Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 118
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga kthetrat Lexo Postimin
    ke te drejte eshte,,,,,sadami enveri hitleri ishin diktator,,ta merte mendja ty or i famshem qe poshte zyrave te ketyre te shtroje cadrat si sulltan bajaziti dhe tu kerkoje llagari.....por berisha te ishte sa nje e njqinta sic thua ti ata jeniceret duhet ti kishte djege
    as per diktator nuk ben salija ... ai di vetem te shkaterroje, rrenoje, beje gjema ...

salis kerkon te behet bajraktar i Shqiperise ... qeveria ime ... bajraku im ...

tani ne shekullin dy xixa me i, a mund te shkohet ne europe me bajraktarizem anadollak ???

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    mos merziti se po i vjen fundi i perhershem diktatures....popullit i mbaroi dhjami dhe mishi tani Salia po don me honger kockat e miletit..nuk ka ku te vej me tej....fundiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Ky diktatore komunisti i felliqte Kryeminister ishte atehere ne vitin 1991 ,kurre i pari pranoi shtetin e shkijeve sllavo-maqedon , kurse shqipetaret etnik ne maqedoni ,aktualishte jane duke i paguare pasojat .

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    lehni laro lehni..

dujsiveten 97 ta.. i thot Saliut Shkatrrus..

lol

edhe femijet e vlores ju njohin o dujruc gjoleka.. se kush ishit ju ne 97 ten.
    dhe tani ate po beni..
    po asfiksoni shqiperine me shpres se do merrni pushtet.
    ngordhshi vet pra..

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Ky diktatore komunisti i felliqte Kryeminister ishte atehere ne vitin 1991 ,kurre i pari pranoi shtetin e shkijeve sllavo-maqedon , kurse shqipetaret etnik ne maqedoni ,aktualishte jane duke i paguare pasojat .
    Sali Berisha vitin 1991 nuk ka qene pushtet.

Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Pse bre kojshi po ja hani ate buke haram vendeve qe ju kane mirepritur!

A keni shku atje me u be njerez apo me dal fare!

Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Sali Berisha vitin 1991 nuk ka qene pushtet.
    eshte e vertete se sali berisha nuk ka qene ne pushtet ne vitin 1991, kur fyrom shpalli mevetesine, por nuk u njoh nga Shqiperia menjehere ...

sali berisha sapo u be president, rendi turravrap duke e njohur ate si shtet te pavarur, pa marre parasysh aspak interesat dhe aspiratat e popullit Shqiptar ne irjm ...

ky eshte nje nga aktet me te ulta, me flagrante anti-shqiptare te salis ...

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Turp i madh te shash kryeministrin e vendit ne kete menyre.As une nuk jam dakord me c'do vendim te Berishes, dhe kam shume rezerva per punen e tij, por ai eshte kryeminister i vendit tone, i zgjedhur nga shumica e popullit dhe deri ne zgjedhjet e ardhshme ai mbetet kryeminister i vendit tone.Berisha po te ishte ashtu sic thoni ju nuk do te kishte ardhur kurre me ne pushtet.Por ai erdhi, si pasoje e keqmanaxhimit te vendit per tete vjet nga njerez te papergjegjshem.Shqiptaret nuk jane budallenj.Edi Rames i ka dale boja me kohe.Une habitem si ka mundesi akoma qe disa besojne me sinqeritet se ai do te beje dicka ne te mire te Shqiperise.Edi Rama eshte nje idivid qe per interes te tij eshte gati ta djegi kete vend me keq se Neroni Romen.A eshte normale qe te digjet Shqiperia per te hequr Berishen ( i zgjedhur me vota) dhe per te bere eksperimente me Ramen?Rama kur te vijne zgjedhjet e ardhshme le te fitoje, dhe une do te votoj per te ne qofte se me bind me vepra qe synon zhvillimin e Shqiperise dhe jo zjgerimin e aktiviteteve te tij kundraligjore.Berisha me gjithe mekatet e tij, para Edi Rames eshte nje kollos i demokracise.

Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga murik Lexo Postimin
    Turp i madh te shash kryeministrin e vendit ne kete menyre.As une nuk jam dakord me c'do vendim te Berishes, dhe kam shume rezerva per punen e tij, por ai eshte kryeminister i vendit tone, i zgjedhur nga shumica e popullit dhe deri ne zgjedhjet e ardhshme ai mbetet kryeminister i vendit tone.Berisha po te ishte ashtu sic thoni ju nuk do te kishte ardhur kurre me ne pushtet.Por ai erdhi, si pasoje e keqmanaxhimit te vendit per tete vjet nga njerez te papergjegjshem.Shqiptaret nuk jane budallenj.Edi Rames i ka dale boja me kohe.Une habitem si ka mundesi akoma qe disa besojne me sinqeritet se ai do te beje dicka ne te mire te Shqiperise.Edi Rama eshte nje idivid qe per interes te tij eshte gati ta djegi kete vend me keq se Neroni Romen.A eshte normale qe te digjet Shqiperia per te hequr Berishen ( i zgjedhur me vota) dhe per te bere eksperimente me Ramen?Rama kur te vijne zgjedhjet e ardhshme le te fitoje, dhe une do te votoj per te ne qofte se me bind me vepra qe synon zhvillimin e Shqiperise dhe jo zjgerimin e aktiviteteve te tij kundraligjore.Berisha me gjithe mekatet e tij, para Edi Rames eshte nje kollos i demokracise.
    nuk ben dot as per diktator, e as per korollos demokracie ...

doni njeri qe te denigroje institucione dhe individe ... thirreni saline ...

doni njeri te mashtroje e te genjeje diten per diell ... flisni me saline ...

doni te dini motelat, hotelat, shkaperdhimet ... kerkojani salise ...

doni centrala berthamora, raketa inter-galaktike, parak industrialistike ... jua gjen salija ...

doni inaugurima rrugesh qe nuk do mbarojne kurre ... jepini gersheret salise ...
    ...

doni njeri te dehur pa pire as edhe ni gram alkohol ... veshtroni saline ...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    lol

luk luk o dujrucdad.

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •