malsor, nuk ben mire qe ofendon nje femer ne ate menyre.
Pro
Kunder
malsor, nuk ben mire qe ofendon nje femer ne ate menyre.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Prandaj perparon injoranca ne bote, se ata qe jan kundra injorances rrin indiferent,keshtu sic po ndodh edhe ne kete sontazh anti-injoranc
Revolution 1848
LoL...
Eurostari duhet ta kishte be sondazhin publik...
Jane tu votu me nga 2-3 nicks... lol
Deri tani 5 veta kane marre pjese ne diskutim nderkohe qe jane be 18 vota.
Une votova pro .... por jo per Smth_Poetic, por per bllokimin total te EuroStar1.
Propozoj qe ky person me kete nick, te bllokohet deri ne vitin 3012.
Smth_Poetic, komplimente. Mos e lejo EuroStarin qe te hape tema te ketilla, fshija temen dhe bllokoja acountin.
Pershendetje !
Ndrysho Firmėn
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kinney : 09-05-2010 mė 17:24
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Sondazhi me duket ok !
33% krishter
66% musliman
Mund ti verifikoni edhe tek sondazhet e tjera![]()
Une per veten time jam musliman dhe asnje postim te vetem nuk kam bere tek nenforumi islam,jo pse nuk me takon te postoj,mirepo ndoshta nuk njohuri aq te madhe per islamin sa kane antaret tjere dhe aty eshte shkaku,kam disa postime vetem tek toleranca fetare.E keta qe sjane musliman skane qka hyjne aty fare,perveq nese qellimi i tyre eshte per perlyerje temash dhe fyerjesh personale.
Kjo duhet te ndodh me te gjitha nenforumet tjera qe perlyhen ose nuk respektohen me poastime kote.Nese mendoni qe e kane te lehte smodat ,adminat dhe moderatoret atehere vetem per nje cast vendoseni veten ne vend te tyre.Ne si antare te thjeshte nuk mund ta durojme njeri- tjetrin per disa caste, e lere me te durohen fyerjet,ofendimet nga qindra ose me shume antareve,ku duhet ta mirmbash ate nenforum.
Krijoni Kontakt