Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 158
    i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    harudi jo qe esht dasht ta ofendoj por po te isha ne vend te milaim zekes un e kisha ngre zhag neper qytet at lavire gazetare se bash femer e pa moral esht ket te siguroj e njof nga afer edhe po ta dinit se qfar te kaluar ka ajo sja vlen te meremi me at gazetare milaim zeka esht i vetmi gazetar qe i thot gjerat troq siq jan inatet jan diqka tjeter
    A mos je edhe ti nga Drenica e ZEKES
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    bravo beni bravo, shko hiqe zhag koshtonicen me shkie ka hy ne Kosove
    A aty pak ma ngadal me prek.po kta ulurojne me femra se per me meshkuj nuk jav ha.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    oo nuk eshte fill Llapi qe mbron te mire ka shumee shoqit see qifti asaj gazetar as deri te dera se kisha lan me hyy,po hallalle i kofte Milazimit qe ka duru se mu pas kane kush tjeter e kishe ba zeshkane sahora ky eshte mendim personal.
    Ti nese je femer dhe i del zot ne kete rast nje krymbi si Milaim defatores,atehere dyshoj se je edhe femer,sepse nuk i thuhet nje femre ashtu perveq karakteri i Milaimave dhe patroneve te tij te kuq
    Po pse ne cdo teme me citon.
    A mos po e do naj autograf nga une

Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    oo nuk eshte fill Llapi qe mbron te mire ka shumee shoqit see qifti asaj gazetar as deri te dera se kisha lan me hyy,po hallalle i kofte Milazimit qe ka duru se mu pas kane kush tjeter e kishe ba zeshkane sahora ky eshte mendim personal.
    OJ ARDIANA LUZHA PY-DY-KY-ja duhet me kuptu njehere e pergjithmone se ka vdek IDOLI I tyre XHAXHI ENVER MOTIIIIIIIIIII.

Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    OJ ARDIANA LUZHA PY-DY-KY-ja duhet me kuptu njehere e pergjithmone se ka vdek IDOLI I tyre XHAXHI ENVER MOTIIIIIIIIIII.
    Qetu nuk po pajtona me ty se XHAXHI tish kan gjall i kish vjerr kta moti PyDyKy

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    harudi jo qe esht dasht ta ofendoj por po te isha ne vend te milaim zekes un e kisha ngre zhag neper qytet at lavire gazetare se bash femer e pa moral esht ket te siguroj e njof nga afer edhe po ta dinit se qfar te kaluar ka ajo sja vlen te meremi me at gazetare milaim zeka esht i vetmi gazetar qe i thot gjerat troq siq jan inatet jan diqka tjeter
    Aspak nuk e kam të qartë,se pse ti humb kohë këtu në këtë temë dhe sjellë gjëra që vetëm ti i di dhe në asnjë mënyrë nuk e argumenton (e kam fjalën për gazetaren*) për dallim nga ne të tjerët,që sjellim faktet më të reja për të bëmat e milaimit dhe atë të të filmuara!

Për milaimin si dhe sa është"gazetar sudez" dhe që po flitka vetëm të vërtetën di më shumë se ti,por t'ashti po komentojmë aktin dhe fjalorin e tij prej rrugaqi i cili e përdor në filmimin (linkun) që kam sjellë...

Ky milaimi është vetëm shembulli se,çfarë "gazetarë" profesionalistë punojnë në Televizionin Publik të Kosovës,kolegët e të cilit as që emituan ngjarjen për publikun,që në mënyrë perfide ky televizion (RTK) tash e 10 vite manipulon me shikuesin duke i lënë të sakatuar me informacion,gjë që është e drejtë e çdo qytetari që të informohet dhe obligim i çdo televizioni publik për ofrim të informacioneve,qoftë ajo edhe rasti i fundit i milaimit!

p.s.
    *nuk është çudi,mund të ndodhë shum lehtë në Kosovë,që SHIK-u të përpilojë një dosje për gazetaren dhe t'a plasojë tek mediat të cilat qeveria i kontrollon,identike me pohimet e tua...nëse vlerëson SHIK-u,se duhet mbrojtur "gazetarin" milaim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Harudi : 30-05-2010 më 16:35
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ti nese je femer dhe i del zot ne kete rast nje krymbi si Milaim defatores,atehere dyshoj se je edhe femer,sepse nuk i thuhet nje femre ashtu perveq karakteri i Milaimave dhe patroneve te tij te kuq
    Po pse ne cdo teme me citon.
    A mos po e do naj autograf nga une
    une thash,kurgja si kishe ba,se b.th. saj kishe une gazetar e bojke sfilad atyy e nuk ishe kane ngjare per cka po flitet aty... autograf nga hiqiiiiiiii haaaaaaaa
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga toni karlosi Lexo Postimin
    ........ ama tishe kan gjall do faqezi si kishe lan qetu mu pallllllllllllll

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga apacer Lexo Postimin
    Qetu nuk po pajtona me ty se XHAXHI tish kan gjall i kish vjerr kta moti PyDyKy
    tu u nise prej TEJE shoqit e ren me ren

Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    ........ ama tishe kan gjall do faqezi si kishe lan qetu mu pallllllllllllll
    Sikurse xha qe ENVERI ka cof ashtu edhe py-dy-ky-ja e famshme do te shuhet,edhe ate shume shpejt.

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •