Close

Rezultati i Sondazhit: A jemi ne shqiptaret nje popull diskriminues?

Votues
43. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

30 69.77%
  • Jo

13 30.23%
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 51
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Anetare te nderuare , me qellim e hapa kete teme qe te bisedojme bashkerishte dhe te matim pulsin e shqipetareve ne pergjithesi. Prodhime vendore do ta quajme c'do gje qe prodhohet nga shqipetaret ,duke e perfshije Shqiperine ,Kosoven , shqipetaret ne Iliride , dhe gjithe shqipetaret ane amban ku jetojne .

S'a jemi patriot apo nacionaliste ekonomik kurre blejme apo shesim prodhimet tona shqipetare (vendore ) dhe atyre te juaja , duke e marre per baze kualitetin cilesine e prodhimit .

Me nje fjale . A duhet ne shqipetaret te jemi me nacionaliste ne bashkepunim ,te sinqerte me njeri tjetrin ne bizneset tona ???
    Patriotizmi tregetar;varet nga kualiteti e çmimi.Po mbi te gjitha varet nga tregetari o shitesi o prodhuesi i mallit....
    Nuk mund te besh nje bleres patriot kur ke tregetar te pandershem.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    shqiptaret,shqiptaret ,shqiptaret . dje ,sot e neser , nuk ishin, nuk jon e nuk do te jon kurre nacinalist ,jo vetem ne ekonomi e biznes po ne as nji lemi te jetes.
    Nji pjes nuk jon shjqiptar fare ,u mungo gjeneza shqiptare.
    Nji pjes e tyre jon te pa fuqishem
    Nji pjes nuk e kuptojn as si term e lere me rendsin e te qenurit nacionalist.
    NJi pjes as nuk duan po dhe thyejn themelet e nacionalizmit.
    Shqiptar dje
    shqiptar sot
    shqiptar neser
    Koha i ndrysho po prap shqiptar mbesin,te ndar ,te ndar, te ndar.!!!!
    Kurre dy shqiptar bashk... njejt nuk mendojn ,nuk duan te mendoj e aq me pak te veprojn .Kto qe i shkrova ishin fjalet e gjyshit tim te babas tim e te asaj qe po e shof vet ,ket do ta thot djali im nipi im ................e sternipi ister......................tim.................... ...Armiku me i madh i shqiptarit esht shqiptari kishte then me i madhi i me te mdhejve shqiptarë At gjergj fishta.. dikure si thenje se besoja dhe e urreja po dite e me teper po i besoi po del si e vertet e hidhur po si e vertet po.

E verteta po te thuhej nga te gjith nuk do kishte genjeshtar
    Po te mose kishte genjeshtar s'do kishte tradhtar
    te miren e te keqen ne sy tua themi tjerve do jemi tjer shqiptar dhe punet do i kishim me mbar............
    Jeta me ka mesuar se te vertetat edhe ateher kure jon te hidhura me arsytojn ,sepse gjithnji e flas te verteten,ca me kritikojn ca me shantazhojn po te verteten kure e flas smund t'ma tjetersojn.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    shqiptaret,shqiptaret ,shqiptaret . dje ,sot e neser , nuk ishin, nuk jon e nuk do te jon kurre nacinalist ,jo vetem ne ekonomi e biznes po ne as nji lemi te jetes.
    Nji pjes nuk jon shjqiptar fare ,u mungo gjeneza shqiptare.
    Nji pjes e tyre jon te pa fuqishem
    Nji pjes nuk e kuptojn as si term e lere me rendsin e te qenurit nacionalist.
    NJi pjes as nuk duan po dhe thyejn themelet e nacionalizmit.
    Shqiptar dje
    shqiptar sot
    shqiptar neser
    Koha i ndrysho po prap shqiptar mbesin,te ndar ,te ndar, te ndar.!!!!
    Kurre dy shqiptar bashk... njejt nuk mendojn ,nuk duan te mendoj e aq me pak te veprojn .Kto qe i shkrova ishin fjalet e gjyshit tim te babas tim e te asaj qe po e shof vet ,ket do ta thot djali im nipi im ................e sternipi ister......................tim.................... ...Armiku me i madh i shqiptarit esht shqiptari kishte then me i madhi i me te mdhejve shqiptarë At gjergj fishta.. dikure si thenje se besoja dhe e urreja po dite e me teper po i besoi po del si e vertet e hidhur po si e vertet po.

E verteta po te thuhej nga te gjith nuk do kishte genjeshtar
    Po te mose kishte genjeshtar s'do kishte tradhtar
    te miren e te keqen ne sy tua themi tjerve do jemi tjer shqiptar dhe punet do i kishim me mbar............
    Jeta me ka mesuar se te vertetat edhe ateher kure jon te hidhura me arsytojn ,sepse gjithnji e flas te verteten,ca me kritikojn ca me shantazhojn po te verteten kure e flas smund t'ma tjetersojn.

Pershendetje Ganimet !!

Pajtohem me ju plotesishte. Shqipetaret nuk kane asnje "grame "" nacionalizem ne shpyrtin e tyre . S'i ne politike ,gjithashtu edhe ne biznes jane me perparesi "dilinxhijte shqipetare duke i perjashtuare disa njeres te sinqerte,qe jane te detyruare ta luajne vallen ashtu si e duane dilinxhijte.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    sigurisht qe jena

nje pyetje a lejonei qe femit tuaj ose motrat te martohen me zezak?????????

edhe me thoni jemi racista a jo
    Partizoni

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    pash zotin ne po paragjykojme njoni-tjetrin per nga origjina e qytetit,a s'ju duket e tepert kjo???? pastaj persa i perket per rracizmin ndaj te tjereve kemi rracizem nda zezakeve edhe pse nuk jane te shumte ne numer,greket po qe po se e meritojne,romeve,gayt ,.Duke pare gjithe keto arrij ne nje konkluzion qe jemi popull rracist
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e dollar
    Anëtarësuar
    28-06-2010
    Postime
    80
    jom racist vetem kunder budallenjve te cdo ngjyre apo race, me te tjeret jo.
    nosce te ipsum...

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    Sa here qe shkoj ne Shqiperi ve re diskriminime ne shume aspekte te jetes.
    Edhe ketu tek "Forumi Shqiptar" mendoj se menyra e te menduarit diskriminuese mbizoteron mbi ate tolerante.
    Kam vene re menyra te menduarit diskriminuese per fshataret, per romet, per te zinjte, per homoseksualet. etj etj.
    Ketu kam hasur ne mendime te tejmbushura me urrejtje te pabaze.

Si mendoni? A jemi ne shqiptaret nje popull diskriminues (te pakten me shume se popujt e tjere perendimore)?

p.s. e di se nuk mund te futet nje popull i tere ne nje thes, por po flas per shumicen.

Po ja jemi qe jemi admiral na thuaj ti , vet si e mendon me ato qe ke shkruar me larte ?
    Se jo per gje por ti po flet per nje pjese te popullates qe ka jetuar jasht dhe qe kur kthehet atje behet rraciste e diskriminuse ,ne lidhje me ato qe the ti me siper . Po sdo isha kunder dhe te na ilustroje ndonje rast , gjithmone jemi qe jemi them une te shofim ku dhe si jemi te tille .
    Tani jo per gje se per fshataret skam gje , skam lidhje me to dhe as behem rraciste e as diskriminuse sa u perket atyre pervecse se jane puntore e u bie bretku ne pune nga mengjesi ne darke , ama sa per ata te tjeret vallaj ska pune rracizmi po ja ti shife dhe shprehu vet te te vij ndonje zezak ose gabel ose ndonje homo te te bej ndonje skene ose ta shofesh qe ai ka dicka me shume se ti , do thoja me shume te lind xhelozia si fillim e cila me vone kthehet ne inat e urrejtje ndaj nje pjese te caktuar te popullates sesa rracizem , sepse me rracizem ke deshir ti zhdukesh tja besh si hitleri hebrenjve ,e njejta gje qe ndodh me cdo nje nga ne qe jetojme ne perendim , mendon ti se nje vendasi ne shtetin qe jetojme i pelqen e eshte dakort qe nje i huaj qe sapo ka ardhur ka nje vile nje makine dhe para me shume se ai qe ka punuar nje jete ne ate vend e jeton ne nje lagje ku te vjen buburreci te thot hi , ckemi , si je ?
    Njeriu dhe nese behet rracist e diskriminus ,e ben jeta jo se ne jemi nje popull i tille .
    Pastaj sa per forum , un shof qe disa kan probleme me kto qe thua ti se shumica vallaj flasin e shprehen te lire dhe e kan lirin sa gjer e gjate , ama cave qe u ha ,e ju has sharra ne gozhde nxjerrin teorin qe njeri eshte i nenes e tjetri i njerkes , besoj me kupton
    Ue sa shume qe kam shkrujt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une snjoh ndonje shqipe tolerant
    JO SEKS PARA MARTESE

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po lexoja diku tjeter, lol.. nje artikull per ate Klodin e Shqiperise. I kishte cuar leter Salise, ku i tregonte fije e per pe, diskriminimin qe i behej atij dhe familjes se tij, qe kur deklaroi qe ishte gay. Familja po vuan per buken e gojes, ai e ka pisk punen...

ja kaq, ska nevoje me per shume. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ati ja ka fajn prapanica :P
    Partizoni

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •