbohesh

I nderuar Woodstock

Ndegjo nuk kritikova Milaimin Zeken por gazetarine kosovare qe paska aritur nje shkall te ult qe lejojne ne mesin tyre te gjindet nje till si Miliam Zeka.Kam qene edhe une gazetare por ne te gjithe koleget kishim respekt per njerin tjetrin asnjehere nuk me ka ndodhe qe te shoh e te ndegjoi si kjo e Miliam Zekes diqka te pazoknshme.Une per veten time ka kohe qe nuk kam hyr ketu ne forum dhe kjo teme me beri per tu habitur.Se kam shiquar nje here kete video por disa here ,dhe me besoni nuk me besohet ende .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Njeri i pa moralshem , i pa edukat familjare, hajn mangup , vagabond, pis kurgja te mir nuk ndegjova nga aj.

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •