i nderuar sa i perket cimes te tregova ska nevoj me sgjat ma shum poashtu edhe rasti i hogjes se marines une e perkrahi ket hogj nuk me intereson qka shpif ti dhe shoket e tu se po ti kishte ber keto vepra ai hogj sot ose do kalbej ne dhe ose do jeteonte prapa grilav por ne gjithmon jemi njerz te lig qe te miren ja kthejm me te keqe keshtu kemi vepru gjithmon ndaj vellezerve tan dhe per ket arsyje jemi metur poulli ma i prapambetur ne evrop ku edhe sot ne shekullin 21 nuk jemi te aft te formojm nje shtet te fort sepse mundohemi me henger njeri tjetrinPostuar më parë nga _MALSORI_
[QUOTE
mediat kan than qe kullat binjake dhe shum sulme neper bot i kan kryer muslimanet mirpo sot per fat te mir faktet po flasin ndyshee di qe prokuroria do jape arsyet e maltretimit te cimes por nuk e di nese e lexove cka tha gimce..gimce e pohoi se '' Popo e qanë by.then e qanë mediat janë dhe shkruajnë për këtë gjë, mos harro se nuk është trimnia vetem në internet, e pe se çfarë i ndodhi Cimës '' nuk e di nese i ke ndjekur shkrimet e trimave ketu qe tregonin trimerine se si e maltretuan nje plak..sinqerisht ju them se jeni per tju meshiruar....
para disa dite ne nje gazet lexova disa statistika te sulmeve qe kan ber muslimanet ne evrop dhe amerik mirpo sot nuk munda ti gjej qe ti tregoj edhe ty mirpo aty pash se terrorizmi islamik ishte i fundit nen 4 %
nese gimce ka pohu une nuk kam koment per ket ti pyte ate mirpo une te thash se deri me tani nuk ka te arrestuar dhe asnj ligj i drejt ne bot nuk guxon te gjykoj pa fakte
natyrisht qe jemi per tu meshiruar nga zoti sepse jemi njerz jemi krijesa te dobta qe pa meshiren dhe ndihmen e zotit nuk kemi mundsi te mbijetojm andaj ne si musliman me dhejtra her ne dit kerkojm meshiren dhe ndihmen e zotit
.sa per njohurite per islamin nuk ka nevoje te rrahi gjoksin sa di...jam lindur e rritur ne malsi ne nje shtepi me identitet kombetar shqiptar dhe me besim islam...por nuk i perkas radikalitetit qe shprehin shume islamike ketu dhe cdo gje e shoh me sy te qarte jo me syte e mbuluar nga percja apo fanatizmi islamik..
une nuk te thash qe nuk je musliman por te thash qe di shum pak per islamin sepse nje njeri qe di pak per islamin nuk do na quante arab vetem e vetem qe jemi musliman dhe qe mbajm shami
natyrisht qe ti nuk je si ne por as ne nuk jemi si ti sepse mu nuk me pengon veshja e nje njeriu nuk me pengon kisha kryqi gjamia shamia etj etj ndersa ty te pengojn keto gjera une e urrej komunizmin ndersa ti e pelqen sepse ke deshir ti dirigjosh njerzit dhe tu ndalosh edhe veshjen
nuk e di qka te them ketu ti na thu qe jemi radikal por une nuk e di pse jam radikal ndoshta pse kam deshir qe te gjith njerzit te jetojn dhe te jen te lir dhe te barabart dhe jo te diskriminuar per shkak te ngjyres fes kombit veshjessado te beheni radikale dhe te maltretoni pleq anekend kosoves ju kurre nuk do arrini te impononi gje ne shoqerine shqiptare..nje gje e beni me siguri..rrihni pleq dhe shfrytezoni femra..tjeter gje nuk do keni mundesi te beni..se kemi nje popull teper fisnik...qe nuk do e manipuloni dot
nuk e di sa pleq dhe femra i pasna dhunu mirpo sipas teje sqenkam i paster por qenkam dhunus
une nuk jam qe i imponoj dikuj veshjen ashtu siq impononi ju dhe sjam i interesuar te manipuloj me asnje njeri ashtu siq keni deshir te manipuloni ju dhe tju ndaloni shkollimin dhe shamin une skam fuqi qe nje femiju pershkak te shamis tja mohoj te drejten e shkollimit
Krijoni Kontakt