Close

Rezultati i Sondazhit: A jemi ne shqiptaret nje popull diskriminues?

Votues
43. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

30 69.77%
  • Jo

13 30.23%
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Une jam "racist" (me aq sa mund te permbledhe kjo fjale idete diskriminuese qe mund te kem mbi ceshtje te ndryshme).

Bindjet qe kam qendrojne mbi arsyetime te ndryshme, mbi ceshtje te ndryshme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Çdo popull eshte racist.

Nuk mendoj se ne Shqiptaret jemi me racist se gjermont, italiant dhe grekt. Popuj me racist e fashist sme kan zene syt.
    Un me shum do kisha thene qe jemi popull qe me shum dojm te huajt se veten, e poshtriojm veten pa na poshtruar kush.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Un me shum do kisha thene qe jemi popull qe me shum dojm te huajt se veten, e poshtriojm veten pa na poshtruar kush.
    Si njerez i japim shume te tjerve mbase ti kete quan qe i duam me shume se vetja?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ne sjemi racist por jemi kanibalis,,,

fshine po deshet

Ata qe jemi ishim e do mbesim.Ia marim inati kalit e i biem somarit . Vllau ma i zi se shkau si gjithmon
    ahahaha
    Ariut ja kish ngren ujku zogjt e thoshte nga frika KINGJUZI kingjuzi.Une te pakten kerkoi falje.
    Nuk akuzoi tjert
    Tek ne vdiq besa
    vdiqem si popull,andaj pse diskutoni....kush jemi kure nuk jemi.

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    O tironcja ngavash o rrush mos u nxeh. 90% e shqiptareve se dine se c'domethene racista dhe deskriminues, eshte thjesht injorance mendoj une.
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po jo mer kush nxehet amon as nuk ja vle fare...ke shume te drejt injoranca esht shume shume me e madhe se sa mendojm nuk kemi ca me i bo...
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    A jemi ne shqiptarët një popull diskriminues dhe rracist?!
    Une mendoj qe jo ,po te ishim ne shqiptaret diskriminues ndaj te tjereve ,do i kishim punet me mire se qe i kemi ,pra do kishim me shume territor dhe hapsire ,pikrisht mungesa e duhur e keti fakti , pra teritorrit dhe hapsires na bene neve qe te jemi te diskriminuar e kurrsesi diskriminus...

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Une mendoj qe jo ,po te ishim ne shqiptaret diskriminues ndaj te tjereve ,do i kishim punet me mire se qe i kemi ,pra do kishim me shume territor dhe hapsire ,pikrisht mungesa e duhur e keti fakti , pra teritorrit dhe hapsires na bene neve qe te jemi te diskriminuar e kurrsesi diskriminus...
    diskriminimet nuk behen vetem ndaj te huajve.
    diskriminimet behen edhe brenda shqiptareve. ky eshte problemi kryesore them une.

nuk eshte se na mbyten emigrantet neper shqiperi e kosove qe te fillojme te bejme diskriminime te tilla...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

S'a jane shqipetaret patriot ,nacionaliste, ekonomik.

Anetare te nderuare , me qellim e hapa kete teme qe te bisedojme bashkerishte dhe te matim pulsin e shqipetareve ne pergjithesi. Prodhime vendore do ta quajme c'do gje qe prodhohet nga shqipetaret ,duke e perfshije Shqiperine ,Kosoven , shqipetaret ne Iliride , dhe gjithe shqipetaret ane amban ku jetojne .

S'a jemi patriot apo nacionaliste ekonomik kurre blejme apo shesim prodhimet tona shqipetare (vendore ) dhe atyre te juaja , duke e marre per baze kualitetin cilesine e prodhimit .

Me nje fjale . A duhet ne shqipetaret te jemi me nacionaliste ne bashkepunim ,te sinqerte me njeri tjetrin ne bizneset tona ???

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    S'a jemi patriot apo nacionaliste ekonomik kurre blejme apo shesim prodhimet tona shqipetare (vendore ) dhe atyre te juaja , duke e marre per baze kualitetin cilesine e prodhimit .
    Mendoj se aspak.
    Ne Shqiperi gjen mallra nga ç'do pike e globit mjafton qe ato te jene te lira, per cilesine askush nuk pergjigjet, shqiptaret levizin me ore te tera per te gjetur produktin me te lire ne treg pa e çare koken se nga vjen dhe kush e ka prodhuar.
    Kjo eshte per shumicen e popullsise.
    Ne Shqiperi gjen edhe prodhime luksi dhe cilesore me çmime shume te shtrenjta te cilat blihen nga nje pjese shume e vogel e popullsise qe e ka mundesine ekonomike per ti blere (edhe kjo kategori nuk pyet per vendin prodhues mjafton qe malli te jete i cilesise se mire)
    Perfundimi (sipas meje sigurisht) ketu nuk ekziston patriotizmi ekonomik sepse ne te kundert Greqise do ti kishim bere "zbor".

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •