Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Postime
    316

EULEX-i bastis këngëtarin Sabri Fejzullahu

EULEX-i bastis edhe këngëtarin Sabri Fejzullahu

Prishtinë, 25 maj 2010 – Hetimet e EULEX-it në rastin tashme të njohur si rasti Limaj e që kanë të bejnë me bastisjet dhe hetimet që po zhvillohen kundër këtij ministri, tashmë janë kthyer në një proces që cdo ditë e më shumëpo shtrihet dhe po zgjerohet me shumë duke involvuar edhe figura tjera si politike e institucionale si edhe te zhanreve tjera.

Javen e kaluar EULEX-i bastisi valigjet e qeveritarve të Kosovës në aeroportin e Prishtinës derisa po udhtonin për një vizitë zyrtare në Turqi, me atë grupe udhtonte edhe ministri i dyshuar Limaj ndërsa dje mediat publikuan lajmin se edhe kengetari i popullarizuar Sabri Fejzullahu i cili eshte mik i ngushtë i ministrit Limaj, është bastisur nga doganieret e EULEX-it në Aeroportin e Prishtines, i njejti para disa muajve ishte perfolur neper kosove se kinse eshte kapur duke transferuar te holla te gatshme ne emer te ministrit Limaj , gje qe e paten demantuar si kengetari njeashtu edhe ministri i perfolur.

Se a gjeten a nuk gjeten ndonjë gjë EULEX-i, kjo do të shihet me vonë, mirëpo veprimet qe po ndodhin me kete rast japin indikacione se megjithate EULEX eshte duke hetuar seriozisht sepse po vërehet nje angazhim i tyre me “hapa te breshkes” po i cili nuk po ndalet. /Ekonomia-ks/

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Rugova për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Nese nuk ka hangere huder, do jete e lehete per te.
    Nese ka gisht ne pune te liga, mund te shpetoj ndoshta nga gjithekush, por nga e drejta e natyres jo.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Bardhi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Ky ka honger ma zi se huder , shum i pa moralshem asht ne jet private,

sa qe edhe shum ne kosov mendojn se asht maxhup.

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar injejti për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Euleshi ate pune ka,kontrollon Shqiptaret dhe lejon serbet te hyjne te armatosur

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar martini1984 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    rren koft
    po si more njerz ini kaq te prirur per te genjye
    po nejse se ky hapsi i kesaj propagande qe ka per qellim vetem perqarje e urrejtje
    edhe mbiemrin e ka qe nuk e befason askend
    me keto trillime sepse i kemi te njoftura rrenat e intrigat e njifar rugovne tjeter qe cofi e te njifar gazetaruci te udb-es me ket mbiemer
    e njifar deputeti etj.
    po a ka nieri qe nuk kalon neper kontroll te aeroportit
    e kush na koka nji sabri fejzullah qe mos te kontrollohet ne aeroport more zoteri
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Llapi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Sabriu eshte gjysme turku.

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar fegi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    rren koft
    po si more njerz ini kaq te prirur per te genjye
    po nejse se ky hapsi i kesaj propagande qe ka per qellim vetem perqarje e urrejtje
    edhe mbiemrin e ka qe nuk e befason askend
    me keto trillime sepse i kemi te njoftura rrenat e intrigat e njifar rugovne tjeter qe cofi e te njifar gazetaruci te udb-es me ket mbiemer
    e njifar deputeti etj.
    po a ka nieri qe nuk kalon neper kontroll te aeroportit
    e kush na koka nji sabri fejzullah qe mos te kontrollohet ne aeroport more zoteri
    lap po a hala ke dilema rreth deklarates se bill kllintonit ne parlamentin e kosoves a!!
    kur u tha se ibrahim rugova asht baba i pavarsise!!

se per qe ka fitue ne te gjitha frontet kunder juve dhe serbis sa ka qen gjalle ate e kemi pare te gjith!!

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar G-2 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    merret vesh se sabri fejzullahu eshte kontrolluar edhe nga atoritet zvicerane !!
    ka nis kadal dal po don me u ndrique rasti i shumave me thas qe iu zene atij muaj me par!!

e fatmir he car (banush berbatovci)

16. Anetarët më poshtë kanë falenderuar G-2 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    lap krejt kreu i pdk po dojn me t dal llopova po ti bre lap kah do ia mbathesh se ti je specie kamelonesh!!

18. Anetarët më poshtë kanë falenderuar G-2 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    EULEX-i kontrollon Sabri Fejzullahun dhe Afrim Muciqin

25.05.2010
    Këngëtari kosovar, Sabri Fejzullahu, është bastisur të hënën në mëngjes në mënyrë të hollësishme nga doganierët e EULEX-it në Aeroportin e Prishtinës, me të arritur nga Cyrihu.

Lajmin për këtë kontroll të detajuar të ish-deputetit të PDK-së, e konfirmoi për Klan Kosova, kolegu i tij nga estrada, Afrim Muçiqi.

Sipas këtij të fundit, që të dy ishin veçuar nga udhëtarët e tjerë të zakonshëm dhe pas kontrollit më të kujdesshëm, Fejzullahu ishte futur në një dhomë të veçantë për bastisje.

Muçiqi, ka mohuar të jetë në dijeni për arsyet e këtij kontrolli të posaçëm, ndërsa Klan Kosova e pati të pamundur të kontaktonte edhe Fejzullahun.

Ndryshe ky kontroll, ndodh pak ditë pas aksionit të EULEX-it për inspektimin e bagazhit të kryeministrit, Hashim Thaçi dhe katër ministrave para udhëtimit të tyre për në Turqi. (telegrafi)

20. Anetarët më poshtë kanë falenderuar fegi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •