Close

Rezultati i Sondazhit: Kush eshte dakord ti hiqet e drejta Smth poetic si moderator

Votues
21. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Pro

7 33.33%
  • Kunder

14 66.67%
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 62
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    [QUOTE=Mau_kiko;2707202]
    4. Temen e hap ke Toleranca Fetare... ncncnc se paku te merrje mundimin ta hapje te Verejtje e Keshilla

QUOTE]

Per kete ekzistojn vetem komunitet ky nuk e din se ka nenforume te posht.

Sa i perket largimit te SmthPoetic jam kunder,duhet respektuar nen forumet,besoj se ben nje pun te mire SmthPoetic, por keta nuk e din se sa i lodhur eshte SmthPoetic me shkrimet e tyre, eshte per te ardhur keq per disa antar.
    Burri 1 X flet !

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Pakenaqesia e antarve ndaj nje personi qe mendon se mund te lexohet vetem teoria e tie dhe e disave si ai
    Degjo, te jem i sinqerte.
    Edhe une po te isha administrator, nuk do ta merrja parasysh kete sondazh, jo per gje po spo shof ndonje gje serioze ne te.. Nuk ka asgje e cila mund ta cenoje rolin e Sth_Poetic si moderator. Nqs mendon se disa spame te fshira do ndikojne ne kete gjykim, e ke gabim. Te themi ate qe eshte, nqs do fillosh te besh edhe spam te komuniteti katolik do shohesh moderatoret e Komunitetit Katolik qe do ti fshijne mesazhet e tua. Nqs fillon te besh postime me ofendime, kritika te kota ne nenforumin "Ceshtja Kombetare" do vesh re qe edhe aty do te fshihen postimet, etj etj. Pastaj cdo besh? Do hapesh nje sondazh "Ti heqim moderatoret apo jo?" dhe mendon se do ta fishkelleje njeri?
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Kush eshte pro ti hiqet e drejta si moderator keti fanatiku dhe intoleranti
    Une nuk e kuptoj perse ti hiqesh si njeri i pafajshem kur gjate gjithe kohes goja jote eshte e mbushur me m*t, une nuk e di si ke patur fatin ti qe ende je ne kete forum.

Ty eshte dashur qe moti te largojne cka mendon ti qe je supermen-i i forumit a ca ?

Ik mo se le nam, na e shpife fare.

ti EuroStar , ti je EuroSH*T,
    E Verteta ėshtė e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anė)

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    une votova gabimisht dmth pro

mirpo jam kunder nuk kam ndonje vrejtje per ket moderator
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Degjo, te jem i sinqerte.
    Edhe une po te isha administrator, nuk do ta merrja parasysh kete sondazh, jo per gje po spo shof ndonje gje serioze ne te.. Nuk ka asgje e cila mund ta cenoje rolin e Sth_Poetic si moderator. Nqs mendon se disa spame te fshira do ndikojne ne kete gjykim, e ke gabim. Te themi ate qe eshte, nqs do fillosh te besh edhe spam te komuniteti katolik do shohesh moderatoret e Komunitetit Katolik qe do ti fshijne mesazhet e tua. Nqs fillon te besh postime me ofendime, kritika te kota ne nenforumin "Ceshtja Kombetare" do vesh re qe edhe aty do te fshihen postimet, etj etj. Pastaj cdo besh? Do hapesh nje sondazh "Ti heqim moderatoret apo jo?" dhe mendon se do ta fishkelleje njeri?
    Epo thjesht e provova se sa mbrohet fjala e lire , por nuk eshte faji im se eshte mbushur forumi shqiptar me njerez qe terhiqen nga kapreshi dhe rrin indifernt ndaj ketyre ndodhive qe vetem ne kohe te komunizmit ishin normale.Por edhe perkrahesit e ketij islamokomunisti po bejn cmos qe te heshtet perball ketij fenomeni
    Revolution 1848

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    une votova gabimisht dmth pro

mirpo jam kunder nuk kam ndonje vrejtje per ket moderator

Je i madh...

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Epo thjesht e provova se sa mbrohet fjala e lire , por nuk eshte faji im se eshte mbushur forumi shqiptar me njerez qe terhiqen nga kapreshi dhe rrin indifernt ndaj ketyre ndodhive qe vetem ne kohe te komunizmit ishin normale.Por edhe perkrahesit e ketij islamokomunisti po bejn cmos qe te heshtet perball ketij fenomeni
    Ik o kal i drunjte se ty duhet varur kapreshi,

sa gjynof qe nuk vrapon me te 4-tra do te fitoje ne Olimpiade.

Ti je nga ata parazitet qe gjate gjithe kohes merren me gjera te kota e nuk punojne e ta qojne perpara Shqiperine.

E si me thua ne profilin tend 2/3 e kohes kembekryq ne forumshqiptar, ik o parazit shko puno se familja jote varet prej teje e mos te flasim per Shqiperine se ti ske kapacitet per me shume!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Pėr shumė ēėshtje nuk pajtohem me Smth. Poetic, por mendoj se tek forumi mysliman po bėn njė punė tė mirė. Nuk ka pse tė hyjnė jo-myslimanėt atje dhe tė shajnė. Keni parė ndonjėrin tė hyjė tek forumi ortodoks dhe tė shajė?

Xp Maska e Vista
    Anėtarėsuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Pėr shumė ēėshtje nuk pajtohem me Smth. Poetic, por mendoj se tek forumi mysliman po bėn njė punė tė mirė. Nuk ka pse tė hyjnė jo-myslimanėt atje dhe tė shajnė. Keni parė ndonjėrin tė hyjė tek forumi ortodoks dhe tė shajė?
    Pajtohem me ty,

Respekte me te vertete i cmoj jashtezakonisht shume njerezit e drejte dhe te sinqerte sic jeni ju BATO ,

Ju pershendes

Fale Zotit ende ka njerez qe e thone te verteten sepse sikur bota do te mbeste ne tipat si EuroStar1 do te shkaterrohej bota

........................
    Revolution 1848

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •