Close
Faqja 13 prej 102 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga kruja78 Lexo Postimin
    Ministri i tarnsportit Limaj eshte i akuzuar pa asgje te vertet ne kete telonovel te euleksit..

Po ja pse u bastise ministrija aj qe e drejton..
    1.Pak dite me pare u perurua Autostrada Morin Merdare pa lejen e europes
    Dhe pa te perfeshire asnje kompani Franceze ne te e para eshte kjo qka i brengos kermabon dhe kryprokurorin e eulezsit..

2.Heqja e antenave te telekomeve te serbis ne kosove dy dite me heret dhe nje dite me heret fjalosja e ministrit serb dhe limajt per antenat,, te nestremen u bastisen ministria aj qe e drejton kjo eshte e verteta..

Kermabo ishte gjithe here sikur bntleri kunder fsk,ashtu edhe kermabo kunder ish TMK-se kjo eshte e vertet,,dhe tani ky e tregon edhe me shume ftyren e vete se qfare qellimesh ka per kosoven dhe politikanet e luftes se kosoves..
    Kermabo si nuk u perfeshire ne kete tender as nje kompani franceze ne auto rruge,,po kompani amrikane dhe turek me qka ishte kunder interesave te francezve e siguret o njerzi.

Kermabo i ka hetuar edhe konsesionimin e ajroportit dhe e ka pare prej se largu se veshtire qe kompani franceze ta fitoj kete betej ,dhe pikrishte per kete e beri kete ministrit limaj dhe ministris aj qe e drejton...
    ku eshte kermabo dhe eulxsi si nuk vepron ne veri kur gjdo dite se qka bejen serbet ne veri po e dimi te gjithe..
    kermabo krimete e eulexsit ne kosve me drog,kontrabande me nafte ,raki,duhan e shume e shume te tjera dhe keto jane te gjitha pasojat qe ju drejtuan ministrit limaj, europ kudra plake o vllazni se bashku me shqipe folsat kletu ne kosove vetem e vetem te vijen ne pushtet po kote e kane,,,
    Po ju more degjusit e keti forumi a e dini se Ramushi me Ekrem lluken sot ,ekrmi po i qone ne ajre Antenat e Ipkos ne veri ,dhe kur te pyteni pse pse vetem si jave hjeku qafe keto limaj se bashku me arten,,,
    Po a e dini ju more njerzit e kosoves kushe eshte ETC ja eshte kompania me eforet ne serbi e Braqa kariqeve te cilet kane vepruar ne kosove para lufte kurse tani sote veprojen nen masken e ketyre te dyve ne kosove dhe kushe eshte prapa saj ketu,,Ekrem Lluka Ramushe Hardinaj,,, kerkoni edhe ne net dhe i gjeni a eshte keshtu apo jo..........
    a po te kullosin delet o kruja !!
    nuk behet fjale per pune qefesh te forumit ketu behet fjale per vepra kriminale krim e korrupsion dhe me plot prova!!

ketu nuk eshte pune qefi fatmjer limashi ka plaqkite ka prova shume,shume sa as kupa e hasa me shikun nuk mund ia mbulojn krimet se as ti me lapin e gimchen nuk po thoni gje veq po silleni rreth dardhes !!

sillunu silluni!!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    ase adhuruesit ase kundershtaret e limes dhe taborrit sylo-kloseviset nuk kan cfare i bejen, ase mune tju ndihemojen ase muned ti dametojen. Ne se jan mbush haram deri ne fyt ska gje qe i shpeton nga ndeshkimi . Bllaca sju duru me haramit, e nexorri, jau hodhi turpin bashek punetoreve dhe uredhenesve, ka vetem pune tashe me ligjin me drjetesin, ia beni si burr
    Tjeret duhet te mesojen nga Bllaca, o te gjunjezohen para drejtesis , o ta mbajen kryet me harrena tane jeten te damekos.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    shkiet e pjella e shkive jon gzu qe u bastisen clirimtarte dhe patriotet e vertet shqiptare,po mos haroni shkie e ju perzierje ksovaretukeslave qe me i fort se shqipatri nuk eshte askush e kush i msjel qlirimtaret e formuesit e shtetit te dyte shqiptare dije qe nesermen ka me kris prap lufta, e ne rast se kerset prap lufta ma ska falje per racen bastarde turkoslavokosovare

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    shkiet e pjella e shkive jon gzu qe u bastisen clirimtarte dhe patriotet e vertet shqiptare,po mos haroni shkie e ju perzierje ksovaretukeslave qe me i fort se shqipatri nuk eshte askush e kush i msjel qlirimtaret e formuesit e shtetit te dyte shqiptare dije qe nesermen ka me kris prap lufta, e ne rast se kerset prap lufta ma ska falje per racen bastarde turkoslavokosovare

daja shneq parullat e psudopadriotizmit u kane shkuar per lesh kali tash me!!
    eshte e qarte se ju keni qen sajesa te kllonuara mashtruesish dhe hajdutesh me shqiptarizmin,shtetformimin nuk keni lidhje kjo po duket shume kthjellet!!

Vreeswijk: Ky është fillimi i hetimit të korrupsionit

Nga Express më 30.04.2010 në ora 19:51
    “Kjo është ajo që do ta quaja fillimi i shtrëngimit të muskujve të prokurorisë”, thotë ushtruesi i detyrës së kryeprokurorit të EULEX-it, Johannes Van Vreeswijk, duke komentuar hetimet e EULEX-it në Ministrinë e Transportit.

RADIO EVROPA E LIRË: Zoti Vreeswijk, EULEX-i, dy ditë më parë, ka filluar një operacion, duke bastisur Ministrinë e Transportit, sikurse edhe banesat private të personave në ministri. Ku kanë arritur hetimet?
    VREESWIJK: Ne kemi konfiskuar materiale kompjuterike dhe dokumente për hetime të mëtejme dhe material tjetër relevant për hetime. Parimisht, është mbledhje evidencash potenciale dhe kështu për ta çuar rastin përpara.

REL: A do të bëhen arrestime?
    VREESWIJK: Jo tani. Dua të sqaroj, thënë kushtimit, ndonjë keqkuptim te ligjit, që disa njerëz mund ta kenë. Fillimi i hetimeve, përfshirë edhe bastisjen e Ministrisë në këtë rast, nuk çon menjëherë te ndonjë i dyshuar. Shumica e rasteve të mëdha përfundojnë me arrestime në fund ose në fillim të hetimeve.
    Nuk mund të spekuloj, apo parashikoj ndonjë arrestim në këtë fazë. Hetimi ka të bëjë me rastin, jo me personat. Atë, që do dalë si rezultat nga kjo, do ta dimë më vonë dhe sapo ta marrim vesh, do t’jua komunikojmë.

REL: A nënkupton kjo se tash për tash nuk keni të dyshuar?
    VREESWIJK: Ne po hetojmë korrupsionin, krimin e organizuar dhe, në këtë qasje, ne po kontrollojmë të gjitha informacionet relevante, nga niveli i rastit, në nivelin individual.

REL: A keni përpiluar aktakuzë?
    VREESWIJK: Ju po shkoni shumë larg. Në sistemin legal të Kosovës, aktakuza është faza e fundit e procedurës për prokurorinë. Fillon me hetime mbi krimin, pastaj me vendimin, në këtë rast bastisje, pastaj kontrollojmë dhe mbledhim të dhëna dhe nga evidenca ne do të ngremë, nëse ka nevojë, aktakuzë, që zakonisht bëhet më vonë, kur rasti është gati të shkojë në gjykatë.
    Aktakuza është faza e fundit e aktiviteteve të prokurorëve. Ajo që po bëjmë është vendimi mbi hetimet, që është ekstrakt i një aktakuze potenciale; parimisht është një akuzë mbi të cilën dikush dyshohet dhe hetimet e vërteta do të tregojnë nëse ka dyshime te bazuara ose jo.

REL: Në rastin e hetimeve në Ministrinë e Transportit, a e dini se sa para janë keqpërdorur apo vjedhur?
    VREESWIJK: Kemi të bëjmë me miliona.

REL: Ky operacion për ta luftuar korrupsionin, a do të vazhdojë? Apo, kjo është e tëra tash për tash?
    VREESWIJK: Definitivisht po. Dua t’i referohem një deklarate të lëshuar nga shefi i EULEX-it, Iv de Kermabon, e citoj: Kjo tregon përkushtimin tonë për ta luftuar krimin e organizuar dhe korrupsionin. Kjo është ajo që do ta quaja fillimi i shtrëngimit të muskujve të prokurorisë.

REL: A do të përfshihen edhe ministritë tjera?
    VREESWIJK: Nuk mund ta parashikoj dhe ju e kuptoni këtë. Po, ne po hetojmë disa gjëra në nivel të ministrive.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga kruja78 Lexo Postimin
    Ministri i tarnsportit Limaj eshte i akuzuar pa asgje te vertet ne kete telonovel te euleksit..

Po ja pse u bastise ministrija aj qe e drejton..
    1.Pak dite me pare u perurua Autostrada Morin Merdare pa lejen e europes
    Dhe pa te perfeshire asnje kompani Franceze ne te e para eshte kjo qka i brengos kermabon dhe kryprokurorin e eulezsit..

2.Heqja e antenave te telekomeve te serbis ne kosove dy dite me heret dhe nje dite me heret fjalosja e ministrit serb dhe limajt per antenat,, te nestremen u bastisen ministria aj qe e drejton kjo eshte e verteta..

.
    ---------------------------------------------------------------------------
    Logjika e shikut eshte kjo,ketu eshte fjala per hajni dhjetra milion te qytetarve te Kosoves (shqiptareve) e aty eshte edhe autostrada malishev-prokuple.
    Po ky hajn qe shpetoi nga Haga duke qare dhe duke bere be ne krye te LDK me pas pak dinitet e vret veten e lere me doreheqje..fare e ndyte hajnash,..

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    o Veli, ke than do fjale te verteta, po hajnave dhe kriminelave nuk ua ni per ftyre e nere.
    Jan te pa ngopun, krimineli ashet ahram kam e kry, vllau hashimit su hetu per 1 thes me marka! mjer populli kush na udheheq, i shikon ato hienat gjakepisa ne Tirane do gjinusho-ramo-dokle-milo-majko, ato nai imponuan kete naraf byqym lufetaro hajana, AMERIKA me NATON na shpetuan nga shkau por na lan nen thundren e fares shkaut kuqalosho envero-fadilisto-titiste!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Se kemi qeveri hajdute kete e kam ditur qe nga fillimi,por nuk kam kuptua si eshte e mundur qe qytetar te rendom u kan besua dhe kan votua per ta.
    Ka informacione qe fatmir limaj te ket then ne nje mbledhje te qeveris ku tensioni ishte pervlues se nese denohem une duhet te denohet e ter qeveria sepse vetem une nuk jam hajn.
    Sipas hashim katravelles thuhet se qenka marr vesh me shtetet e kuintit qe fatmirin ta largoj nga kosova diku ne perendim ne njeren nga ambasadat,por keto shtete perkunder marrveshjes kan tradhetu hashimin ne kete pik.
    Une nuk i gezohem faktit qe kemi qeveri kriminele,perkundrazi keta qakej aq dem i kan ber kosoves sa keto deme jan te pa riparushme.
    eshte mjerim qe kryetari i shtetit ka fut veshet ne lesh dhe sikur nuk po ndodh asgje,dhe sa per ironi tha se une nuk di asgje,paramendojeni kryetari i shtetit te mos ket dit asgje kurse une nje qytetar i thjeshte kam dit kaher se korrupcioni ne organet shtetrore ishte shtrir vertikalish dhe horizontalish qe me ardhjen e kesaj qeverie.
    Ministri i mjer bajram regjepi belbezoi para gazetarve se une nuk kam informata,paramendojeni vet se qfar mjerimi ministri i punve te mbrendeshme nuk din qe ju eshte bastis nje minister tjeter dhe si perfundim njeriu shtron nje pytje te thjesht.
    Po te na ndodh diqka rreth sigurimit apo ndonje fatkeqesie natyrore si do ta perballojm me keta njerz qe i kemi ne qeveri.
    Ajo qe mua me brengos akoma me shume eshte qe edhe ata qe pretendoin te vijn ne pushtet nuk jan hiq me te mire,prandaj e vetmja zgjidhje eshte te punohet ne bashkimin kombetar sepse ne nuk jemi ne gjendje te mbajm shtet,deri dje na plaqkiti shkau sot po na plaqkisin tanet nuk jetohet me keshtu.
    definitivisht fati i kosoves mvaret se si do te reagon populli dhe nga ky popull duhet te dalin njerz qe me te vertet e duan kete vend.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-08-2005
    Postime
    98
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Krasniqi lavdëron Limajn

Prishtinë, 30 Prill – Ministri i Transportit dhe Post-Telekomunikacionit në Qeverinë e Kosovës, Fatmir Limaj është ndër ministrat më të suksesshëm, ka thënë sot zëdhënësi Memli Krasniqi, përkundër hetimeve për korrupsion nisur ndaj Limajt nga misioni i BE-së.

“Ministri Limaj është ministër i Qeverisë së Republikës së Kosovës, ndër ministrat më të suksesshëm,” ka thënë Krasniqi.

Krasniqi ka mohuar ankesat e mjeteve të informimit në Kosovë, të cilat pohuan se ministri Limaj po i anashkalon ato, pas aksioneve hetimore të EULEX-it në ndërtesën e ministrisë, pronave familjare të Limajt dhe tre kompanive që kanë marrë punë / tendere nga kjo ministri. /koha/

Njeri qe e paska lavdru, kush eshte ky far Krasniqi, zedhens i qeverise Thaqi? Qka mendove ti se ai do te tregon te verteten qe Limaj ka vjedh a? Qe ka vjedh Limaj dhe Thaqi ketu nuk ka fjale pasuria e tyre te tregon vet, pse a me rroge te Kosoves Thaqi ka nis tre million Euro shtepi a? Kallxom sa e kan rrogen Thaqi e Limja qe kan mund me ba gjithe ate pasuri.

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    po punove ne te mire te kosoves pa pyetur unmikun apo eulexin ateher do te vriteshsh si moni e gjeladini te vetvendosjes (te vrar ne protesten e vetvendosjes nga polickriminelet e rumanis e te perkrahur edhe nga te tjeret),cili nga polikanet shqiptar kerkoi deri sot drejtsi per te vraret asnjeri,pse,sepse asnjeri nga politikanet tane nuk don ti acaroj mardhenjet me unmikun por ne vend te kesaj dikush duhet te arrestohet dhe ai dikushi eshte albini.tani si duket i ka ardh koha te sakrifikohet fatmiri nga politika shqiptare sepsei i beri apo deshti ti bej disa pune te mira per kosoven dhe ne te njejten kohe deshi ti lej disa te fort pa disa burime ku vidheshun parat siq jan ptk-ja ,aeroporti,keku dhe keto deshi ti shiste pa lejen e nderkomtarve dhe hajnave te politikes ton qe nuk munden te pajtohen me faktin se nuk do te munden te vjedhin ma ne keto ndermarrje te cilat si duket sot i kan parat me te mdha ne kosov,dhe qka ndodh dikush duhet te akuzohet e ku ka me te pershtashem se fatmir lima ministi me puntor i kosoves se pasluftes.nuk po mund te mesohemi me faktin se kosova do te behet me autostrad,me rrug te reja pa balt,por deshirojn ta shohin kosoven ne balt e ne terr,me te vetmen mundsi qe at te vjedhin per vete.mos te ngutemi te japim vlersime per fajsin apo pafajsin e askujt para kohe.per qdo deshtim te eulexave duhet te gjindet nje shqiptar te flijohet,kan filluar me albinin,fatmirin.....kush eshte ne radh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367

Riaktivizohet konflikti :Thaqi –Limaj

Ky konflik qe është riaktivizuar tash me vetëm nje fjali të cituar nga Limaj

,,edhe ministrit tjera nuk kan punuar më ndryshe ,,

Gjithmon ka ekzistuar nje konflik I brendshem mes këtyre dy figuarave mirpo ne opinjon nuk është vërejtur , ose është vrejtur shumë pak.
    Kjo është vërjtur vetem me daten 30 nëntor 2005 kur Limaj kishte ardhur përkohsisht ne Kosove .

Me 30.11.2005 ishte aktivizuar se ne sa pjes me e ndra ,, FONDIN LIMAJ ,, I cili ishte nje fond I themeluar për tri destinacione .

- pagesa avokatve ne Hag
    - pagesa per vrasjen e deshmitarve Kosove
    - ndarja e fondit qka kishte mbetyr qe ishin miljona.

Tash si duket do te kete telashe te mëdha Thaqi se do te përballet me thyerje te mëdha brenda partis dhe do ta ket veshtir qe ti mbroj tri figura me kyqe te PDK
    1.Azem Sylen
    2.Xhavit Halitin
    3.Fatmri Limajn

Me te tret do te ket telashe te theksuara brenda pak ditesh kur dihet se Limaj do te jete personi I cili pas ngritjes se akuzeave per vjedhej do te perballet edhe me krime lufte siq jan edhe keta dy te tjeret qe do te perballen me krim te organizuar

Limaj do te shkoj kesaj radhe po jo vet po duket pa shefin e tij po bazohem ne qendrimin e tij ne intervisten e fundit para medjeve dhe qendrimi I tij ndaj thaqit

Faqja 13 prej 102 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •