Milit i ka hi vetja në qef e ju ka rrit mendja.
Nema ma e madhe sipas popullit është " tu rrit mendja!"
Këti cunit , qyran, ju ka rrit mendja se e ka bo ni emision në rtk.
Milaimi , nuk eshtë burr i mirë , e din njerzit që e njohin në Suedi e Norvegji , se edhe në Norvegji e kish bo bërllog ky moti!
Po ky tipi , është tinzarë , dhee dini ku prekë.
Pastaj , qëllimi është që të bëj presjon gazetarëve/gazetareve !
Kjo , sic edhe shumë të tjer e keni thënë , është metodë e vjetër e të jetuarit dhe sunduarit.
Milaimi , duhet të edukohet së pari si njeri!
Athu ku ke milazim trimi me qebverin e rrenes sot kur shkijet merrnin poza në uren e Mitrovices?!!!
Kili
SHQIPERIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC , U KRYMB , E HASA PO MBURET ME KRYMBJEN E KOSOVES!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Rroft Xhaxhi...
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
TE LARGOHET MENJEHERE NGA RTK ky gazetaruc u prishur e idiot. ESHTE TURP qe ky te kete vend ne gazetarine e Kosoves.
TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP TURP.
auuuu po qe bese un e kam njek lepurin kah kohh qysh heret po mu ma habin nje pse po tregoni urrejtje dhe lokalizem kjo me dhem mua e sa per koshtunicen besoj qe ka burra me te mdhej se ti edhe un por un nje pote them jam krenar qe nuk jam lokalist nuk bej dallime me dukagjin llap drenic e kshtu me rradh per mua jan nejet un nuk vras ne emer te partis nuk jam i marr as i diot
ju jo qe nuk keni argumende per milaim zeken por ju tregoni mllefin dhe urrejtjen qe keni ndaj ti kjo esht shum e vertet nese ju thot partia juaj ju jeni ne gjendje te beni qmos pra menje fjal ju tregoni urrejtje dhe lokalizem nder shqiptar kjo esht arguminti juaj i nderuar
un ju deklaroj publikisht se nuk jam perkaras i PDK- as i AAK-S as i LDK-S
nuk merem ne parti .... qashtja e ksaj gazetares esht pak a shum qeshtje poitike mos harroni rrejsh nga nje familje mmm lluka shum e njoftur no coment
Krijoni Kontakt