Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 139
    i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Politikane dhe avokate mbase jo.Ekonomista ke me thase.Shqiptaret mund ti gjesh kudo.ARkitekture .Mjeksi. Mesues universitetesh.Ne Amerik shqiptari ka ecur me shume se ne cdo vend tjeter te botes.
    nuk behet fjale vetem per ne amerike
    para disa ditesh me pyeti nje amerikane si ndihen shqiptaret ketu ne amerike. e duam ameriken i thashe un, shqiptaret punojne shume dhe shumica ka arrite te blejne shtepi. pse kete quan sukses ti me tha ajo?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    nuk behet fjale vetem per ne amerike
    para disa ditesh me pyeti nje amerikane si ndihen shqiptaret ketu ne amerike. e duam ameriken i thashe un, shqiptaret punojne shume dhe shumica ka arrite te blejne shtepi. pse kete quan sukses ti me tha ajo?

Ne fakt ti je pergjigjur gabim.Duhet ti thoshe qe shqiptaret jane te sukseshem ne te gjitha fushat.E rendesishme eshte qe dine te jetojne. Kan familje te shendosha dhe nuk jane te stresuar si ju.karier shtepi makina bisnese kane pothuajse te gjithe.Shoqja ca kishte jam kurioze???Apo vetem qe ka lindur ne amerik!!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Ne fakt ti je pergjigjur gabim.Duhet ti thoshe qe shqiptaret jane te sukseshem ne te gjitha fushat.E rendesishme eshte qe dine te jetojne. Kan familje te shendosha dhe nuk jane te stresuar si ju.karier shtepi makina bisnese kane pothuajse te gjithe.Shoqja ca kishte jam kurioze???Apo vetem qe ka lindur ne amerik!!
    Jo vetem qe kishte lindur ne amerike, por fliste edhe englisht pfff
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin

hahahah Anglisht jam e sigurt qe s'di te shkruaj me mire se nje shqiptare me shkoll.bejne gabime pa fund.Ti bie shkurt une s'ja kam ziline amerikaneve,me duken me se normal edhe kane plot te meta, e kam fjalen per shumicen!! .Ka edhe shume te mire, po jan te paket.Ka edhe llumb!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    pse po mendoni se nje Shqiptar , duhet te ndihet i ofenduar nga diqka si Shqiptar !!???

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    pse po mendoni se nje Shqiptar , duhet te ndihet i ofenduar nga diqka si Shqiptar !!???

Sepse ne kete prizem ne s'kemi me ca mburremi si komb!!Kemi histori koti!

Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    Mua nuk ma ndjen fare se si ndihen te tjeret , busavata, une per vete jam i kenaqur qe jam shqiptar
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Mua nuk ma ndjen fare se si ndihen te tjeret , busavata, une per vete jam i kenaqur qe jam shqiptar

c'fare cilesie e shqiptarit ty te kenaq!

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    ajo nuk ishte shoqja ime por nje amerikane e thjeshte qe meret me te mbledhe dhe shite molle bashke me burrin e vet andej nga veriu i amerikes. per hoby bente fotografi. gjate kohes qe bente muhabet me mua, burri vet nuk e shifte fare sepse keta nuk jane aspak xheloz.
    ndersa shqiptari me mbledhje mollesh nuk meret me, aktivitete sportive apo artistike jashte pune nuk ben, eshte edhe xheloz me gruan e vet...
    e kuptuat tani!

c'fare cilesie e shqiptarit ty te kenaq!
    C'do gje, ju doni ti mburreni botes se shi kush jemi ne ? Jo une per vete me mjafton ky qe jam, ato kan shpikje , ne si kemi , pun e madhe. Un jam shqiptar edhe kaq. Mua me mjafton te jem i lumtur dhe te jem shqiptar, nuk dua ti mburrem kujt se shif ca kemi ne , shif si e kemi bo ne, apo shif sa vende kemi pushtuar ne
    Revolution 1848

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •