Close
Faqja 26 prej 26 FillimFillim ... 16242526
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 256 prej 256
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    [QUOTE=injejti;2714156]
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Krahaso vet dhe mund ta konstatojsh se jeni disktiminues ndaj femres, pse nuk ka femra ne protesten ejuaj?

po keta jan edhe musliman , 98%
    Jo, ata janë sekt islam qe asnjë flamur nuk e njohin perveq atë te arabisë dhe simboleve yll dhe gjysemhënë. Pse nuk e kan asnjë flamur simbol kombëtar? Sepse nuk janë shqiptar as nuk simbolizojnë Shqiptarinë por arabinë e kepurdhave. Thjesht një sekt islam qe nuk e don populli dhe ekstremizem i verbuar dhe diskriminim ndaj femre. Shikoje vet se asnjë femer nuk është në mesin e atyre protestueve!! Asnjë flamur dhe asgjë shqiptare.

Kjo është protestë shqiptare:
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    O ton mire zemrat ju kane erresuar por dhe syte.Plasi syte mire dhe shikoje femrat ne miting.Femrat muslimane jane rigjeneruese te jetes njerzore kurse murgeshat katolike jane shterpzuese te jetes njerzore.Ky eshte diskriminim dhe humbja e dinjitetit te nje femre duke i hequr asaj te drejten te behet nene.Ka krim me te madh,Kur Maria e Jezusit ishte Nena me e madhe ne bote kurse sot qindra e mijera femra katolike u hiqet e drejta per te qene Nene vetem pse shpikja katolike ua damkos kete te drejte sublime.Po Zoti nuk e do ate njeri qe sdo femijet.Po Zoti nuk ka meshire per ate njeri qe smeshiron veten e tij.

Po cfare femrash jane murgeshat kur ato se kane provuar kurre ndjenjen e te qenurit Nene.

Cdo dashuri eshte e pasigurte pervec Dashurise se Nenes, ajo eshte dashuri e perjetshme.Lavdi femrave muslimane,Nenave te bijve me te mire te kesaj toke.Zoti u lehtesofte sprovat dhe i befte prej banoreve te xhenetit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 14-05-2010 më 04:35
    "Shoku Mjekesise"

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    O ton mire zemrat ju kane erresuar por dhe syte.Plasi syte mire dhe shikoje femrat ne miting.Femrat muslimane jane rigjeneruese te jetes njerzore kurse murgeshat katolike jane shterpzuese te jetes njerzore.Ky eshte diskriminim dhe humbja e dinjitetit te nje femre duke i hequr asaj te drejten te behet nene.Ka krim me te madh,Kur Maria e Jezusit ishte Nena me e madhe ne bote kurse sot qindra e mijera femra katolike u hiqet e drejta per te qene Nene vetem pse shpikja katolike ua damkos kete te drejte sublime.Po Zoti nuk e do ate njeri qe sdo femijet.Po Zoti nuk ka meshire per ate njeri qe smeshiron veten e tij.

Po cfare femrash jane murgeshat kur ato se kane provuar kurre ndjenjen e te qenurit Nene.

Cdo dashuri eshte e pasigurte pervec Dashurise se Nenes, ajo eshte dashuri e perjetshme.Lavdi femrave muslimane,Nenave te bijve me te mire te kesaj toke.Zoti u lehtesofte sprovat dhe i befte prej banoreve te xhenetit.
    O shoq. lej ti pollavrat "motrat apo murgeshat" dhe ato foto te papes duke shpifur por pergjigju se pse nuk ka femer ne protestë as pse nuk ka flamur ne protestë?

Pse protestoni ndaj "disktriminimit" te femres, ndersa ju vet disktriminoni femern?

Ku është femra ne kete protestë? Nuk është disktriminim ndaj femer ky?

Sidoqoftë, ne nuk jemi ata qe i japim vulen kesaj qe po debatohet, por unë dhe ti si edhe te tjerët japim mendimin, ndersa te tjerët - lexuesit e lexojnë dhe e vlersojnë.

Por kjo qe ju perfaqsoni nuk eshte shqiptare-muslimane. Kjo eshte sekt islam ekstrem qe populli shqiptar nuk e perkrahë.

Ja psh ne kete protestë, asnjë femer! Nuk u duket ky një disktriminim ndaj femres te dashur lexues/e?

Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Foto nga protesta per vajzen e ndaluar ne shkolle
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 14-05-2010 më 04:54
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593

Ku jane femrat ketu?Ktu ka diskriminim.
    Mos ngatarro festen e pavarsise me festat e katolikeve o toni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 14-05-2010 më 05:15
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Ja ku jane femrat protestuese

"Shoku Mjekesise"

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Keshtu shpetohet shoqeria nga vraferia e papunesia.............Para ne proteste per shamia!
    Mire eshte te kerkohen te drejtat, por ju thash qe nje grue nuk e kishin lejuar te hyj ne xhami pa shami.Po te drejtat e kesaj kush i mbron?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 26 prej 26 FillimFillim ... 16242526

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •