mos merziti se po i vjen fundi i perhershem diktatures....popullit i mbaroi dhjami dhe mishi tani Salia po don me honger kockat e miletit..nuk ka ku te vej me tej....fundiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ky diktatore komunisti i felliqte Kryeminister ishte atehere ne vitin 1991 ,kurre i pari pranoi shtetin e shkijeve sllavo-maqedon , kurse shqipetaret etnik ne maqedoni ,aktualishte jane duke i paguare pasojat .
lehni laro lehni..
dujsiveten 97 ta.. i thot Saliut Shkatrrus..
lol
edhe femijet e vlores ju njohin o dujruc gjoleka.. se kush ishit ju ne 97 ten.
dhe tani ate po beni..
po asfiksoni shqiperine me shpres se do merrni pushtet.
ngordhshi vet pra..
eshte e vertete se sali berisha nuk ka qene ne pushtet ne vitin 1991, kur fyrom shpalli mevetesine, por nuk u njoh nga Shqiperia menjehere ...
sali berisha sapo u be president, rendi turravrap duke e njohur ate si shtet te pavarur, pa marre parasysh aspak interesat dhe aspiratat e popullit Shqiptar ne irjm ...
ky eshte nje nga aktet me te ulta, me flagrante anti-shqiptare te salis ...
Turp i madh te shash kryeministrin e vendit ne kete menyre.As une nuk jam dakord me c'do vendim te Berishes, dhe kam shume rezerva per punen e tij, por ai eshte kryeminister i vendit tone, i zgjedhur nga shumica e popullit dhe deri ne zgjedhjet e ardhshme ai mbetet kryeminister i vendit tone.Berisha po te ishte ashtu sic thoni ju nuk do te kishte ardhur kurre me ne pushtet.Por ai erdhi, si pasoje e keqmanaxhimit te vendit per tete vjet nga njerez te papergjegjshem.Shqiptaret nuk jane budallenj.Edi Rames i ka dale boja me kohe.Une habitem si ka mundesi akoma qe disa besojne me sinqeritet se ai do te beje dicka ne te mire te Shqiperise.Edi Rama eshte nje idivid qe per interes te tij eshte gati ta djegi kete vend me keq se Neroni Romen.A eshte normale qe te digjet Shqiperia per te hequr Berishen ( i zgjedhur me vota) dhe per te bere eksperimente me Ramen?Rama kur te vijne zgjedhjet e ardhshme le te fitoje, dhe une do te votoj per te ne qofte se me bind me vepra qe synon zhvillimin e Shqiperise dhe jo zjgerimin e aktiviteteve te tij kundraligjore.Berisha me gjithe mekatet e tij, para Edi Rames eshte nje kollos i demokracise.
nuk ben dot as per diktator, e as per korollos demokracie ...
doni njeri qe te denigroje institucione dhe individe ... thirreni saline ...
doni njeri te mashtroje e te genjeje diten per diell ... flisni me saline ...
doni te dini motelat, hotelat, shkaperdhimet ... kerkojani salise ...
doni centrala berthamora, raketa inter-galaktike, parak industrialistike ... jua gjen salija ...
doni inaugurima rrugesh qe nuk do mbarojne kurre ... jepini gersheret salise ...
...
doni njeri te dehur pa pire as edhe ni gram alkohol ... veshtroni saline ...
Krijoni Kontakt