Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 139
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Si skiptar ndjehem i ofenduar se nuk ka ne treg kompani te fuqishme qe te na ofrojne internet te mire e te lire!!
    Cdo gje eshte relative...

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Si skiptar ndjehem i ofenduar se nuk ka ne treg kompani te fuqishme qe te na ofrojne internet te mire e te lire!!
    haha pajtohem me ty plotesisht,LOOL

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga RUDIGER Lexo Postimin
    dhe qe kemi koken e shtypur prapa lol.

por tek femrat nuk duket se kan floket e gjata

aj llav femrat ellbenien dhe pse kokshtypura lol
    Une pervete e kam rrumbullake. Really
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    per sa i perket perplasjes te aduarve ne aterizim nuk shikoj asgje ordinere , shume veta e bejne kete gje sidomos italianet e kane kete zakon, thjesht tregon nje shenje falenderimi ndaj kapitenit

ndersa fakti qe marrin ne telefone e kane nga frika per veten dhe familjaret qe presin me shpirtin tek goja, ti e di sa frikacaker jemi ne sidomos kur bie fjala per aviona
    Ne momentin qe ulet avioni ndodh te duartrokasin edhe gjate fluturimit per Itali, por me fluturimet nisur nga Tirana. Nuk me ka rastisur ndonjehere kjo gje me fluturimet nga Parisi per Itali, apo nga Gjermania. Gjithsesi edhe kur duartrokasin nuk kane per iso dhe ndonje fershellime si remix, gje qe ndodh kur iket per Tirane.

Per telefonimin, ke te drejte ndoshta, por jo ndersa avioni eshte ende pa u ulur ne piste. Jemi shtataniker edhe vdesim te thyejme rregullat, a thua se po nuk duruam ato dy a tre sekonda, behet nami. E aman, se me kujtove fluturimet: Puuuh sa rraqe marrim ne dore: njeqind qese, shtate canta te vogla, e ndonje valixhe si rrumbullakosje.

Gjithsesi turp nuk me vjen jo, se secili ka koken mbi shpatullat e veta e nuk pergjigjet per gjithe bashkeshtetasit e vet. : )

PINK-e e se genjen ai,genjen, se dhe une pacepshe jam tek kafka. Nuk na kane rrahur shume prinderit mesa duket.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Shqiptaret ketu ne Usa kryesisht hapin lokale ku vene vetem meshkujt. Dhe boshnjaket kane lokale familjare ketu.

Une e kam then edhe me pare, nuk me vjen turp qe jam shqiptar
    Por gjith ky turp qe ju vjen juve, vjen ngaqe doni qe ne te jemi me te miret, por mos harroni , nuk ka vend ne bote pa njerez negative. Ne kemi kaluar perjudha te keqia dhe kaq sa jemi , jemi shum mire, por me sa shoh do behemi vend qe do na ken zili te tjeret, por kjo don vetem pak kohe.
    Revolution 1848

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    ndjehem i ofenduar qe puna me e mire per nje shqiptar ne USA eshte fshesaxhi ose roje dyersh neper rezidenca.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    ndjehem i ofenduar qe puna me e mire per nje shqiptar ne USA eshte fshesaxhi ose roje dyersh neper rezidenca.
    Vetem ata qe nuk dine Anglishten ose jane pa shkolle bejne punera te tilla.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une e kam then edhe me pare, nuk me vjen turp qe jam shqiptar
    Por gjith ky turp qe ju vjen juve, vjen ngaqe doni qe ne te jemi me te miret, por mos harroni , nuk ka vend ne bote pa njerez negative. Ne kemi kaluar perjudha te keqia dhe kaq sa jemi , jemi shum mire, por me sa shoh do behemi vend qe do na ken zili te tjeret, por kjo don vetem pak kohe.
    ne kemi 3000 vjet qe ekzistojme dhe s`na ka njeri zili por vec na perbuzin, edhe sa kohe tjeter duhet?

Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    ne kemi 3000 vjet qe ekzistojme dhe s`na ka njeri zili por vec na perbuzin, edhe sa kohe tjeter duhet?
    Prandaj nuk te ka zen gjumi ty, se te perbuzin. Hic mos e caj koken se ca flasin te tjeret, ne do behemi me te miret me keto mundesi qe kemi
    Revolution 1848

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •