Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    rren koft
    po si more njerz ini kaq te prirur per te genjye
    po nejse se ky hapsi i kesaj propagande qe ka per qellim vetem perqarje e urrejtje
    edhe mbiemrin e ka qe nuk e befason askend
    me keto trillime sepse i kemi te njoftura rrenat e intrigat e njifar rugovne tjeter qe cofi e te njifar gazetaruci te udb-es me ket mbiemer
    e njifar deputeti etj.
    po a ka nieri qe nuk kalon neper kontroll te aeroportite kush na koka nji sabri fejzullah qe mos te kontrollohet ne aeroport more zoteri
    Sa desha me t'pergezu per kete postim, e pashe qe edhe ti po flitke per Rugoven njejte si keta tjeret qe flasin per PDK-ne dhe pjesetaret e saj.

Keshtu qe duhet ta kufizoj pergezimin vetem ne lidhje me pohimet tua ne te kuqe. Jemi vete na qytetaret (perfshi edhe gazetaret) qe propagandojme dhe shpifim kunder qeveritareve, e kur ather EULEX-i apo gjyqesia merret me propagandat apo akuzat tona te shpifura, kthehemi dhe thojme: A pi sheh, paska fakte per akuzat tona! Apo: Eulex-i eshte kunder shqiptareve! Pavaresisht a gjen apo nuk gjen Eulex-i fakte per akuzat tona te shpifura.

Keshtu qe ne kemi vetem nje problem te madh! Tjeret jane te vegjel. Ai problem e ka emrin: Obligim per arsimim. Nese nuk e detyruam qytetarin qe nga tani te kryej te pakten 13 klasa shkollore, neve nuk na duhen armiq, sepse fundosemi vetevetiu.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar chino për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    NUK KA PAS ASNJE KONTROLL NE AJROPORT NGA ANA E EULEX-it !

25-05-2010 16:37 CET
    Prishtinë. Alexandra George, zëdhënëse e Doganave në Misionin EULEX, thotë se doganierët e këtij misioni të hënën nuk kanë bërë kurrfarë kontrolli.

“Doganierët e EULEX-it sot (e hënë) nuk kanë qenë të përfshirë në ndonjë kontroll të pasagjerëve në Aeroportin e Prishtinës”, ka thënë shkurt George, duke sugjeruar që të kontaktojmë me doganierët vendorë rreth këtij rasti, pasi që sipas saj,
    doganierët e EULEX-it nuk marrin pjesë në kontrollimet e pasagjerëve që hyjnë nga vendet tjera në Kosovë.

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Kosovelli për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Sabri Fejzullahu kontrollohet në aeroport nga EULEX’i

Nga Express më 25.05.2010 në ora 12:22
    Këngëtari kosovar, Sabri Fejzullahu, është kontrolluar të hënën në mënyrë të hollësishme nga doganierët e EULEX-it në Aeroportin e Prishtinës, me të arritur nga Cyrihu.

Lajmin për këtë kontroll të detajuar të ish-deputetit të PDK-së, e konfirmoi për Klan Kosova, kolegu i tij nga estrada, Afrim Muqiqi.

Sipas këtij të fundit, që të dy ishin veçuar nga udhëtarët e tjerë të zakonshëm dhe pas kontrollit më të kujdesshëm, Fejzullahu ishte futur në një dhomë të veçantë për bastisje.

Muqiqi, ka mohuar të jetë në dijeni për arsyet e këtij kontrolli të posaçëm, ndërsa Klan Kosova e pati të pamundur të kontaktoj edhe Fejzullahun. /klankosova/
    http://www.gazetaexpress.com/web/ind...o/31220/C4/C15
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 25-05-2010 më 15:14

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar fegi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Sabbri Fejzullahu dhe jeta e ti...
    Kur tani jane zgjuar ne kembe e gjithe klasa komuniste kunder luftetareve te lirise dhe pavarsise se kosoves ,po tani mundohen ta zegjerojen edhe me shuem edhe me kengtaret me te njohure te estrades kosovare....
    Po une jame ka dyshoje ne keta ishe trungun e komunistave te kosoves te cilet me i shikuar nga nje kende veshtrim del se keta vertet jane me shuem se gjysmake serbe se vertet te gjithe i kane te afermite e jetes se vete serbe dhe nuk ka ka dalin as femijet e tyre tjeter ka se pik moll nder moll se jo diq tjeter ..

Po une ju them ketyre se edhe milloshi ju ka turrure keti poplli dhe luftetarev te lirise me gjithe at makineri dhe vetem e humbi veten dhe popllin e vete edhe ju tani po me dhimbeni se kote ekeni se jane te paster si loti...
    dhe do te vije koha dhe do e tregoj te verteten

Se ju o te gjore te lindurit ekeni te till per propogande kubnder popllit te juaj dhe pro sistemit ete juaj se veshtire e keni ti adaptohni ambijentit te ri atje ne kosove
    Ndryshuar për herë të fundit nga kruja78 : 25-05-2010 më 15:46

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar kruja78 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    I kane gjetur nga disa euro tek te dyte me duket dhe kane pyetur për prejardhjen e tyre e qe për mendimin tim ish dashur për te gjithë te dihet.
    Me respekt,

Valdet Shala

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar valdetshala për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Turp i madhe per hajdutet . Hajduteve nuk ju takon shteti . Vjedhet pasuria e njeresve me te varfun ne evrope .

Ata te cilet po e vjedhin pasurine e shtetit te Kosoves, duhet te denohen .

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar TetovaMas për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    rren koft
    po si more njerz ini kaq te prirur per te genjye
    po nejse se ky hapsi i kesaj propagande qe ka per qellim vetem perqarje e urrejtje
    edhe mbiemrin e ka qe nuk e befason askend
    me keto trillime sepse i kemi te njoftura rrenat e intrigat e njifar rugovne tjeter qe cofi e te njifar gazetaruci te udb-es me ket mbiemer
    e njifar deputeti etj.
    po a ka nieri qe nuk kalon neper kontroll te aeroportit
    e kush na koka nji sabri fejzullah qe mos te kontrollohet ne aeroport more zoteri

E kush na ke ni hashim thaq qe dashti me kalu anej pa u kontrollu??

Tash e kan nderru vend depozitimin e parev te vjedhne..po i qojn per turqi!

Ska mo...!

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar MemphiS_ për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    lap po a hala ke dilema rreth deklarates se bill kllintonit ne parlamentin e kosoves a!!
    kur u tha se ibrahim rugova asht baba i pavarsise!!

se per qe ka fitue ne te gjitha frontet kunder juve dhe serbis sa ka qen gjalle ate e kemi pare te gjith!!
    G-2

Si eshte "moti" ne Holande?! Edhe ndonje dite se dikur...

Sa per ilustrim, ja nje fotografi e Ibrahim Rugoves ta kesh si kujtim!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Po me vjen mire prej disa forumistave ketu se te gjitha punet po i din per kosovaret dhe per rreth dhe tani une jame ka e kuptoj se sa large kemi arritur me juve..
    Dhe mendjen e juaj te disa veprimtarev te keti forumi se ky popull duhet te ju kerkoj juve dhe te ju qese aty i pari per proceset ne kosove dhe shqiperi se per politik jeni te mesuar se shkollen e politikes e keni te trashgiuar..po fatkeqsishte ajo kohe ka perfunduar eshte koha e fundit qe ju mundohenui te beni diq po e kot....
    Se juve nje pjese e gjithe pasurin e dy shtetev shqiptare me jav edhen nuk ju del se jeni mesuar me udhzu po qka ti bejmi koha ej uaj ka perfunduar.........

Se ju nuk i shiheni te arriturat e kosoves gjat ketyre dy viteve sidomos se jeni te verber ..
    Po nuk po them se gjithe qka eshte e perkyer po aty ku ka pune ka edhe gabime po me gjithe at me shume ka ane pozitive se sa ato negative

17. Anetarët më poshtë kanë falenderuar kruja78 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Eshte normal te kontrollohet Sabriu, Meda e Adelina Ismjali.

19. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Gj.Fishta për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •