Si skiptar ndjehem i ofenduar se nuk ka ne treg kompani te fuqishme qe te na ofrojne internet te mire e te lire!!
Si skiptar ndjehem i ofenduar se nuk ka ne treg kompani te fuqishme qe te na ofrojne internet te mire e te lire!!
Cdo gje eshte relative...
Ne momentin qe ulet avioni ndodh te duartrokasin edhe gjate fluturimit per Itali, por me fluturimet nisur nga Tirana. Nuk me ka rastisur ndonjehere kjo gje me fluturimet nga Parisi per Itali, apo nga Gjermania. Gjithsesi edhe kur duartrokasin nuk kane per iso dhe ndonje fershellime si remix, gje qe ndodh kur iket per Tirane.
Per telefonimin, ke te drejte ndoshta, por jo ndersa avioni eshte ende pa u ulur ne piste. Jemi shtataniker edhe vdesim te thyejme rregullat, a thua se po nuk duruam ato dy a tre sekonda, behet nami. E aman, se me kujtove fluturimet: Puuuh sa rraqe marrim ne dore: njeqind qese, shtate canta te vogla, e ndonje valixhe si rrumbullakosje.
Gjithsesi turp nuk me vjen jo, se secili ka koken mbi shpatullat e veta e nuk pergjigjet per gjithe bashkeshtetasit e vet. : )
PINK-e e se genjen ai,genjen, se dhe une pacepshe jam tek kafka. Nuk na kane rrahur shume prinderit mesa duket.![]()
Shqiptaret ketu ne Usa kryesisht hapin lokale ku vene vetem meshkujt. Dhe boshnjaket kane lokale familjare ketu.
Une e kam then edhe me pare, nuk me vjen turp qe jam shqiptar
Por gjith ky turp qe ju vjen juve, vjen ngaqe doni qe ne te jemi me te miret, por mos harroni , nuk ka vend ne bote pa njerez negative. Ne kemi kaluar perjudha te keqia dhe kaq sa jemi , jemi shum mire, por me sa shoh do behemi vend qe do na ken zili te tjeret, por kjo don vetem pak kohe.
Revolution 1848
ndjehem i ofenduar qe puna me e mire per nje shqiptar ne USA eshte fshesaxhi ose roje dyersh neper rezidenca.
Krijoni Kontakt