oooouch - kete as vete smund ta pranosh (e kam llafin per CEO-ne dhe jo per te paaftin ;-) ). Megjithate edhe ne planin teorik - Kompania eshte e organizuar e atille qe deri diku veteecen (jam 30% dakort)... kurse Shqiperia eshte me e paorganizuar dhe me e gjunezuar se kurre. Po ti vesh edhe nje te paafte ne krye, e vulos perfundimisht.
Sic hahemi ne, me sy te mbyllur, thjesht per hir te urrejtjes dhe mllefit, sigurisht qe nuk menjanohen dot ... POR nese Braret dikur do heqin syzet Partiake dhe nuk do pshurren nga frika se rikthehet Komunizmi .. atehere e kemi vete ne dore qe me metoda Demokratike (Greva, Debate, Referendume, Vota e ku di une se cfare) ta drejtojme Qerren drejt nje organizimi te atille ku as Saliu, as Rama e askush tjeter te mos kene mundesi te vjedhin me shume sec duhet. Ne te gjithe mund te perkrahim Saliun kur ben dicka te drejte dhe po ashtu ta "denojme" kur gabon. Ky eshte roli i Shoqerise !! te "edukoje" individet e saj Politikane. Sot kjo duket Utopi, por eshte e vetmja zgjidhje !! Pra POSHTE Qorrat ekstremiste te te gjitha Partive. Ngrihuni nga llumi o Patriote kudo qe jeni.
Thjeshte, do te thote se nese gjysma e Europes lekundet, ska fare problem se Gjermani Shtylla u jep doren dhe i stabilizon. Kurse Lichtensteini numeron rete ne qiell ;-)
Te lutem prano kete : Islanda, nje vend i vogel, tmerresisht i suksesshem dhe me nje mireqenie nder me te mirat ne Europe (ashtu sic e programon Ti ne Postimin tend) - ka vetem nje problem, pershkrimi im eshte per te kaluaren sepse aktualisht ishte Gjermania dhe Europa qe e shpetoi nga falimentimi si shtet (pas krizes bankare)!!!
Dikur kam marre nje diplome qe te them une tamam cka po thua Ti
Gabohesh Miku im. Investoret nuk mund te shkaterrojne veteveten (e thene popullorce). Kurse ne menyre reale po ta garantoj qe ska per te ndodhur sepse Kapitalizmi me gjithe te keqijat e tij smund te veteshkaterrohet. Me kollaj do pranoja nje teori qe ne vitin 2xxx nje meteor do zhduke nga harta Zviceren sesa qe BE-ja do shkaterrohet. E ke gabim (por smund te vazhdoj sepse do dilnim keqesisht nga tema)
Rinasi - jam perseri pjeserisht dakort. Privatizimi = o.k por per me teper sekreti qendron ne thelbin qe u privatizua jo ne favor te nje mafiozi vendas, grek apo italian ... por ne favor te nje Shoqerie Gjermano-Amerikane qe beri nje investim te fuqishem dhe krijoi sigurisht nje mbivlere per Kombin tone, pavaresisht nga fitimet prallore qe fut ne xhepin e saj kjo Shoqeri.
Te dy e dime shume mire, qe ne Rinas mund te ishte hapur nje grope edhe me e madhe se ajo ne mes te Tiranes dikur ... dhe Mustaqepalaret te riktheheshin perseri .... Pra, ka individe dhe individe ashtu si edhe padiskutim ka drejtues dhe drejtues. Pa diskutim.
Barzimin midis Bush-it dhe Obama-s, si dhe Jelzin-it me Putin spo e komentoj sepse me fal qe po ta them, por per mendimin tim ne ate pjese te postimit ke bere autogol ;-)
PO, QUOTE
Edhe pse nuk jam teresisht dakort me Postimin Tend, Respekt !!
Krijoni Kontakt