Close
Faqja 9 prej 29 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 289
    ¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    99% e femrave, kur pyeten perse nuk arrijne te cajne dot drejt suksesit, ankohen se u mohoen shanset e barabarta si pasoje e diskriminimit seksual.
    Une nuk e kuptoj, kush ia dha meshkujve ne rradhe te pare shansin?
    Okej. Ka edhe raste te tilla, qe favorizohen meshkujt, jashte sidomos, sepse nuk behen mamallare, e rrjedhimisht as marrin leje lindjeje nderkohe qe paguhen nga punedhenesi. Ka ama edhe raste qe jane qurravitje koti, per shkak paaftesie.
    Shanset e dhena nuk jane njesoj e. Si historipelqyes e di qe femrave u jane dashur revolucione, per mos t'u pare thjesht si nena te denja, por edhe si pjese aktive te nje shoqerie te punesuar. Keshtu qe zanafilla ka qene me disavanatazhe. Rrjedhimisht ne finish nuk mund te pretendosh te krahasosh dy rezultatet e ketyre nisjeve.

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk eshte problem aspak. jo per gje, por te gjithe meshkujt do e benin nje gje te tille nese do e kishin mundesine. ne meshkujt moralisht jemi shume me poshte se femrat... nese prostitucioni mashkullor do te ishte aq i kerkuar sa ai femerori, me shume se gjysma e meshkujve do te ishin prostituta... hahaha!
    Jam e bindur per kete!

objekte nuk jane vetem ato femra qe shiten jo. nuk eshte nje term i shpikur nga une. femra objekte jane te gjitha ato qe nuk dine te bejne as edhe nje gje. qe dine vetem te jene te bukura. keto jane femra objekte.
    dhe keto lloj femrash nuk e duan barazine dhe pavaresine, sepse jetojne vetem fale bukurise se tyre. kur mos te jene me aq te bukura si do te jetojne??? ato nuk dine te bejne asgje???
    prandaj femra te tilla kerkojne gjithmone nje burre per tu "varur" nga ai... (jo gjithmone. po e them vehte, sepse pastaj vjen infinity me çifte e thote: te gjitha femrat? )
    Une i quaj biba. Jane gjithmone ne pritje te nje preje qe t'i ndihmoje e sponsorizoje. Por nuk mendoj se ato femra perbejne masen. Ka mjaftueshem qenie te ketilla. E te jesh i bindur qe keto qenie mjaftohen me aq, edhe ne pleqeri po njesoj do jetojne, sepse jane ne gjendje me sa gjykoj, qe ta sigurojne mire jetesen e tyre ne kurriz te dikujt tjeter.
    jo se nje femre qe ka dy pare tru duhet te vishet si murgeshe. kete teori po e nxjerre ti.
    nje femer qe ka dy pare tru e ben vehten te vleresohet per trurin qe ka.
    ajo e di qe nqs vishet si ato per te cilat fola me pare, nuk ka per t'u vleresuar kurre per trurin e saj...
    ato fjalite e asaj kenges i pershtaten totalisht se vertetes them une:
    It's funny how a man only thinks about the...
    You got a real big heart, but I'm looking at your...
    You got real big brains, but I'm looking at your...
    Une nuk nxora teori, as thashe qe keshtu je shprehur ti. Por nisur nga sa ke shkruar, i binte pak si cuditshem arsyetimi i dhene, per gjykimin tim te pakten.
    Varet se cfare quhet ekzagjerim. Une them se nje femer e lezetshme, me kapacitet mendor edhe cik seksi (jo cheap!) eshte goxha femer, qe me jargavitje apo jo te meshkujve, i hap vete rrugen vetes e eshte e zonja te realizoje qellimet qe ka si synim.

E pleaseee, keto nuk jane sulme. Diskutime jane, nisur nga perceptimi personal. Jo per gje, por sido ta gjykojme secili nga ne, askush nuk do ndryshoje jeten e vet, nisur nga sa thote tjetri! : )
    Ndryshuar për herë të fundit nga eldushka : 11-05-2010 më 10:00

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Si historipelqyes e di qe femrave u jane dashur revolucione, per mos t'u pare thjesht si nena te denja, por edhe si pjese aktive te nje shoqerie te punesuar. Keshtu qe zanafilla ka qene me disavanatazhe. Rrjedhimisht ne finish nuk mund te pretendosh te krahasosh dy rezultatet e ketyre nisjeve.
    Une me te degjuar e kam qe zanafilla... ka qene matriarkat. Ke ndonje ide cfare mund te kete ndodhur udhes?

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Une me te degjuar e kam qe zanafilla... ka qene matriarkat. Ke ndonje ide cfare mund te kete ndodhur udhes?
    Per cilin rend e ke fjalen ti? Kur e ka zanafillen shoqeria sipas teje?

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Vetem kurajozet nuk kerkojne barazi,dhe ato qe e kerkojne e kerkojne per tu martuar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    me falni ,po a nuk eshte barazi gjinore ,qe femra te jete si mashkulli dhe mashkulli si femra? e kam fjalen ne organet gjenitale,se vetem keshtu eshte barazi gjinore??? kur gjinite nuk dallohen ,jane te njejte

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Per cilin rend e ke fjalen ti? Kur e ka zanafillen shoqeria sipas teje?
    Sipas meje shoqeria njerezore e ka zanafillen me njerezimin.

Qyteterimi ndoshta me Justinianin...

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Vetem kurajozet nuk kerkojne barazi,dhe ato qe e kerkojne e kerkojne per tu martuar.
    Prape me te kerkuarin zotrote? Po dikush qe ka aftesi te mjaftueshme vete, nuk kerkon barazi ne te ardhura, apo ne pavarsi nga partneri, ajo vjen natyrshem nisur nga sa ofron personi.
    Kot ju, doni te beni shkencetaret me fjale boshe, pa argumente aspak te forte.

Martesa nuk ka te beje me pabarazine, se institucion qe legalizon nje lidhje eshte. Po ec e ta sqarosh ty. Futi nje tralala o byrazer e jepi gaz!

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Sipas meje shoqeria njerezore e ka zanafillen me njerezimin.

Qyteterimi ndoshta me Justinianin...
    Per mua nuk eshte keshtu. Edhe pse liberisht qendron kjo qe shkruan ti, pra qe shoqeria njerezore ka zanafillen me njerezimin.
    Androkratia (rendi patriarkal pra) ekzistonte, ekziston e do ekzistoje gjithmone, aq me teper ne shoqerine shqiptare. Keshtu qe me ngjan bisede e kote kjo per zanafillen e ekzistences se shoqerise.

Ne fakt asnjehere nuk e kam kuptuar se cfare pelqejne femrat te meshkujt lolo, po e dini qe eshte rritur shume numri i ketyre te fundit?!

Edhe ne sa budallacka qe jemi qe duam te kujdesemi vete per veten. Paaaa, ja martohu me nje dudum me leke aty dhe s'ke pse e vret mendjen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 11-05-2010 më 10:23

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ...te varesh nga bashkeshortja me mire.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 9 prej 29 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •