Close
Faqja 3 prej 41 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 408
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Nuk duhet ofenduar asnje treve...dhe kur jan treva kot...
    Njerez qe nuk din te respektojn vetveten,e jo me mysafirin.
    KETU E KE GABIM I NDERUAR MOS DALJA E GRUAS PARA MESAFIRIT SKA LIDHJE ME RESPEKTIN.PSE MORE TI DALE NDESH ME E DITE MUA EDHE ME PELQEN KJO TRADIT.
    PSE.SEPSE GRATE RIN VEQ BURRAT VEQ E BISEDA BEHET ME E SHLIR NE DY ANET,E JO SIKUR TANI BURRA GRA KALAMAJ TE GJITH BASHKE? SDIHET SE KUSH FLET KUSH PERGJIGJET KUSH QAN E KUSH QESH...
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Po Pse Sme Thoni Kjo Oda E Burrave Si Ka Mbet Te Ne ?
    Agim Metbala"

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    KETU E KE GABIM I NDERUAR MOS DALJA E GRUAS PARA MESAFIRIT SKA LIDHJE ME RESPEKTIN.PSE MORE TI DALE NDESH ME E DITE MUA EDHE ME PELQEN KJO TRADIT.
    PSE.SEPSE GRATE RIN VEQ BURRAT VEQ E BISEDA BEHET ME E SHLIR NE DY ANET,E JO SIKUR TANI BURRA GRA KALAMAJ TE GJITH BASHKE? SDIHET SE KUSH FLET KUSH PERGJIGJET KUSH QAN E KUSH QESH...
    Lol.....keto te ndrat femra vec, meshkuj vec, femije vec si funksionojne???
    Se grumbull te gjithe bashke eshte kenaqesi, ke qef te degjosh biseda e marresh pjese ne to, me teper shaka edhe me teper gjallerim.

Shih postin tim me pare, per fjalen ode.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Si moj nuk paska lidhje me respektin ,keni frike mos ju hedhin ndonje fjale apo qysh ta kuptoj une kete metoden tuaj te mos pershendetesh ?!
    Kush i ben per te ngrene mikut kur vjen ne shtepi po te marr nje shembull te tjeshte apo burrat vene perparset dhe gatuajne ( LOLO ).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Po Pse Sme Thoni Kjo Oda E Burrave Si Ka Mbet Te Ne ?
    Oda është dhomë tradicionale shqiptare, dhe merret si dhoma më madhe dhe më e mirë e shtëpis e cila ka votrën dhe është e pajisur me disa dekorime tradicionale shqiptare që vien kryesisht nga mesjeta por edhe më herët.

Përpos kuptimit si objekt, Oda ka edhe kuptimin e një gjyqi, parlamenti apo më mirë të thuhet një forumi të parisë së një familje patrialkale, fisi, katundi apo qyteze.
    http://sq.wikipedia.org/wiki/Oda

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Secili mban traditen qe do.Po nuk mund te mohoet qe eshte nje tradit qe sjell prapambetje.
    Mos dalja dhe e femis perpara mysafirit;eshte munges respekti.(Te pakten ku jam rritur une.)

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Mikut buken ja kthejn burrat e shtepis e gruaja vete e gatuan tjerat kafe caj te gjitha i bejn burat e grat mblidhen ne nje dhom tjeter e ja krisin buhabetit qe zemra te plas duke qeshur me shakat e tyre.
    por kur behet gostia ne bashkari te drejeten edhe une qe jam e ritun jasht traditave me shume me pelqen te ndare se sa se bashku.
    se bashku as burrat sjan te shlir te falsin as grat.
    Agim Metbala"

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Lol u bëra gati te flejë po s'munda pa shënuar edhe unë!

E para ku ke shoke sot qe i beson gruan?
    E dyta ku na qenkan këto treva se me bere kurioz tani?
    Dhe e treta nuk jam i martuar ende dhe nuk e di a do veproja kësi lloji, po s'jam aq idiote sa te sjelle tuli far teveqeli ne shpi, por nëse dike e sjelli, normal se do i uroje mirëseardhje kushdo qe te jete ne shpi!

PS: Disa po e quajnë prapambetje, ketë me te vërtet se kuptoje, çfarë ju pengon te tjerave çfarë unë me gruan time bej, ju gratë tuaja shitni po deshët unë me timen kam rregullat e mia.
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 23-05-2010 më 19:47
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Si nuk ofendohet miku? Ti po ve ne pikepyetje karakterin, moralin e tij gjersa nuk del e takon mikun.
    Ka biseda qe behen vetem me femra, dhe te tjera qe nuk kane nevoje te ndahen sipas gjinive, perkundrazi bashkebisedimi midis sekseve te ndryshme te ben te mesosh shume gjera per seksin e kundert, si dhe gjera qe ti s'mund ti mesosh kurre po te rrish vetem me femra. Dhe e anasjellta.
    Kane nevoje dhe femijet per prezencen, e bisedat e te rriturve. Kuptohet per aq sa u takon te mesojne e degjojne sipas moshes.
    Eshte mungese kulture, privitizem, injorance ndarja sipas sekseve.

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Secili mban traditen qe do.Po nuk mund te mohoet qe eshte nje tradit qe sjell prapambetje.
    Mos dalja dhe e femis perpara mysafirit;eshte munges respekti.(Te pakten ku jam rritur une.)
    I nderuar nuk eshte puna qe mesafiri se shef te zojen e shtepis apo femijun te gjithe pershendeten por e zoja e shtepis apo nuset e reja sja zgjatin doren pos nese ka por pershendeten vetem me mirseredhe si jeni si ke familjen e tje e tje.
    Agim Metbala"

Faqja 3 prej 41 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •