Close
Faqja 12 prej 41 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 408
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po keshtu fillon loja
    gruja i jep doren mikut e pastaj e perqafon e heren tjeter i buzeqesh
    e pastaj fap fap ne shtrat
    jo mer jo
    keshtu i mendoni gjerat ju europianet e amerikanet
    jo mer jo ku na iku tradita ne
    rakine e birrat i qes vet ska pse te sherbeje gruaja
    deren ja hap vet mikut
    e percjell vet
    kaq dhe pike
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Turp ti japesh doren shokut te burrit qe te vjen ne shtepi ?
    Po turp esht te besh turp , e jo te tregosh kultur kur dikush te ka ardhur per vizit .
    Nese dhe gjerat me elementare quhen turp , ateher varni nga nje gur ne qaf e leroni vend se na myten budallenjt .

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Grate shqiptare jane burrnesha,dhe jane me shume se burrat!
    por ti kete smund ta kuptosh
    prsh
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 24-05-2010 më 12:59

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Ke kaluar pak ne ekstrem .

1. E para eshte me teper estetik sesa moral ,e dyta se marr vesh se per cilat treva po flet ?
    Përshëndetje izi,
    Të duket ekstrem meqë nuk paske dëgjuar këso rastesh. Por kjo është e vërtetë!

1. është estetik. pajtohem; për trevat besoj nga ata që kanë postuar e kupton se për cilat treva është fjala. Ata e thanë vetë. Nga postimet unë kuptova, se kjo dukuri qenka jo vetëm te shqiptarët që jetojnë në Maqedoni, por edhe në disa treva të Shqipërisë së Veriut.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    derjans ne nuk po jetojm ne nje jete ku nuk dijm cfar po ndodh me te tjeret dhe ne te kaluaren, sepse praktika ka deshmu qe prej ketyre detajeve absurde te prodhohen efekte deri ne bela dhe gjakmarrje.

Filozofia e kesaj preventive nga keta persona qe perdoret i sherben qeshtjes ne pergjithesi dhe vlen ne pergjithesi.

Une i solla ato teori qe me shum i perkasin psikologjis se sa urbanizmit te sotem qe ka kaplu edhe forumin.
    po me i pa njerzit e len ti fisnik

sepse sic e din ti mir ni gjest tjeter qe munt ta bahet asht dhe shkelja e synit. po ksaj si ja ban? le qe tash na kan dal mobilat e sms, msn, yahoo, skype, chat e forume etj etj apo ja shkeput rrymen kur del prje shpijet?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Shembulli tjeter: Kush ka provoja ne dashuri, lirisht mund ta pranoj faktin se cfar ndjenja dhe emocione prodhon prekja e duarve ndermjet cifteve.
    Po ata qe punojne me njerez dhe shtrengimi i dores eshte dicka normale , sipas kesaj i bie te dashurohemi 20 here ne dite

Diku te lexuar, qe nga shtrengimi i dores , dallohet karakteri i njeriut .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Përshëndetje izi,
    Të duket ekstrem meqë nuk paske dëgjuar këso rastesh. Por kjo është e vërtetë!

1. është estetik. pajtohem; për trevat besoj nga ata që kanë postuar e kupton se për cilat treva është fjala. Ata e thanë vetë. Nga postimet unë kuptova, se kjo dukuri qenka jo vetëm te shqiptarët që jetojnë në Maqedoni, por edhe në disa treva të Shqipërisë së Veriut.
    Ore ti ademgashi (Drenicaku) nuk jam tet kuptu une ty cka lidh ti me Shqiptaret ne maqedoni,ja te tregova une ty,une jam pasqyr e ketij vendi ku jetoj ketu ne forum,ti ose je duke je futur kinse qenke i njohur me keto gjera ose me dukesh se ste pelqen dicka kendej trego se i zgjidhim krejt,ja ktu jam,cila qenka ajo pjes e maqedonis qe thua ti,dhe ne xhdo mes ke lloj lloj njerzish.

Kur te mundohesh te folish per dikand qe sje vet kujdes,se me te vertet jeni do njerez ketu qe ofendo tjetrin te ngrihem une,fol ne sy ore ti dhe te gjithe tjeret mos mu maheni me EVROPIAN SE EVROPIANET se *** i keni vet punet.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Ore ti ademgashi (Drenicaku) nuk jam tet kuptu une ty cka lidh ti me Shqiptaret ne maqedoni,ja te tregova une ty,une jam pasqyr e ketij vendi ku jetoj ketu ne forum,ti ose je duke je futur kinse qenke i njohur me keto gjera ose me dukesh se ste pelqen dicka kendej trego se i zgjidhim krejt,ja ktu jam,cila qenka ajo pjes e maqedonis qe thua ti,dhe ne xhdo mes ke lloj lloj njerzish.

Kur te mundohesh te folish per dikand qe sje vet kujdes,se me te vertet jeni do njerez ketu qe ofendo tjetrin te ngrihem une,fol ne sy ore ti dhe te gjithe tjeret mos mu maheni me EVROPIAN SE EVROPIANET se *** i keni vet punet.
    Përshëndetje Black_Mamba,
    unë e hapa si temë - fakt që e di se akoma është aktive. Trevat po i thonë vetë postuesit. Ti mund të replikosh me ata që po e saktësojnë ekzistencën e këtij fenomeni.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Përshëndetje Black_Mamba,
    unë e hapa si temë - fakt që e di se akoma është aktive. Trevat po i thonë vetë postuesit. Ti mund të replikosh me ata që po e saktësojnë ekzistencën e këtij fenomeni.

Haha shiko te lexova dhe postimet me lart une ty,ti permend shqiptaret e maqedonis nder to jam edhe une pjes e saj,dhe se di une me ju si me u mar vesht kur foli shqip me ju por juve ju duket sikur foli ndonje gjuh tjeter,ti me lart e lavderon Drenicen ok doren ne Zemer per Drenicen kuptohet pse,por ne anen tjeter thua ato te trevave shqiptare te maqedonis sjan keshtu dmth Drenica si Drenic qenka muslimane dhe paska ruajtur traditat shqiptare ndersa ne kendej jemi ndryshe hahaha me te vertet me vjen me qesh kur ju degjoj keshtu.

Shiko te ofendojsh tjetrin per ta lavderuar vetin duhet me i pa gjerat ashtu si duhet,thjesht per hic gje ke qen ti dikund kendej nga maqedonia shmb ja jam Tetovali ke qen ne Tetov ti ndonjeher te ndonje mik.,
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po nje gje skuptoj pse u doka me ardh miqte ne shpi
    miqte vijne sa jam beqar po kur martohem
    jo de skan pse vijne
    une keshtu mendoj gruja eshte per pune shpije e me cil fmit
    te tjera gjana jena na burrat
    kot sna thojne burra
    gjithkush ka mendimin e vet po une gruen as shoping se la se edhe aty ka mashkuj e kot mi thot kush nej fjale ose kjo jemja kot mi buzeqesh na kuj
    jo jo shoping dal e baj vet
    mundeni me than jam budall po u keshtu mendoj
    ruj traditen qe mka lan gjyshi
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 12 prej 41 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •