Close
Faqja 50 prej 102 FillimFillim ... 40484950515260100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga keshtjella100 Lexo Postimin
    Pa tjetër do të përkrahët ky fond, nuk kemi njerz me humb bile ata që jan dëshmue duhet të përkrahën edhe në këto sfida, sepse është ndihmë për ndërtimin e shtetit të Kosovës.
    Larot le të lehin skajeve sa të dojën, tjetër punë këta nuk kanë...
    shum mire ,shko e paguj menjiher ne xhirollogarin e "clirimtarit" , veq mos u harxho shum se duhesh ti cosh edhe cigare ne burg ma vone!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga keshtjella100 Lexo Postimin
    po amerikanet jan më të merituarit në ndihmen e dhën në qlirim se sa Brukseli... këtë dine te gjithë
    po mendon Clirim?????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    po mendon Clirim?????

jo jo cimilim
    por çlirim

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Zakonisht kur ke nevoj per avokat, posaqerisht tre ose pes avokat dmth je ne DEEEEEEEP SHIT!!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Padit për qeveri nuk është zbulim këtu në Kosovë, me këtë raste. Jan edhe demokracit më të mëdha se kjo e jona që merrën me këso gjërash.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

bo sa poshte..

Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Partia Demokratike e Kosovës ka krijuar fond të posaçëm për mbrojtjen e nënkryetarit Fatmir Limaj, shkruan “Koha Ditore”. Zyrtarë të lartë të kësaj partie kanë konfirmuar se vendimi për krijimin e fondit është marrë para dy javësh në një mbledhje të mbyllur të Kryesisë së PDK-së.

Nait Hasani, njëri nga anëtarët e këtij organi drejtues të partisë, ka deklaruar të enjten se fondi tashmë është publik dhe se xhirollogaria e tij është hapur në Bankën e Re të Kosovës.

“Mjetet e këtij fondi do të shfrytëzohen për të gjitha procedurat që kanë të bëjnë me mbrojtjen e ministrit Fatmir Limaj. Fondi mbështetet në vullnetin e mirë të simpatizantëve, aktivistëve të partisë, por edhe të qytetarëve që e shohin të arsyeshme kontributin për këtë fond”, ka thënë Hasani në një bisedë telefonike.

Qëndrimi i Kryesisë së PDK-së, sipas tij, është që të mos caktohet shuma se sa duhet të kontribuohet në fond, por kjo të mbetet në vullnetin dhe mundësitë e secilit kontribuues.

Ndërkohë ministri i Transportit, Fatmir Limaj, i dyshuar për krim të organizuar së bashku me shefin e prokurorimit në këtë ministri, Nexhat Krasniqi, ka angazhuar një ekip të fuqishëm avokatësh ndërkombëtarë për t’u mbrojtur nga akuzat e Prokurorisë Speciale të Kosovës. /Koha/
    bo sa poshte kan ra..nese eshte e vertete se kan hapur nje fond te tille me plot gojen mund ta quajme nje bande mafiozesh qe shfrytezojne cdo menyre per te mbrojtur antaret e bandes...nuk u ngopen me vjedhjen e fondit '' vendlindja therret '', nuk u ngopen me fondin e pare te limajt per ta mbrojte nga gjykata e hages po ja paskan nxjerre edhe nje fond tjeter..a thua nuk kan pare vete limaj dhe kreret e partise demokratike te kosoves me mbrojte vehten qe na u dashka nje fond tjeter...

une me shume e marr si nje skup gazetaresk..nje genjeshter..nese eshte e vertete qe kane hapur nje fond te tille mund te them se kjo eshte nje gafe e tejskajshme e pdk...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Ke fajtore apo nuk ke , ne milionat po na ecin.
    Ani se ja kemi anen - jemi shume shtet i pasur.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Shume e tmerrshme me gjithe se kame pasure rrespekte per fatmire limen ky hape i PD.kse eshte shume i pa pranushem kesaije i thone shkerrdhato-kraci apo shtet private kure vete pushteti e luftone shtetine

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    shum mire ,shko e paguj menjiher ne xhirollogarin e "clirimtarit" , veq mos u harxho shum se duhesh ti cosh edhe cigare ne burg ma vone!!!

auuu qka ke thanë, po këto fraza jeni ka i thoni qe 10 vite, të hubur, koritur dhe të turperuar do të mbeteni ju që beson në këso gjanash...

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Shume e tmerrshme me gjithe se kame pasure rrespekte per fatmire limen ky hape i PD.kse eshte shume i pa pranushem kesaije i thone shkerrdhato-kraci apo shtet private kure vete pushteti e luftone shtetine
    Formulim i madh. Kur pushteti e lufton pushtetin. Nuk mbahet mend ndonje sistem politik qe ka ndodhur diqka e till. Partija ne pushtet, se bashku me kryeministrin e vendit, qohen ne kembe dhe madje krijojne fonde me e liftuar- kend gjykaten , drejtesin.
    Nese kemi jurist ketu, kish me qene mire te na spjegoj, se qka i bije kjo.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •