Close
Faqja 39 prej 65 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 650
    i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    aulone..

thx per keto kujtimet e Veli Llakes..
    Jane shum interesante..

Thx dhe Bamatates qe na ka sjelle debatet ne Plenumet e PPSH-se..
    jan shum interesante..

Te kujtimet e Veliut mesojme se Veliu me shoke bejne pllane per te cliruar kosoven.. kuptonet ne Leter.. dhe keto pllane i di dhe Enveri me Mehmetnë dhe ja aprovojne..
    Mo ki merak i thot Enveri Veliut te ngratë se me Traktatnë e Varshaves i ujdis une e Mehmeti pipzat..
    Se si e qysh i ujdiste enveri pipzat u pa..
    Nejse..

Kurse te plenumet e Bamatates shohim se si cakenjte e Komitet qëndrorit duan ta shqyejne te ziun Veli..
    Cfar nuk i thone te mjerit gjeneral..

E pra e dinin antaret e Birose e te KQ-se qe Velua inë kish bërë pllane te medha ushtarako shperthyese per te qliruar Kosoven.. por aq u bën..
    E gozhdojne te ngratin e e bejne te flas me vehte..
    Nejse..

Po a kuptoni gje mo nga keto qe vet na i sollet..??

Brari i kuptojme i kuptojme, nuk e kemi marre dipllomen me leka sic eshte bere sot. Tani ishin ne leter apo ishin ne dvd te shkruara, ashtu behen punera o Brari, shkruhen njehere behet plan, shqyrtohet, dhe kur vjen koha e duhur vihen ne perdorim. Nuk behen me plane te tilla merr pushken e dell malit si ne kohen e luftes, sepse ishe ne nje kohe tjeter kur perseri vendimet i merrnin fuqite e mdha ashtu sic i marrin akoma sot. Ja psh, sa here ben gjera pa plane Berisha i shperthejne si Gerdeci!

Brari edhe njehere, c'do sistem ka problemet e tij, edhe ketu ne Amerike ne fillim u presekutuan ata qe kishin mendime komuniste, u behej gjyqi ashtu sic u behej gjyqi atyre qe kishin mendime perendimore ne vendin tone. Kjo nuk eshte shum e komplikuar Brari te mos kuptohet.

Tani me thuaj c'fare lidhje ka ai artikulli qe solle me lart me kete teme per Kosoven?
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    bammatat une jam nga ta njerez qe debatet dua t'i zhvilloje i qete e pa fyer askend.Ama po me fyeve pritem atehere....!Me pelqen menyra konstruktive e tolerante e te berit debat e Duaje Siveten.Do me pelqente shume qe historia e vendit tim te shkruhej ashtu sic ka ndodhur,pa ju hequr apo pa ju shtuar asgje.Nuk jam kurrsesi dakord qe historia te shkruhet si i do menderja malokut Sali Berisha,qe rri,rri e leshond ndonje pordhe per historine.Ndonjehere kerkon edhe te behet rishikimi i gjuhes zyrtare dhe ta flasim ate me ..mue...!Po jo mor zoteri une i quaj te papranueshme pordhet e atij hajvani dhe te ndonje tjeter legeni te politikes.Historine e gjithcka tjeter duhet ta bejen ata qe jane te specializuar per ato fusha.Nuk them per shkencetare si Beqir Meto..jo miku im.Une jam si ty,kam temperamentin tend,por me me shume maturi e pjekuri.Mua nuk me pelcet per enverin dhe gjithe ata qe i kiane sherbyer atij krimineli,as per saliun e as per ate hurin e gjate edvinin e kristaqit.Per ty me vjen keq qe je me i ri se une dhe ke akoma mikrobe nga e kaluara komuniste.Vertete mund te kesh perfituar nga ajo kohe ti dhe nje pakice,pa mendo per shumicen e shqiptarve.E di qe ti dhe nje pakice qytetaresh te mij qofte ne qytet apo ne fshat keni qene te privilegjuar nga pushteti komunist,por erdhi ai mengjez qe thoshte diktatori dhe ai vdiq e theu qafen.Por perseri nuk kemi shpetuar prej tij,sepse kane mbetur mbrapa persona si Saliu,edvini,djali i Tofik Dedes,djali i ish kryetares se Gjykates komuniste te Vlores a Isaraj ,pse jo edhe si ty tani njerez pa privilegje tani.Te kthehemi tek tema tani.

Nuk e di nese je qytetar i Vlores apo nga fshatrat,por une di te te them
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    se shume djem kosovar te cilet vinin ne vendin ame per te shpetuar nga genocidi swerb,enveri i dergonte ata drejt UDB-s ose i burgoste e torturonte ne burgjet e tij ,keto vrima krimesh komuniste.Njeri prej tyre ka banuar ne qytetin tone,punonte ne nje ndermarrje tregetare qe furnizonte fshatrat e quhej Bashkim.Mbasi ai kish krijuar edhe familje e nderkohe punonte shume mire e ishte njeri i mire,papritur e pakujtuar arrastohet si agjent i jugosllaveve dhe denohet me vdekje.Asnje faj nuk kish bere i varferi Ismat.Ishte njeri i mrekullueshem e i gjendur per njerzit.Por sa e sa te tjere kish si ai,te cilet i dorwezoheshin UDB-s ose e pesonin si Ismeti.
    Persa i perket luftes ne letra jane llafe.Cfare beri me to.Nje vrime ne uje.Per mendimin tim nuk eshte per tu zene ne goje fare.Kjo eshte trimeri mbas pilafit.Vetem nje gje nuk mund te mohohet,gazeta ose me mire kurva ZP dhe RTSH foli aso kohe.Po a e di kush na degjonte?Askush.Nqse Shqiperia do te ishte ndryshe bota do ta kish shpartalluar Jugosllavine.Davaja behet themi ne ne Vlore,ashtu sic eshte i zoti.Pra ato pallavra jane thene per kohet e mevoneshme,si tani,te ishin per konsum ne sherbim te tij e figures se tij.A e di qe ato shit libra me kujtime qe shkroi ishin me e shumta genjeshtra,shumica me te verteta te shtremberuara historike e personale.Une i kam hequr vize te gjitha ''veprave'' apo te mirave qe gjoja ka bere per vendin tone ai njeri delirant e kriminel i pashpirt.Shume kosovare jane mashtruar prej fendve qe leshonte ai ne eter,bile disa donkishoter jane shfaqur me brockullat e tyre edhe ne kete teme.
    Kalofsh mire!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Nestorp..

Cdo fjale e ke me vend ne kte shkrimin lart..

Mirpo un kam nje hall tjeter tani..

Sot bishat qe ti i njeh mire.. fillojne revolucionin tip vlor 97 ne tirane e kudo..

dua te di nga ju.. se a do mundet eltar ded shpetim gjika ta coje vloren te gjakoset ne tirane apo vlora kte radhe nuk e ha at k .oqe ulliri?

Pres komentin tend tek temat per kte ceshtje.

Prisja qe ti ta thoshje fjalen tende kto dite pikerisht sepse je i vetmi vlonjat ketu qe flet me zemer shqiptari te mire.

Pra nuk je soj kanibalesh.

E kjo ka rendesi per Vloren.

Sa me shum nestora si ty aq me zor e ka ed ruci tju bej causher..

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Brari i kuptojme i kuptojme, nuk e kemi marre dipllomen me leka sic eshte bere sot. Tani ishin ne leter apo ishin ne dvd te shkruara, ashtu behen punera o Brari, shkruhen njehere behet plan, shqyrtohet, dhe kur vjen koha e duhur vihen ne perdorim. Nuk behen me plane te tilla merr pushken e dell malit si ne kohen e luftes, sepse ishe ne nje kohe tjeter kur perseri vendimet i merrnin fuqite e mdha ashtu sic i marrin akoma sot. Ja psh, sa here ben gjera pa plane Berisha i shperthejne si Gerdeci!

Brari edhe njehere, c'do sistem ka problemet e tij, edhe ketu ne Amerike ne fillim u presekutuan ata qe kishin mendime komuniste, u behej gjyqi ashtu sic u behej gjyqi atyre qe kishin mendime perendimore ne vendin tone. Kjo nuk eshte shum e komplikuar Brari te mos kuptohet.

Tani me thuaj c'fare lidhje ka ai artikulli qe solle me lart me kete teme per Kosoven?
    AuLoNa ke sjellur nje material qe me to ja ke mbyllur gojen ketyre legenave qe i ka shkelur koha dhe i ka kaluar afati....
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Nestorp..

Cdo fjale e ke me vend ne kte shkrimin lart..

Mirpo un kam nje hall tjeter tani..

Sot bishat qe ti i njeh mire.. fillojne revolucionin tip vlor 97 ne tirane e kudo..

dua te di nga ju.. se a do mundet eltar ded shpetim gjika ta coje vloren te gjakoset ne tirane apo vlora kte radhe nuk e ha at k .oqe ulliri?

Pres komentin tend tek temat per kte ceshtje.

Prisja qe ti ta thoshje fjalen tende kto dite pikerisht sepse je i vetmi vlonjat ketu qe flet me zemer shqiptari te mire.

Pra nuk je soj kanibalesh.

E kjo ka rendesi per Vloren.

Sa me shum nestora si ty aq me zor e ka ed ruci tju bej causher..
    Brari po te them kaq,se si une ka dhjetramijra ne Vlore.Ne 1997 vlonjatet humben paret,humben shtepite,humben gjithcka,prandaj edhe u ngriten.Por edhe atehere kur berisha me halldupet qe e rrethonin beri gabime te pafaleshme.Po tani cfare humben vlonjatet?Pushtetin e Edvin rames!!Kujti plasi per te!Ne te semes te veje.Kurre nuk e besoje se vlonjatet do te shkojne mbas legenave te PS.Vetem militantet mundet.Por kesaj here maloku duhet tu thyeje brinjet atyreve qe do mundohen te dhunojne ligjin.Kesaj here G Rucit i duhen hedhur hekurat po beri thirrje si me 1997-n!Por mos kujto se sali Berisha nuk eshte legen.Gjersa ai mban si minister nje monster si F mediu,tregon se ai eshte i zhytur ne krime,nga Gerdeci e gjithandej.Por kesaj here opozita nuk ka te drejte.fajin ta kerkoje tek vetja ,tek komisioneret e saj.Ata i pret deshtimi dhe ne krye te PS-s mendoje se do te vije nanua perseri.Po presim se cdo te ndodh sot ne Tirane!

ENVERIZËM, POR I SHPËRNDARË

05/06/2010

Kim Mehmeti

Shqipëria shkon drejt Europës së bashkuar e ndarë në dysh dhe nëpërmjet dy rrugëve: rrugës nga është nisur “populli opozitar” dhe asaj nga është drejtuar “populli institucional”. Kosova ecën drejt Europës si tren me dy lokomotiva, e që e zvarrisin në drejtime të kundërta, duke rrezikuar kështu që të humbet ndonjë “vagon” i shtetit më të ri në botë: me lokomotivën që e drejtojnë ndërkombëtarët, e të cilët shohin çdo gjë negative që bëjnë pushtetarët vendas, por nuk e shohin ish-kryeministrin serb, Koshtunica, kur futet në Kosovë i armatosur, dhe me lokomotivën e drejtuar nga qeveritarët vendorë, të cilët sundojnë duke qenë të mbikëqyrur nga “kryesunduesit”. Shqiptarët e Maqedonisë ia kanë mësy Europës së Bashkuar të hipur në autobus, të cilit Gruevski ia ka shpuar të gjitha gomat, e për çka Ali Ahmeti e ka angazhuar gjithë potencialin partiak që edhe ashtu të prishur, atë autobus ta shtyjë e ta shpie deri në Bruksel. E ndërkohë, kryetari i PDSH-së është mbyllur në Tetovë dhe shikon sehir, vepron ashtu siç i ka hije atij të cilin, po nuk e bëre konduktor që t’i mbledh parat e udhëtarëve shqiptarë, ai nuk lodhet as për kahun e udhëtimit, as për fatin e udhëtarëve.

Pra shqiptarët, kudo që janë, drejtohen nga politikanë, të cilët thonë se kanë qëllim të njëjtë dhe ideal të përbashkët – vlerat perëndimore, por pa treguar se a i mbështesin veprimet e veta politike mbi ndonjë vlerë kombëtare, se a ka diçka të shenjtë shqiptare që ua kushtëzon shpejtësinë dhe kahun e udhëtimit drejtë botës pa kufij. Pra, bota shqiptare udhëhiqet nga politikanë që dinë të komunikojnë në gjuhën angleze me botën përtej maleve, por s’dinë si ta zhvillojnë bisedën politike me kundërshtarët e vet politikë që flasin shqip dhe janë shqiptarë. Me çka, ke përshtypjen se ata duan të na bindin se Europa pa kufij është e përbërë nga popuj dhe shtete të copëtuar brenda vetvetes në “të majtë” e “të djathtë”, se politikanët tanë presin që shqiptarinë ta “arnojë” Brukseli. Dhe duke besuar në gjëra të kota, politikanët e Tiranës ndihen krenarë kur qëndrimet e tyre i mbështet ndonjë figurë ndërkombëtare, e në ndërkohë shahen mes veti si arabaxhinj, ata të Prishtinës janë fjalëmbël ndaj “baballarëve” ndërkombëtarë, e mes veti sillen si ta kishin çliruar Kosovën nga njëri-tjetri e jo nga serbët dhe kuptohet, Ali Ahmeti dehet nga kënaqësia kur dëgjon lëvdata nga diplomatët e huaj, e i mbanë për armiq të përbetuar ata që i thonë se Gruevski do bëhet proshqiptar atëherë kur gici do bëhet qengj vetëm pse është mëkuar me qumësht deleje.

Shqipëria shkon drejt Europës së bashkuar me politikanë që u prishet nuri i fytyrës kur shohin njëri-tjetrin, e le më t’ia urojnë fitoren atij që i ka fituar zgjedhjet. Kosova ecën drejt Brukselit si nuse e re, e cila ka mbetur cullak ngaqë nuk e din cilin fustan të veshë: atë që ia kanë qëndisur ndërkombëtarët, e që i vjen i ngushtë, apo atë që ia kanë qepur vendorët e që ia lë shpinën shpaluar. Shqiptarët e Maqedonisë u janë përkushtuar proceseve euroatlantike po aq sa edhe Ali Ahmeti, i cili më shumë i ngjan Komisarit europian për anëtarësimin e Maqedonisë në BE, sesa një politikani lokal i cili, para se t’ia mësyjë Brukselit, do duhej shqiptarët e Maqedonisë t’i çonte deri tek institucionet shtetërore në Shkup. Pra, në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni, politikanët shqiptarë janë të armiqësuar mes veti, ata dinë si komunikohet me të djathtë e të majtë të ardhur nga Europa, por ende nuk e kanë mësuar gjuhën politike për të komunikuar mes veti. Dhe jo vetëm kaq, por ata i mbajnë për miq gjithë të huajt që vijnë të ndërmjetësojnë, e i mbajnë për armiq të përbetuar të gjithë shqiptarët që u thonë se janë duke e përbuzur popullin e vet me ato sjellje. Me çka shpaloset një e vërtetë e madhe nga e cila vuajnë politikat shqiptare: ato janë fryt i mendësisë enveriste, mendësi e cila kundërshtarin politik do ta shikojë të “vrarë” politikisht. Dhe duke qenë shumica e politikanëve tanë “Envera të klonuar”, ata do kishin bërë të njëjtën që dikur bënte Enveri – do kishin asgjësuar “armiqtë” e shtetit, por nuk guxojnë ngaqë “perdet” janë të ngritura dhe do i shihte e tërë bota. Kështu del se ata nuk ndërtojnë demokraci pse atë e duan, se ata nuk sjellin ligje demokratike pse vlerësojnë lart të drejtat e qytetarëve, por pse ndiejnë nevojë të jenë të pëlqyer nga të huajt. Pra, ata mbase nuk do ishin edhe kaq “tolerantë” sa janë sot, sikur të mundeshin t’i “lëshonin” perdet e të vepronin ashtu siç di dhe siç ua thotë mendësia enveriste.

Të gjithë politikanët shqiptarë, nga të gjitha trojet e kësaj shqiptarie, i bën të ngjashëm vetëm grindja dhe urrejtja e ndërsjellë. Dhe sa më shumë ata angazhohen që të na çojnë drejt Europës së bashkuar, aq më e qartë bëhet se, nga të gjitha vlerat europerëndimore, ata njohin dhe respektojnë vetëm euron dhe dollarin. Me çka, këtij populli mbase nuk i mbetet asgjë tjetër përpos të mendojë të nxjerrë ndonjë përfitim për vetveten nga kjo grindje ndërpartiake. Andaj, mbase nuk është e tepërt nëse në Tiranë, Prishtinë e Shkup do fillonte promovimi i turizmit politik, ku të huajt do vinin të shihnin se si duken partitë tona që kanë anëtarë që bëjnë grevë urie për t’i hapur kutitë, se si çdo parti shqiptare ka artistët e saj, të shihnin si duket një popull i ndarë në “opozitarë” dhe “pushtetarë”, një popull që ka parti në çdo lagje, por ende ndihet si të ishte i sunduar nga Enveri. Pra, duhet të diskutohet mundësia e zhvillimit të turizmit politik nëpër trojet shqiptare, e ku të huajt do mund të shihnin sa lehtë ndërrohen ligjet, e sa vështirë ndryshon mendësia, të shihni si partitë e këtushme demokratike ia dalin të gjejnë anëtarë partiakë që do flijonin edhe jetën për liderin e tyre. Dhe mbase ky turizëm do ishte më frutdhënësi për t’i mbushur arkat e “Shqipërive” tona, veçanërisht nëse humbësi i zgjedhjeve të ardhshme parlamentare në Tiranë, do shkonte një hap më tej në protestat për transparencën e zgjedhjeve: nëse do i lidhte anëtarët e partisë së tij për shtyllat elektrike nëpër rrugët e Tiranës, apo nëse do i prangoste ata për duar rreth e qark kufijve të Shqipërisë. Me çka, flijimi për votën e lirë do ishte edhe më i denjë dhe më atraktiv për të ardhurit nga Perëndimi. Sa u përket kosovarëve, turizmin politik mbarëshqiptar ata do mund ta ndihmonin duke qëndruar me një këmbë përpara selisë së EULEX-it, sa herë që në Mitrovicë të hynte ndonjë zyrtar i paparalajmëruar nga Beogradi. E shqiptarët e Maqedonisë janë të vetmit që tani të gatshëm për këtë turizëm të llojit të veçantë: mjafton që Ali Ahmeti t’i qëndrojë besnik Gruevskit, e që të huaj të vijnë e të binden se qëndrueshmëria e sunduesve nuk varet vetëm nga forca e tyre, por mbi të gjitha nga besnikëria e vasalëve.

shqip

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Ky mendim dhe kjo analize e Kimit duket shume e sakte , megjithese do te shtoja qe nuk eshte tipar i Enverit apo enverizmit , por eshte tipar i primitivitetit te shoqerise . Te mos harrojme edhe sjelljen e Zogut me kundershtaret e vet reale politike .

Por sa thote Kimi , nuk ka lidhje me historine , por me realitetin e tanishem politik , qe do te thote se me te drejte Kimi pretendon zhvillmin e trojeve shqiptare mbi parime demokratike !

Ne kete artikull , nuk behet fjale te revizionohet , shtremberohet apo pergenjeshtrohet ajo qe ka ndodhur , por me te drejte behet thirrje reale , sic mendojne kudo shqiptaret , qe komunizmi si rryme , metode funksionimi , ne kushtet e ekonomise se tregut apo shoqerise kapitaliste , nuk mund te jete tjeter vecse fashizem , mungese lirie , mungese zhvillmi i vendit dhe mbi te gjitha fragmentizim e percarje reale e popullit , nderkohe qe ata qe drejtojne (te gjitha palet) ,jane nje hajdut i vetem kolektiv .
    Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 11-06-2010 më 19:05

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Griset në panair libri i Ramiz Alisë
    Premte, 11 Qrshor 2010 19:27
    Ekonomisti
    Mursel Halimi, një arsimtar i Gjeografisë dhe Historisë në një shkollë në Prishtinë, ka zbrazur mllefin mbi librin e Ramiz Alisë “Jeta Ime”, duke e grisur atë në mes të Panairit të Librit në Prishtinë.

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në Panairin e Librit në Prishtinë. Arsmitari i Gjeografisë dhe Histrosë, Mursel Halimi, është ndier i ofenduar që në Panairin e Librit në Prishtinë, ka hasur në librin “Jeta Ime” të Ramizë Alisë, pasuesit të Enver Hoxhës në Shqipëri. Pa asnjë grimase pendimi, ai e ka bërë copë – copë, këtë libër, duke e cilësuar si ofendim që i njëjti ka gjetur vend në stoqet e libër-prezantuesve në panair. Të pranishmit në Panairin e Librit “Prishtina 2010”, u habiten me gjestin e Muresel Halimit, ndërsa ai i acaruar i fuste në qese najloni gjithë faqet e shkyera të librit me autor Ramiz Alinë, ish kryetar i Shqipërisë komuniste. “Unë po e gris këtë liber, ngase autori i këtij libri ishte komunist dhe njërherit shok i Fadil Hoxhës”, tha Halimi. “Ramiz Alia, kishte thënë që kosovarët mund të japin përgjegjësi për masakrën e Tivarit dhe shumë e shumë gjëra të tjera që nuk na përkasin. Nuk është e lehtë për mua që të shkoj dhe të gris këtë libër, ama kur e pash aty nuk munda të mos veproj në këtë mënyrë. As libri i Ramiz Alisë dhe as ai i Fadil Hoxhes nuk na nevojiten”, thoshte Halimi, duke mos ndalur së coptuari faqet e librit. “Ky libër është i shkruar nga një komunist siç është Ramiz Alia, i cili nuk ia deshi të mirën Kosovës”, thoshte nëpër dhëmbë Halimi.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Griset në panair libri i Ramiz Alisë
    Premte, 11 Qrshor 2010 19:27
    Ekonomisti
    Mursel Halimi, një arsimtar i Gjeografisë dhe Historisë në një shkollë në Prishtinë, ka zbrazur mllefin mbi librin e Ramiz Alisë “Jeta Ime”, duke e grisur atë në mes të Panairit të Librit në Prishtinë.

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në Panairin e Librit në Prishtinë. Arsmitari i Gjeografisë dhe Histrosë, Mursel Halimi, është ndier i ofenduar që në Panairin e Librit në Prishtinë, ka hasur në librin “Jeta Ime” të Ramizë Alisë, pasuesit të Enver Hoxhës në Shqipëri. Pa asnjë grimase pendimi, ai e ka bërë copë – copë, këtë libër, duke e cilësuar si ofendim që i njëjti ka gjetur vend në stoqet e libër-prezantuesve në panair. Të pranishmit në Panairin e Librit “Prishtina 2010”, u habiten me gjestin e Muresel Halimit, ndërsa ai i acaruar i fuste në qese najloni gjithë faqet e shkyera të librit me autor Ramiz Alinë, ish kryetar i Shqipërisë komuniste. “Unë po e gris këtë liber, ngase autori i këtij libri ishte komunist dhe njërherit shok i Fadil Hoxhës”, tha Halimi. “Ramiz Alia, kishte thënë që kosovarët mund të japin përgjegjësi për masakrën e Tivarit dhe shumë e shumë gjëra të tjera që nuk na përkasin. Nuk është e lehtë për mua që të shkoj dhe të gris këtë libër, ama kur e pash aty nuk munda të mos veproj në këtë mënyrë. As libri i Ramiz Alisë dhe as ai i Fadil Hoxhes nuk na nevojiten”, thoshte Halimi, duke mos ndalur së coptuari faqet e librit. “Ky libër është i shkruar nga një komunist siç është Ramiz Alia, i cili nuk ia deshi të mirën Kosovës”, thoshte nëpër dhëmbë Halimi.
    Shume mir ja ka ber,por edhe me mir do ishte sikur ta griste cop cop vet ramiz alin ky qen komunist qe sot po na shitet edhe patriot

Faqja 39 prej 65 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •