Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 122
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    ne nuk kemi trimeri? hahahaah mos fol palidhje. june pederat e vatikanit, ju skine kurfar trimeri. ju i frikesoni ushtarve qe kan vetem mitroleza dhe rpg's, kur ju i keni ajroplanat, tenkat, helikoptera ett. prap jeni ty e humbur luften se trimeria e muslimanve ja u ka qi nonen. kur sdo te fitone ne astenje toke muslimane.

E mer Taliban i prapambetur, mezi po pres nje dite te shof ne video duke te sulmuar Apache
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin

E mer Taliban i prapambetur, mezi po pres nje dite te shof ne video duke te sulmuar Apache
    edhe ky me llastiqe lol ahahahahahahhahahahahaha
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394

shife si fol si nje injorant, pse nuk u pergjigje ne temen qe e fillove por ja fillove nje bised pa kurfar mendimi.
    ti je lop krejt

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    a e dini se kush kan qen katolikt shqipetar ne kosove? shpiunat ma te medhej, shum mir ja ka bo uck-ja qe i ka vra shum prej tyre.
    a e din se qfar emri e kan pas serbet per shqipetaret katolik? "dobro siptari"(shqipetaret e mir)

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    shife si fol si nje injorant, pse nuk u pergjigje ne temen qe e fillove por ja fillove nje bised pa kurfar mendimi.
    ti je lop krejt

Un kam fol plot rreth temes dhe lexo per cfare eshte tema. Ti je nje injorant i pa edukuar. Ato fjalet tregoja nenes tende!

Tema ska te bej fare per fene tende. Tema eshte per 11 Shtatorin dhe kullat.

Te ka len Serbi pa shkolle i shkreti ti!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Un kam fol plot rreth temes dhe lexo per cfare eshte tema. Ti je nje injorant i pa edukuar. Ato fjalet tregoja nenes tende!

Tema ska te bej fare per fene tende. Tema eshte per 11 Shtatorin dhe kullat.

Te ka len Serbi pa shkolle i shkreti ti!
    shife budallen, ska qka thote tjeter cka por ja fillon te fol per nenen time.
    o *** o, ti nuk me vjen as deri te themra ime.
    un jam mbet pa shkoll? un jam ne vitin e katert ne universitet. shkolla ime eshte #33 ne listen e universitet e amerikes. tjetrin vit un do te shkoj per "study abroad" ne universitetin e dubajit.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    shife budallen, ska qka thote tjeter cka por ja fillon te fol per nenen time.
    o *** o, ti nuk me vjen as deri te themra ime.
    un jam mbet pa shkoll? un jam ne vitin e katert ne universitet. shkolla ime eshte #33 ne listen e universitet e amerikes. tjetrin vit un do te shkoj per "study abroad" ne universitetin e dubajit.
    a ja kift derri nanan amrikes qe man e shkollon talebana si puna jote. njerez qe urojn shkatrirmin e kti shteti e qe si hipokrita gzojn lirit e te drejtat qe u ep ky shtet i "poshter"

shko more ne iran e shkollohu e jeto.

ku ku me vu durt kres.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    a ja kift derri nanan amrikes qe man e shkollon talebana si puna jote. njerez qe urojn shkatrirmin e kti shteti e qe si hipokrita gzojn lirit e te drejtat qe u ep ky shtet i "poshter"

shko more ne iran e shkollohu e jeto.

ku ku me vu durt kres.
    keshtu bohet puna kur okupatori i shkateron shtetet, dhe i ja shkateron jeten popullsise. ne do te perdorim ket shtet si na ka perdor vet. dhe ne fund do ta ja dergojm ilaqin e vet.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    keshtu bohet puna kur okupatori i shkateron shtetet, dhe i ja shkateron jeten popullsise. ne do te perdorim ket shtet si na ka perdor vet. dhe ne fund do ta ja dergojm ilaqin e vet.
    te pafsha ne biruca shum shpejt ishalla.

po ca te shkatrroj amerika ty mor qe te shpetoj ekzistencen o njeri mosmirnjohs

ty ishte dasht me te lan ne dor te shkijeve e ato ta kishin tregu ilacin sikur ta tregun po ske faj ti.

me dal kto fjal prej gojes se shqiptarit sem ka ba vaki.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    te pafsha ne biruca shum shpejt ishalla.

po ca te shkatrroj amerika ty mor qe te shpetoj ekzistencen o njeri mosmirnjohs

ty ishte dasht me te lan ne dor te shkijeve e ato ta kishin tregu ilacin sikur ta tregun po ske faj ti.

me dal kto fjal prej gojes se shqiptarit sem ka ba vaki.
    ty ma perpara
    amerikes do ti vjen vakti, ka fillua me ekonomin, tash me ty humb ne luftra, dhe ne fund do te ja fillon lufta civile ne amerike. ketu ka fillua lufta civile, por media nuk e tregon. ne shum shtete te amerikes, shum njerzi jan ty e kundershtu pushtetin. edhe pak dhe do te fillon edhe ne mes te bardhve she zezakve.
    popullsia kan mbet pa pun, pa buk, krimet ja rrit dhe edhe pak kohe popullsia te ja fillon demstratat te medhaja.

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •